רציתי לשתף

הליויתן

New member
רציתי לשתף../images/Emo13.gif

שולחן ושרפרפים למשחק השח-מט סט בעיצוב ויצירה שלי גובה השולחן 72 סמ עשוי מאבן בזלת שבוקעה לשני חלקים

הליויתן

New member
מבט מזוית נמוכה יותר

כדאי להגדיל את התמונות למסך מלא בכדי לראות פרטים אחד השרפרפים הוא אבן בזלת מוארכת,שקטמתי משני הקצוות,והשארתי את המושב בגימור ידני גס יחסית

הליויתן

New member
גובהם של השרפרפים55-56 סמ

השני עשוי מאבן גיר לבנה שמורכבת ממליוני שברי צדפים ושעברה התמרה והתגבשות בחום ולחץ עצומים,היא שבורה בקוים הטבעיים שלה. כאן,ישרתי וליטשתי את המושב,יצרתי גוש מאוזן,ובעל קוים חדים,בשונה מעגלוליות הבזלת פני השטח של השולחן עצמו מלוטשים כפי שניתן לראות עד ברק ממש,ועליהם יחרט לוח השח-מט (בנקודות בהן פוגעים מכאנית בפני השטח של הבזלת היא נהיית בהירה יותר,כמעט לבנה) בתיכנון ובביצוע השתדלתי להשתמש מיטבית בחמרי הגלם שלי בכדי להפיק מהם את המירב מנפח,קו,צורה,וטכסטורה.השתדלתי ליצור סט שיתאים רעיונית למשחק ולתהפוכותיו. שיהיה מחובר לאדמה ולחשיבה בכובד האבן,ועם זאת מוכן גם לשינוי ומהפך מהיר ומפתיע............. אשמח לקרוא את חוות דעתכם שבת שלום הליויתן

הליויתן

New member
הרעיון,כמו תמיד,בא........

ממוחי הקודח...... לאחר שיחה בפאב מקומי עם בחור שרצה סט מיוחד לשח-מט מאבן,ומשם התגלגל הרעיון קדימה כשאני כמו תמיד,מנסה ליצור דבר חדש מחמרים מוכרים..... לגבי הביקוע,זוהי טכניקה שגילה כגיל התרבות האנושית בערך,יש פירוט בטאגלינס של פורום אמנות,עם תמונות שלי מבקע אבן בשביל ליצור ממנה בסיס לפסל,הגלריה שם נקראת"הכנת בסיס מאבן לפסל של חבר הפורום ליויתן" בעקרון קודחים חורים באבן,ולתוכם מחדירים טריזי פלדה,שיוצרים לחץ על האבן מבפנים החוצה,וגורמים לביקועה אתם מוזמנים לגלריות בפורום אמנות וגם לפורום עצמו,בו אני מציג באופן קבוע את עבודתי,ואת ההתקדמות שלי בשלבים בפרויקטים שונים שבוע טוב

למעלה