רציתי לשתף

ribber

New member
רציתי לשתף ../images/Emo13.gif

סתם, כי אני בטח היחידה כאן שגרה בחו"ל ועובדת גם ביום ראשון ולא, לא עובדת בחברה יהודית... ובמיוחד כי אתמול בערב היה לנו ערב מאוד מיוחד (תודה בליקסי XX) ומרוב התרגשות שתיתי כמעט לבד את כל בקבוק היין האדום, אז הלכתי לישון בשתיים ואלן העיר אותי בחמש כי הוא היה צריך להגיד לי לילה טוב וחלמתי שחברה שלי התקשרה אלי לפלאפון וצרחתי עליה שאני רוצה לישון ושכולם יפסיקו להציק לי, כשהתעוררתי בבוקר לא הייתי בטוחה אם זה חלום או לא... היא אמורה להגיע לכאן ביום חמישי, אם היא לא תגיע, אז כנראה שזה ל א היה חלום! אז התעוררתי לגמרי בשמונה והלכתי לעבודה. מלא ילדים וכמה רעש! (שלא תבינו אותי לא נכון בדרך כלל אני מאוד נהנית מהעבודה שלי LOL) אני כאן. כואב לי הראש. זהו הוצאתי קיטור. שבוע טוב לכל הישראלים שלי באשריכם... נעים מאוד להכיר! ribber

stevie1

New member
מה פתאום היחידה שגרה בחו"ל? ../images/Emo12.gif

בליקסי ואני גם בבריטניה, עדי בגרמניה, ביסטי בדרך לבריטניה גם כן... מה שבטוח זה שאת היחידה שעובדת ביום ראשון!! איזה עונש...תנחומי

ribber

New member
אני יודדדדדדדעצ ../images/Emo13.gif

רק לא יצא ברור... והילדים היו אומרים על זה DUHֱ LOL its mild today insnt it? יצאתי בלי כפפות. אני

Michal7

New member
ןאני בארה"ב... ../images/Emo13.gif

דווקא נראה לי שהמיעוט כאן נמצא בישראל (ולא להיפך)... יום נפלא! מיכל פיניקס, אריזונה

blixgirl

New member
../images/Emo24.gifהיי היי בנות../images/Emo140.gif

שבוע נפלא גם לך יקירה,שיהיה חמים נעים מהיר ושהויקאנד יגיע שוב מהר סטיוי...בסוף נעשה פגישת מחזור איפושהוא בין סקוטלנד למנצ´סטר ? ribber מתגוררת קצת דרומה ממך אני חושבת... עוד לא שלפתי מפה לבדוק.. נשתמע בקרוב
בליקסי

ribber

New member
אלוהה ../images/Emo13.gif

דיברתי עם אלן, הוא אמר שמקום באמצע, בין סקוטלנד לקורבי, בליקסי זה.... מנצ´סטר LOL אני לפני חצי שעה, הסתיימה מלחמה ביני ובן טינאייג´ר בת שלוש עשרה שלא אוהבת להתקלח, מילאתי אמבטיה, שמתי את ידה בתוך ידי וצעדנו במעלה המדרגות, רחמיו של אלן נכמרו, היא נראתה כאילו היא עולה לגרדום! עכשיו היא למעלה, ברוגז איתנו, אבל נקייה! אני ישראל 1 אנגליה 0

blixgirl

New member
../images/Emo41.gifכל הכבוד יקירתי../images/Emo79.gif

טוב אם כך...נמלא ה
דלק נצתייד במפות שלא נלך לאיבוד (חוש כיוון נורא ואיום) ונסדר איזה תאריך איפושהוא ונעשה מפגש משמח לבב ? אולי נחכה שיתחמם קצת ונעלה על האש
חיבוקים ואהבה ממני בליקסי

GalGula

New member
בנות, כפי ששמתן לב,

בליקסי פשוט מתלהבת מהרשיון החדש שלה...
אוהבת אותך

blixgirl

New member
מי אני ../images/Emo12.gif

גל...נתתי לאוטו שלי שם...אני חוששת שמצבי מחמיר...ביום שישי מצאתי את עצמי מעיינת במגזין של רכבים...בסופר...וכמעט קניתי אותו... חולת הגה ? מי אני לאאא...
בליקסיאוטו (שם חדש?)

ברורי

New member
אל תשאלו גם לי זה קורה

אבל להיפך הבת שלי הקטנה{נדין}גם קבלה לפני חודש רשיון וכידוע בארץ צריך חודיים לנסוע עם מלווה כך שלכל נסיעה היא מתנדבת לנהוג ואני מזה מפחדת.אתמול הבן שלי חזר מגרמניה והיא נהגה כל הדרך מחיפה לנתבג וחזרה. אבל היה די בסדר. ב
ו
לכולכם ברוריה

blixgirl

New member
../images/Emo49.gif

מזל טוב לבת על הרשיון
נסיעה טובה ובטוחה
בליקסי

ברורי

New member
תודה חמודה

אבל עד שהיא לא תשתפשף הרבה אני לא נושעת איתה לבד בנתיים בעלי הוא המלווה ליד ההגה. מה לעשות אני שפנה

blixgirl

New member
חגורות בטיחות...

וכמו שאמר מורה הנהיגה שלי...לעצום עיניים לפעמים לא מזיק
סתם צוחקת...לעקוב מקרוב ולבדוק כל פיפס... אולי להצתייד ב
שטויות כולם יודעים שנשים נוהגות הכי הכי (וואי וואי איזה ויכוח התחלתי פה)
בליקסי

GalGula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את הורגת אותי עם הסיפורים שלך....

ribber

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo2.gif../images/Emo24.gif

רעיון מצויין בליקסי! אני מתעצלת להוציא רשיון מחדש, אבל חשבתי על זה ובארץ אני אמורה לעשות קורס נהיגה מונעת (אתם יודעים איך זה כמסיימים יום לימודים באורנים, צריך להגיע הביתה מהר...) ואם אני אוציא רשיון נהיגה כאן, אז בארץ בטח לא ידעו שאני אמורה לעשות קורס נהיגה מונעת, כי שם המשפחה שלי שונה. מה לא? גם לכן קרה שהמכונת כביסה הצמיחה רגליים והתחילה ללכת? אצלי היא הגיעה כמעט לפרוזדור. שיהיה לכם יום נפלא! אני

ribber

New member
אה כמעט ושכחתי,

זה היה חלום! דיברתי עם חברה שלי אתמול באיציק והיא אמרה לי שהשתגעתי... אבל לא, היא לא התקשרה אלי בלילה והיא מאוד נהנתה בסקי ותודה ששאלתי..

blixgirl

New member
היי חומד...

מכונת הכביסה שלי לא הצמיחה רגליים אם כי כנפיים וממש ברגע זה היא מתכוננת להמראה...
יום אחד היא תצליח...Go girl Go.... בליקסי

tutita

New member
kamuvan sheani baa

:) ve toda she chalamt alai hehehe but for gos sacks couldnt u save some wine for me? :) xoxoxox

ribber

New member
lol

היי קוקית שלי!! בליקסי וכולם, נא להכיר: תותיקה (תותי היה תפוס). מצרפת

blixgirl

New member
שלום שלום וברוכה הבאה!

שלום וברוכה הבאה לפורום,נעים להכיר אני בליקסי מסקוטלנד
איך בצרפת ? ספרי קצת מאיפה בצרפת ?
בליקסי - סקוטלנד

למעלה