רציתי לשתף אתכם

nutmeg

New member
רציתי לשתף אתכם

במה שאני מרגישה לאחרונה: מאז שהפורום קיבל פרס ונהיה מפורסם - לא כל כך נעים לי פה
בעיקר מפריעים לי המסרים הפיקטיביים החל מההודעה של עדי, דרך חיטוטי אף ועד לפלוצים בלילה שמחרבים למישו את החיים. רק רציתי שתדעו.

nutmeg

New member
תיקון -

מסר הוידוי הפיקטיבי של עידן - לא עדי. סליחה עדי!

maayan15

New member
דווקא הקטע עם עידן ממש לא הפריע לי

דווקא שיעשע מאוד... אבל הקטע עם החיטוטים באף והפלוצים באמת מוגזם....

אפלת

New member
עידן, גם אני לא התכוונתי אלייך!!!

שלא יהיו אי הבנות...

nutmeg

New member
זה לא אדם ספציפי

אלא סוג ההודעות. ושוב - אני רק משתפת בהרגשה פרטית. פתאום נהיה פורום סתמי וחבל לי.

De-Panther

New member
כן... גם אני מרגיש ככה אבל זה חוק..

בפורומים אם אתה פורום מצליח אנשים יבואו אליו ויכתבו שטויות בפורום הארי פוטר אנחנו מקבלים ביום מלא הודעות של מתי יוצא הספר החמישי או הודעות בנושא הסרט למרות שזה פורום של הספר עצמו ועוד כלמיני שטויות

mprb

New member
גם אני חושבת ככה.....

אבל אין מה לעשות זה לא בשליטתנו
אבל, אני חושבת שלאט לאט ירגעו הרוחות והפורום שלנו יחזור לגדולתו...

dana2909

New member
אני מניחה שזה תלוי בנו

לשמור על רמה סבירה של הפורום. התגובות שאנחנו מוסיפים אחרי כל הודעה כזו הן אלה שיצרו את האווירה שאנחנו רוצים שתהיה..

zimes

New member
ולכן, אני

עונה, אבל בקצרה ובלאקוניות מה. (מצידי זה בסדר שהטיפוסים האלה ידעו שאני לא קהל לבדיחות)

zimes

New member
../images/Emo6.gif

אלא אם הן פרי מוחו הקודח של מוגג.

dana 111

New member
לא לענות להם

אם לא יענו להם ולא תהיה התייחסות להודעות כאלה,זה יפסק

אבל נוטמג,

גלים כאלה יגיעו ויחלפו, ואנחנו לעד נישאר, ציניים, מרושעים ותאבי בצע שכמונו. וכמו שצימעס אומרת, יש מקום לתגובות, יש מקום לאי-תגובות, ויש מקום לנזיפה הולמת. לשמחתי, טרם הגיעה ההודעה שתצליח להוציא אותי מכליי, למרות שהיו כאלה שדגדגו קלות. וכמו שבכל משפחה פולנית ממוצעת, יש כמה שלא מתיישרים לפי הקו ועושים בושות (כמו בן דודי השני, קובי, שהלך ללמוד שיאצו. שיאצו!!! שזה כידוע לא מקצוע רציני, לא פרנסה אמיתית, ובטח ובטח שלא מתקרב לרופא, עורך דין או מדען במכון ויצמן), כך גם פה יהיו איזה כבש שחור קטן או מדוזה ארעית. עם הסתיו הם מגיעים, ועם האביב הם ישובו חזרה לארץ מוצאם: פורום "בוא נלך לראות אם יש משהו מעניין בפורומים האחרים, נעשה קצת שמח, נראה שלא מתאים לנו, ונחזור לשרשר את עצמנו למוות".

nutmeg

New member
אבל אפי

מה נראה לך, נולדתי אתמול? היה חשוב לי להגיד את זה משתי סיבות: האחת - להיות קצת שופר אולי לעוד כמה אנשים שרצו להגיד את זה ולא אמרו. השנייה - להבהיר ולהזכיר גם לעצמי וגם לאחרים מה אנחנו עושים פה. אם תביטי על השרשורים שהגיעו אחר כך, התפנית כבר נעשתה.

למעלה