רציתי לשתף אתכם.......

alpha80

New member
רציתי לשתף אתכם.......

הסינגל שאני אישית הכי אוהב מהפט שופ בוייז הוא BEING BORING. מצאתי אתר שהוקם במלאת 10 שנים לסינגל, ואכן זהו שמו - TEN YEARS OF BEING BORING. באתר - כל מה שרציתם לדעת על השיר. איך הוקלט, איפה, מי מה ולמה, הורדות של הקליפ על שתי גירסאותיו (גם הלא מצונזר..), כל הגירסאות והרה מיקסים הרשמיים והלא רשמיים לשיר, כל המגה-מיקסים שהשיר מופיע בו, חידות טריוויה הקשורות בשיר, צילומים נדירים מאותה תקופה, הופעות חיות עם כל הביצועים לשיר, וכל גירסאות הכיסוי שנעשו לשיר. חוויה אמיתית. תהנו. אורן

turrican

New member
איזה אתר מדהים ../images/Emo13.gif

פשוט אתר מדהים. אהבתי את העיצוב המינימליסטי אך המשובח. אכן אתר מושקע ויפה. תודה אלפא אני מוריד רמיקסים עכשיו.

alpha80

New member
למי שרצה את המילים.......

I came across a cache of old photos and invitations to teenage parties. "Dress in white", one said with quotations from someone´s wife, a famous writer in the nineteen-twenties. When you´re young you find inspiration in anyone who´s ever gone and opened up a closing door. She said we were never feeling bored. ´Cause we were never being boring, we had too much time to find for ourselves. And we were never being boring, we dressed up and fought, then thought, make amends. And we were never holding back, or worried that time would come to an end. When I went, I left from the station with a haversack and some trepidation. Someone said "If you´re not careful, you´ll have nothing left and nothing to care for in the nineteen-seventies". But I sat back, and looking forward, my shoes were high, and I had scored. I´d bolted through a closing door, and I would never find myself feeling bored. ´Cause we were never being boring, we had too much time to find for ourselves. And we were never being boring, we dressed up and fought, then thought, make amends. And we were never holding back, or worried that time would come to an end. We were always hoping that, looking back you could always rely on a friend. Now I sit with different faces in rented rooms and foreign places. All the people I was kissing, some are here and some are missing in the nineteen-nineties. I never dreamt that I would get to be the creature that I always meant to be. But I thought, in spite of dreams, you´d be sitting somewhere here with me. ´Cause we were never being boring, we had too much time to find for ourselves. And we were never being boring, we dressed up and fought, then thought, make amends. And we were never holding back, or worried that time would come to an end. We were always hoping that, looking back you could always rely on a friend. ´Cause we were never being boring, we had too much time to find for ourselves. And we were never being boring, we dressed up and fought, then thought, make amends. And we were never being boring, we were never being bored, ´cause we were never being boring, we were never being bored.

turrican

New member
חבל שבארץ אין אתרים כאלו ../images/Emo13.gif

מצחיק שהקימו אתר לכבוד שיר אחד, אבל כל מה שמסביב זה המון וזה משובח..אין מילים. אחד האתרים הכי טובים שראיתי לאחרונה-הרבה בגלל העיצוב וטורה- היי! מה המצב?

alpha80

New member
יש כמה

אתרים לשיר אחד. המלצתי פה די מזמן על אתר ל A VICTORY OF LOVE של אלפאוויל... מי צריך אתרים כאלה בארץ כשיש לנו את חו"ל....

לא הספקתי להיכנס לאתר

אבל זה בהחלט אחד מהקליפים הכי מרגשים שראיתי, אם לא המרגש מכולם. תמיד מביא לי דמעות לעיניים.

tofit

New member
איזה שיר גדול זה

אחד השירים היותר אהובים עלי של הפט שופ בויז לחשוב שזה כבר שיר כל כך ישן... ובוקר טוב לכולם

Pet Shop Joe

New member
מישהו אמר פט שופ בויז?!

אכן אתר מדהים אבל האתר הזה הרבה ה-ר-ב-ה יותר מדהים ממה שנראה לכם, מאחר ובדרך שעוד לא גיליתי אפשר להגיע לסקציה אחרת של האתר הכוללות הורדות של ז-ל-י-ו-ן דברים אחרים שקשורים לפט שופ בויז - הופעות חיות (גם אם פי 3 וגם וידאו), ראיונות (אם פי 3 ווידאו), שירים שהושמעו ברדיו ובפורומים אחרים, הופעות מטופ אוף דה פופס, רמיקסים שונים לכל מני שירים (למשל כל הרמיקסים הרשמיים של האלו ספייסבוי - הסינגל שבו שתפו פעולה לדיוויד בואי)ף הסרט שלהם ואם פי 3 מכל ההופעות שהופיעו על גבי קלטות וידאו בהפצה מסחרית. בקיצור! מי שאין לו חיבור מהיר לאינטרנט שיקפוץ מהגג או משהו כזה... לי אין - אבל איזה חברים יש לי
אז אתם עדיין פה?! http://www.10yearsofbeingboring.com/downloads/ נ.ב אתם ודאי מחכים בקוצר רוח לדיסקו 3 שייצא לחנויות בעוד 28 יום לפי חישוב קצר שלי. דעו לכם שבניגוד לדיסקו ולדיסקו 2 (שנחשב אולי משום מה לאלבום הכי גרוע של הפט שופ בויז), דיסקו 3 יהיו רק בחלקו דיסק רמיקסים! חמישה שירים מתוכו הם רמיקסים לשירים מהאלבום האחרון "ריליס" וגם לאחד הבי סיידים "סקסי נורת´נר". חמשת השירים האחרים הם שירים חדשים לגמרי (בגרסתם המקורית, לא ברה מיקס)! ביניהם עיבוד חדש לשיר שהקליטו במקור עם בובי אורלנדו ב1983 - "טריי איט". לכן, למרות שלפי מה שהבנתי הם לא מתכוונים להוציא סינגלים מהאלבום הזה, אני צופה קלאסיקה לאוהבי הפט שופ בויז ואולי גם לחובבי האייטיז בכלל.

alpha80

New member
למה אתה חושב ש......

אני כבר 10 ימים לא ישן לא אוכל שותה לא עובד לא עושה כלום רק SAVE AS כל היום כל הלילה...........

חבל שלא היית אתמול בספיישל

"פט שופ בוייז" המוצלח שהיה לנו, והראשון שנערך בארץ! בכל מקרה, כולם מוזמנים יום שני הבא, כמו כל שני ל"הובי" לערב אייטיז ואלקטרו משובח. הכניסה חופשית!

למעלה