רציתי לשתף אתכם...

מיקי 35

New member
רציתי לשתף אתכם...

בחופשתי הקודמת, פירסמתי שני מכתבים בפורום אחר, ותחת שם אחר... המכתבים האלו הם תוצאה של חשבון נפש עמוק שעשיתי עם עצמי... אני מרגיש צורך פתאום לשתף אתכם בתוצאות... אז אני מפרסם שני מכתבים אלו גם כאן...

מיקי 35

New member
לאישתי...

אישתי היקרה. באמת יקרה… (לא תאמיני, אבל את בלב שלי) הגענו להחלטה להיפרד (או יותר נכון, אני הגעתי), כי אני כבר לא מסוגל לגור איתך תחת אותה קורת גג. אני כבר לא יכול לשכב איתך, ואני כבר לא מסוגל להתנשק איתך, וכל פעם שאת לידי עם אנשים אני מתבייש בך. במצב כזה, את לא יכולה להיות אישתי. זה לא תמיד היה ככה. היתה תקופה (לא קצרה) שעשיתי כל מה שיכולתי כדי שזה יצליח. נכשלתי. כל כך התעללת בנפש שלי, ואת פשוט לא ידעת. עשית את זה במשך תקופה ארוכה ובאופן שיטתי, וכל פעם שחקת קצת מהאהבה שלי אלייך. כשהבנת מה עשית כבר היה מאוחר מדי. אני כבר למעשה הלכתי. אל תאשימי את "ההיא…", כי לא היא לקחה אותי ממך. את פשוט סילקת עצמך מהלב שלי. ובכל זאת הבאנו לעולם ילדה נפלאה שהיא אור חיינו ותמיד היא תהיה. אני רוצה שתמיד נהיה חברים. אני רוצה שתהיי אשת סודותיי. אני רוצה שתהיי חברתי הטובה ביותר. אני רוצה שתהיי מאושרת. סליחה שאני לא יכול לתת לך את האושר הזה. אני רוצה לבקש ממך סליחה על… שרימיתי ושיקרתי שלא הייתי בשנתיים האחרונות למענך שהתרכזתי בעצמי שלא עמדתי בהבטחתי לאהוב אותך תמיד שהתנהגתי אלייך לא יפה יותר מדי פעמים שגרמתי לך לכאב ולצער אני רוצה להודות לך על… שהבאת לי את המתנה הנפלאה ביותר שהיא ילדתנו הקטנה שטיפלת בי ודאגת לי כמו תינוק שבדרכך המיוחדת אהבת אותי שבישלת לי וכיבסת לי שניסית כמה שיכולת להיות רעיה ראויה אני רוצה להגיד לך שלמרות הכל אני עדיין אוהב אותך, ואת האהבה הזאת לא נראה לי שאפשר למחוק, אבל גם היא לא יכולה להשאיר אותנו יחד. אני רוצה לאחל לך שתהיי מאושרת. שתמצאי את השלווה והנחת, שיבוא איש שיאהב אותך כמו שאת, ולא כמו שהוא חולם שתהיי. אני רוצה שתדעי שאני אמשיך להיות בשבילך. שתמיד תוכלי לפנות אלי לעזרה, ושאני תמיד אשמח להגיש לך אותה. אל תהיי תלויה בי, אבל תמיד תהיי חברה שלי. היה שלום לך יקירה, בהצלחה שיהיה לך אני

מיקי 35

New member
לעצמי...

איש יקר ! הגיע הזמן שתתבגר. הגיע הזמן שתנטוש את האשליות. הגיע הזמן לפתוח פרק חדש ונקי. דף חלק. סלק מלבך את האהבות הוירטואליות ותתרכז במציאות. החלטת על דרך חדשה. החלטת לנטוש את הנוחיות תמורת הלא נודע שמביא עמו סיכוי. יישר כח. הלוואי ותצליח. הגיע הזמן שבמקום להתאהב בא´ ובב´ להתאהב בעצמך. אתה איש מיוחד. אתה כבר יודע את זה. לראשונה בחייך אתה יודע כמה אתה מיוחד. בכוחך להשיג את מה שאתה מחפש. מה גם שאתה ראוי לזה. בפתחו של יום חדש יש לי לומר לך כמה דברים שתקח לתשומת לבך. אל תפסיק לחפש את האושר. תאמין בעצמך, הרי רק על עצמך אתה יכול באמת לסמוך. שמור בלבך את היכולת לאהוב. שמור בלבך את היכולת לתת ולעזור. בחר בקפדנות את שותפתך לעתיד והימנע מליפול במלכודות. בדוק בציציות. בדוק כל פרט ! תפסיק לקבל את ההחלטות המשמעותיות בחייך על סמך תחושות ורגש. תפעיל הגיון בריא. תן לאנשים להיכנס אל תוך לבך, אבל אל תתן להם להשתלט עליו. תן לאנשים אור ואהבה ותן להם לאהוב אותך, אבל אל תיתלה בהם. למד להיות אדם שלם עם עצמך ובזכותך בלבד. אתה לא צריך אף אחת שתגיד לך "אני אוהבת אותך" כדי שתאהב את עצמך. קום כל בוקר, הסתכל על עצמך בראי ותגיד לעצמך "אני אוהב אותך". איש יקר יש לך הכח וההזדמנות לבנות הכל מחדש. יש לך הכח לבנות את מערכת היחסים הבאה שלך על בסיס בריא של שותפות ולא של תלות. איש יקר. אני אוהב אותך. אתה תצליח. אל תפחד ! יש לך הכח !!

אז איש יקר שלי

גם אני מאמינה שעם כאלה מילים יכול הראש להוציא אז הלב הזה באמת חייב להתמלא באהבה אמיתית של שותפות ולא של תלות הנשמה הזאת חייבת להתמלא בשמחה אמיתית ולא בעצב ואני מאמינה שתמצא את הזוגיות שלה אתה ראוי וגם לאשתך העכשוית שבאמת מה שאנחנו יודעים זה את הצד שלך אני תמיד מאמינה שיש שני צדדים לסיפור ואני בטוחה שהיא עשתה ככל יכולתה ככל שהיא היתה מסוגלת לתת לפעמים מה לעשות זה לא מתאים ולא כל מה שאחד מסוגל לתת זה בדיוק מה שהשני צריך. אז באמת עדיף לפרק אבל פירוק זה מהיר ולשמור זה הקושי האמיתי למרות שאצלך אני יודעת שעברת את השלב הזה ואני כותבת את זה דווקא לאחרים שיקראו את השורות האלה צריך לנסות בכל הכח לשמור על זוגיות ורק באמת אם נשברים הכלים ואם יש ילדים בסביבה והם רק סובלים ממה שסובב אותם אז עדיף הפירוק הפירוק ולא חשוב עד כמה רוצים בו הוא תמיד קשה על אחת כמה וכמה כמו שאצל אשתך שאני בטוחה שלה זה מאוד קשה כי היא לא רוצה בו. אבל כאשר מגיעים מיים עד נפש מפרקים אבל תמיד ואסור להצטער כי אחרת אי אפשר לבנות מחדש אז בחור החלטת ואתה מפרק אמרתי לך ואני אומרת שוב אף פעם אל תסתכל אחורה ותצטער נכון יש זוגות שמתגרשים ואחר כך אחרי תקופה ארוכה חוזרים לחיות ביחד אפילו ללא נישואין (כי המערכת הכובלת הזאת הורסת לפעמים) אבל יש אנשים שיודעים לקחת את הלקחים ולמצא את המערכת הטובה בשבילהם תצליח מיקי
אוו כמה חיבוקים והם כולם בשבילך

מיקי 35

New member
נופר... אין לי מילים...

את מחממת לי את הלב... חוץ מזה, אני מחזק את דברייך, צריך לעשות כל מאמץ... צריך לדעת שעשית כל מה שיכולת, ושאין עוד, ורק אז להחליט לשבור את הכלים. אני אכן לא מסתכל לאחור, אלא רק קדימה. תודה לך יקירה...

GALI02

New member
מיקי

אני עדיין צעירה ואולי לא כל כך מבינה בדברים האלו. אבל דבר אחד אני יכולה להגיד לך. כל הכבוד לך על הגישה שלך. אין לי ספק שמי שכותב מילים כאלו שמצליחות לרגש גם את מי ש"רק" קורא מהצד-אין לי ספק שאדם כזה ראוי לאהבה ענקית ואת זה כבר הבנת לבד. אז מיקי אני מאחלת לך שתהיה חזק ואמיץ עם ההחלטה שקיבלת. ושהמזל גם הוא ישחק לצידך ושתזכה להכיר את ה"אחת" שתהיה החולייה המשלימה שלך. ושתמשיך לאהוב את עצמך תמיד ולזכור שהאושר שלך לא פחות חשוב מאושרם של אחרים.

mariana

New member
כל כך הצטמררתי לקרוא את זה

באמת יש לך את הכוח להוציא דברים לפועל יש לי שאלה אחת, הבאת את המכתב הזה לאישתך כבר? או שזה בינך לבין עצמך? באמת מגיע לך אשה טובה ועם כל האהבה שיש לך בפנים. וששתיכם תצליחו הלאה בשנה הבאה. אוהבתתתתתתתתתתת

מיקי 35

New member
תודה מרין...

ולשאלתך... הקראתי לה חלקים... כי לא רציתי לפגוע ברגשותיה במקומות שהיה לה קשה אולי לשמוע... מיותר להגיד לך... ששנינו בכינו הרבה...

mariana

New member
עכשיו אתה מזכיר לי את הסיפור שלי

תמיד אני ואריאל היינו ניפרדים בריב ובצעקות ואז לא היינו שומעים אחד את השני יותר. אבל פעם אחת שנינו התייאשנו וניפגשנו לדבר ושנינו הגענו להחלטה שזה לא זה, ועשינו את זה בלי להאשים אף אחד, ופשוט היינו צריכים להיפרד בלי שום ריב, אני לא אומר כמה בכינו שם, אפילו הוא אריאל בן אדם עם אגו הצליח להוציא דמעות וניפרדנו בחיבוק, וכמון אחרי שבוע חזרנו חחחחחחחחחחחחחח
לא יכלנו לחיות אחד בלי השניה כאילו אנחנו תאומים סיאמיים.

זהו אני זזה חברים חג שמח

אני צריכה לזוז אחרת מי יבשל את הגפילא פיש ואת הדג המרוקאי אז חברה שיהיה חג שמח אוהבת אותכם

מיקי 35

New member
תוספת חדשה... לילדה שלי...

ילדה שלי אהובה... תינוקת שלי... אור חיי אתמול אמרת לי "נכון אבא שלעולמים תישן איתנו עכשיו ??" נחנקתי... לא ידעתי מה לענות לך... ילדה קטנה שלי... לא לעולמים אשן איתכם... הלב נשבר לי להגיד, אבל ככה זה... ילדה קטנה שלי... דעי שאני אבא שלך, ולעולמים אהיה, ואוהב אותך יותר מכל דבר אחרי שבעולם... אני תמיד אהיה קרוב אלייך... תמיד אהיה זמין בשבילך... תמיד אתן לך אהבת אינסוף... את האור שלי, והתקווה שלי. ילדה קטנה שלי... אני עוזב את הבית, אבל את לא אשמה... אני עוזב לא בגלל שאני לא אוהב אותך... אבל למרות שאני עוזב, אשאר כאן... אמשיך לקחת אותך מהגן כל יום שלישי, נבלה סופי שבוע יחד, ואפילו אגיע לפעמים בבוקר להלביש אותך ולהכין אותך לגן... ילדה שלי... אבא אוהב אותך... הכי שבעולם... לעולמים...

זה מזכיר לי את השיר של בועז שרעבי

אני לא כל כך זוכרת את המילים אבל בערך הכל תלוי בך חבר תהיה חזק ותתגבר ושיהיה בך הכוחחחחח סידי איפה אתה שצריכים תוסיף את המילים של השיר בשמי בבקשה

sidi

New member
"הכל תלוי בך חבר"

דברים קטנים, דברים פשוטים וקצת הפתעות באמצע הדרך זמנים חולפים ומשתנים אתמול אתה היית מלך לאן הלכו הציפיות ואיך נשארת בלי תשובה עוד לא הספקת לעשות כלום לא נשאר והייתה לך סיבה הכל תלוי בך חבר היה חזק אל תישבר אל תתן לעצבות בך לפגוע היה חזק ותתגבר קשה לראות אך לפעמים גלגל נשבר באמצע הסיפור ואין כח לסוסים את עגלתך למשוך להם מותר לוותר, לך אסור הכל תלוי בך חבר היה חזק אל תישבר אל תתן לעצבות בך לפגוע היה חזק ותתגבר המסקנה חבר אסוף את כל הכח קל יותר לדבר כשהפחד משתחרר למרות הכל אתה מבין שזו הדרך היה חזק חבר, היה חזק ותתגבר. הכל תלוי בך חבר היה חזק אל תישבר אל תתן לעצבות בך לפגוע היה חזק ותתגבר

אתה ענק

לשתף אותנו ככה במחשבות שלך ואני חושבת שאתה עושה את הדבר הנכון עם הקושי הכרוך בזה שתיהיה לכם אחלה של שנה

Crossface

New member
אין לי מה להגיד

עומדות לי כמה דמעות בעיניים עכשיו.... מיקי, כל הכבוד, להגיע למסקנות כאלה זה מאוד מאוד קשה, אבל אתה עשית את זה. אתה עכשיו חי עם כאב מסויים, אבל אני חושב שהכאב הזה עדיף על הכאב המתמשך שהיה לך ושהיה יכול להיות לך, כרגע אתה עוד אוהב אותה, אם לא היית עושה מה שעשית, זה היה מגיע לכך שהיית מתעב אותה. יש כאלה שחושבים, אני אשאר אם אישתי בשביל הילדים זו טעות ואתה ידעת את זה ועשית את הדבר הנכון, אני מאחל לך רק אושר תראו מה זה, מתברר שהיה לי מה להגיד

למעלה