לאישתי...
אישתי היקרה. באמת יקרה… (לא תאמיני, אבל את בלב שלי) הגענו להחלטה להיפרד (או יותר נכון, אני הגעתי), כי אני כבר לא מסוגל לגור איתך תחת אותה קורת גג. אני כבר לא יכול לשכב איתך, ואני כבר לא מסוגל להתנשק איתך, וכל פעם שאת לידי עם אנשים אני מתבייש בך. במצב כזה, את לא יכולה להיות אישתי. זה לא תמיד היה ככה. היתה תקופה (לא קצרה) שעשיתי כל מה שיכולתי כדי שזה יצליח. נכשלתי. כל כך התעללת בנפש שלי, ואת פשוט לא ידעת. עשית את זה במשך תקופה ארוכה ובאופן שיטתי, וכל פעם שחקת קצת מהאהבה שלי אלייך. כשהבנת מה עשית כבר היה מאוחר מדי. אני כבר למעשה הלכתי. אל תאשימי את "ההיא…", כי לא היא לקחה אותי ממך. את פשוט סילקת עצמך מהלב שלי. ובכל זאת הבאנו לעולם ילדה נפלאה שהיא אור חיינו ותמיד היא תהיה. אני רוצה שתמיד נהיה חברים. אני רוצה שתהיי אשת סודותיי. אני רוצה שתהיי חברתי הטובה ביותר. אני רוצה שתהיי מאושרת. סליחה שאני לא יכול לתת לך את האושר הזה. אני רוצה לבקש ממך סליחה על… שרימיתי ושיקרתי שלא הייתי בשנתיים האחרונות למענך שהתרכזתי בעצמי שלא עמדתי בהבטחתי לאהוב אותך תמיד שהתנהגתי אלייך לא יפה יותר מדי פעמים שגרמתי לך לכאב ולצער אני רוצה להודות לך על… שהבאת לי את המתנה הנפלאה ביותר שהיא ילדתנו הקטנה שטיפלת בי ודאגת לי כמו תינוק שבדרכך המיוחדת אהבת אותי שבישלת לי וכיבסת לי שניסית כמה שיכולת להיות רעיה ראויה אני רוצה להגיד לך שלמרות הכל אני עדיין אוהב אותך, ואת האהבה הזאת לא נראה לי שאפשר למחוק, אבל גם היא לא יכולה להשאיר אותנו יחד. אני רוצה לאחל לך שתהיי מאושרת. שתמצאי את השלווה והנחת, שיבוא איש שיאהב אותך כמו שאת, ולא כמו שהוא חולם שתהיי. אני רוצה שתדעי שאני אמשיך להיות בשבילך. שתמיד תוכלי לפנות אלי לעזרה, ושאני תמיד אשמח להגיש לך אותה. אל תהיי תלויה בי, אבל תמיד תהיי חברה שלי. היה שלום לך יקירה, בהצלחה שיהיה לך אני