רציתי לשתף אותכן

liat125

New member
../images/Emo53.gif דחוווףףףף

אתמול 10 ימים אחרי ההחזרה התחיל לי דימום. אני מקבלת תמיכה של אנדומטרין (פעם ראשונה). זה הIVF ה8 שלי ואף פעם לא קיבלתי כ"כ מוקדם (הכי מוקדם היה ביום ה12). האם זה הגיוני? האם להמשיך לקחת את התמיכה ולהתקשר מחר לרופאים? בהריון הקודם שלי (והיחיד) שנגמר בהצלחה לא היה לי דימומים ככה שאני לא חושבת שזה דימום השתרשות או משהו כזה. הדימום עכשיו הוא קצת שונה בצבעו מדימום של מחזור רגיל (סליחה על התיאור). מה אני צריכה לעשות? זה בא לי בהפתעה גמורה רק עשרה ימים אחרי (מצד שני אם זה כישלון זה חסך לי עוד 4 ימי המתנה מורטים) בבקשה, מישהי יכולה להגיד לי מה אני צריכה לעשות? תודה ליאת

liat125

New member
אולי בכל זאת מישהו

יכול לענות לי.... בבקשה, אני ממש לחוצה. ליאת

...לא יודעת לענות לך...

אבל, תיכף יכנסו המומחיות! מ ק פ י צ ה

תתקשרי להתייעץ במוקד כלשהו

אולי במחלקה גניקולוגית של אחד מבתי החולים...אני לא מבינה בזה הרבה. השאלה אם ההורמון הזה מזיק אם לוקחים אותו יחד עם דימום ובעצם- מה מקור הדימום...אגב- יומיים זו סטיית תקן קטנה מאוד...לצערי במקרה זה...אבל לכי תדעי. מחזיקה אצבעות!!!!

פּוֹנְג

New member
לא להפסיק את התמיכה.!

אם זה באמת מחזור (ואני מקווה שלא) תפסיקי את התמיכה רק אחרי בדיקת דם. מחר להתקשר לרופא ולהתיעץ אולי הוא יקדים לך את בדיקת הדם או להתקשר למוקד אפילו עכשיו אבל לא להפסיק תמיכה היו הריונות שהתחילו עם דימום. מה גם שאת אומרת שזה לא הצבע הרגיל של דימום מחזורי. מחזיקה לך אצבעות.

lady D האחת

New member
ליטל- שאלה חשובה בעניינך:

האם הדימום הוא מתמשך או שזה רק היה דימום קל שנגמר? כי מניסיון שלי ,אחרי החזרה היה לי דימום אחרי 10 ימים! כמוך! דימום קל שבקלים ,ממש מעט שלא המשיך, וכמוך גם אני הייתי באטרף וניסיתי להבין אם ייתכן דימום של השתרשות ,10 ימים לאחר החזרה ,ובסופו של דבר הדימום העיד על הריון -מסתבר. כך שלא לאבד עשתונות,ובשום אופן לא להפסיק תמיכה!!! ההריון שלי לא נמשך לצערי, אבל אין לזה ולו במעט שום קשר לסיכויים שלך! מחזיקה לך אצבעות חזק !!!

liat125

New member
זה לא דימום רגיל

זה לא דימום שיורד לפד (אולי זה ההתחלה) אבל בכל פעם שאני מנגבת יש המון דם על הנייר. הצבע שלו אדום בהיר ולא אדום כהה כמו של מחזור.
ממש סליחה על התיאורים - אבל זה מלחץ ליאת

liat125

New member
תודה על התשובות - אבל...

אבל האם זה הגיוני לקבל אחרי 10 ימים? יכול להיות שהגוף התעלם לגמרי מהטיפול וקיבל בזמן שהיתי צריכה לקבל...כמו במחזור רגיל (אחרי 30 יום מהוסת הקודמת). ניסיתי להתקשר למח' אבל אף אחד לא עונה שם מן הסתם. אני לא אפסיק עם התמיכה למרות שאני מרגישה שזה טיפשי ומקוה שזה לא מזיק.

liat125

New member
ועוד שאלה

יכול להיות שפצעתי את עצמי עם המוליך של האנדומטרין ובגלל זה יש דימום? (אני יודעת שזו שאלה מטומטמת אבל אני משתדלת להאחז בתקוות שווא) שוב תודה ליאת

דימום

אני חושבת שדימום 10 ימים אחרי החזרה תוך כדי תמיכה של אנדומטרין, זה באמת מוזר. כי בזמנים רגילים (ללא תוספות הורמונים וכאלה) אם יש דימום אחרי 10 ימים מהביוץ, אז זה סימן לאי ספיקה של הגופיף הצהוב, ומצריך תמיכת פרוגסטרון. אבל את מקבלת תמיכה, ולכן לקבל מחזור ביום ה-10 זה מוזר. אין לי תשובות רק מקווה שה"מוזרות" הזו תתברר כהריון בריא וארוך. מחזיקה לך אצבעות

lady D האחת

New member
דימום

לא יקירה, קשה לי מאוד להאמים שזהו דימום כתוצאה מפציעה מהמוליך... בואי ניקח אוויר ,נחכה עוד יומיים ונקווה שגם אצלך -כמו אצלי ,הדימום הזה בכ"ז יעיד על השתרשות ועל בטא חיובית (רק להבדיל -שתכפיל את עצמה כמו שצריך-אמן!) היו דברים מעולם - ואני דוגמא אחת מיני רבות אז תשאירי את האופטימיות על האש ומי ייתן וייצא לך מהברביקיו הזה עשן של אושר ושמחה!

liat125

New member
תודה לכן

התשובות שלכן עוזרות לי להרגע עד כמה שאפשר אז באמת כל מה שנשאר לי הוא לחכות למחר ולראות מה הרופא יגיד. ולקוות שלא יתחיל דימום רציני. תודה על התמיכה שלכן
ליאת

liat125

New member
רציתי לשתף אותכן

קודם כל תודה על התמיכה שנתתם לי אתמול ועל התקוה הקטנה. לצערי הדימום התגבר והבוקר הרופא אישר שלפי הסימנים זה מחזור ושלילי. בכל אופן תודה שעזרתם לי בשעת לחץ ליאת

הלוואי שזה יהיה המחזור האחרון

לפני ההצלחה
ושזה יהיה השלילי האחרון לפני הטיפול המוצלח והמצליח
יום נעים

נועם@בת

New member
אני בכל זאת מקוה שהרופא טועה

אבל אם לא, קבלי
גדול ותפילה שזה השלילי האחרון. שמונה שליליים זה בהחלט די והותר ואם זה תולי בנו את יכולה כבר לעבור הלאה לפורום הריון בקרוב
. בקשה טכנית קטנה, כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות שלא לפתוח יותר מהודעה ראשית אחת ביומיים שלושה, אלא לשרשר הודעות.
נועם

כוכב76

New member
כנ"ל

ליאת שלום, אני ביום 8 לאחר החזרה וגם לי יצא היום דימום ורוד, ורק בניגוב הרופא אומר לא להשים לב ולחכות עד לבדיקת דם ביום א'. אך לפי תשובת הרופא שלך חבל על הזמן(איך הוא ידע להגיד לך לפני בדיקת הדם). מקווה שיהיה לכולנו טוב, כי אני על סף יאוש.

בולה101

New member
כוכב לא להספיד טיפול כל כך מהר

אני יכולה לספר לך על ילדים מתוקים שהם תוצאה של הריון מלא בדימומים מתחילתו ועד....... אז סבלנות מתוקה. נכון שזה קשה. ספרי לי על זה. גם אני מטפסת על קירות, עיצים על בעלי ועל מה לא...... נעה בין תקווה ליאוש אבל מחכה וממתינה בקוצר רוח ליום א הקרוב. ואם המכשפה צריכה לבוא אז באמת עדיף כבר שתבוא לפני ותחסוך לי עוד כמה ימי המתנה מורטים. מחזיקה לך ולי ולכולנו חזק חזק. תהיי חזקה.

כוכב76

New member
תודה על התמיכה בולה101

הי, מה שלומך? אתמול הייתי במצב גרוע ביותר כל היום בכיתי אבל לפני שנכנסתי לישון החלטתי שאני יקום עם כוחות מחודשים, בכיתי מספיק אתמול. לכל "הסובבים" שידעו אמרתי שאני לא רוצה לדבר על זה וזהו. אני יודעת שזהו בגלל שההורמונים ירדו פרוגסטרון 38.8 ו E2 104. וגם התגובה של הרופא. (למרות שהוא ביקש לעשות בדיקת הורמונים חוזרת מחר,הוא טוען שהוא לא נתקל בבעיה כזו בעבר ואמר לי שלא ניתן לדעת כלום עכשיו, אלא צריך לחכות). דרך אגב - אתמול טעיתי שכתבתי גונל אלא הרופא אמר לי להזריק כוריגון 2500. עשיתי את הזריקה אך הדימום מחמיר ויותר רגיל ממחזור רגיל, המון דימומים שלא מפסיקים. בהצלחה לכולנו. המחשב בבית מושבת עקב וירוס לכן לא החזרתי לכן תגובות אתמול. ותודה על הכל

למעלה