רציתי לשתף אותכם

scorpion22222

New member
רציתי לשתף אותכם

טוב אני רואה כאן שמשהיא כבר דיברה על הנושא שאני רציתי לדבר אך בכל מקרה רציתי לשתף אותכם במה שאני עובר בזמן האחרון, אז ככה אני כמובן מלא אפילו טוב אני יגיד שמן אני כבר הרבה זמן ללא חברה וזה באמת משהו שמעיק לי מאוד הבעיה היא שאני בסדר כלומר אם אני מסתקל מהצד על עצמי הייתי אומר שאני בן אדם יכפתי ואוהב לא באמת לא שאני מנסה להגיד סתם אך מאוד מפריעה לי שאני כזה כלומר שמן כלומר הרבה פעמים אני מסתגר בתוך עצמי ולא פותח קשרים חדשים כך יוצה שהחיים שלי הם בית עבודה--עבודה בית וכך כרגע אין לי חברים וכך תכלס אף אחד לא יודע על זה ואני די מתוסקל מה מצב שאני מתבייש בעצמי ואני כבר ניסיתי הכל אך כלום לא עוזר ואני מנסה להגיד לעצמי יש יותר גרועה ויש אנשים חולים וכאלה דברים אך עם אני רואה זוג מתחבקים זה חיש פוגע בי וכל הדברים שאני מנחם את עצמי נעלמים
טוב פשוט רציתי לשפוך את הלב לאנשים כאן ולשמועה את דעתם.

geta

New member
אני חושבת שהכל בא מבפנים..

הכל תלוי בבטחון שלך ובהרגשה שלך אם עצמך,וכשמרגישים כל כך חוסר בטחון לגבי המראה שלנו ולא אוהבים את מי שאנחנו אז בלי לשים לב אנחנו מרחיקים את עצמנו מהחברה ואני מדגישה אנחנו כי זה לא שמרחיקים ומנדים אותנו אנחנו מנדים את עצמנו וכל הזמן רוצים לחשוב שמנדים אותנו שלא מקבלים אותו ,שיורדים עלינו שמרחמים עלינו..... וזה ממש ממש כחה אני ביסודי ,כל הזמן ניסו להתקרב אלי ולצרף אותי לחברה אבל תמיד הרחקתי את עצמי כי שנאתי את העובדה שאני יותר שמנה מהחברות שלי לא השלמתי אם זה,כעסתי שהם לא שמנות ואני כן,ולא הייתי מודעת לזה,כי כמובן היה לי יותר קל לחשוב שמנדים אותי ששונאים אותי...... אנשים שיודעים לסתכל על עצמם באור חיובי ולהקרין מבחוץ יופי ובטחון החיים שלהם נראים אחרת לגמרי.... וזה כחה לא רק לגבי שמנים אלא לגבי כולם... אבל אם כבר במצב שאתה לא מסוגל להיות חיובי כלפי עצמך ולהשלים אם מי שאתה ולא רוצה להשלים אם מי שאתה אז תנסה לעשות שינוי קטן,ותוריד כמה קילוגרמים,כי אם זה מה שיגרום לך להרגיש טוב יותר עם עצמך ולהשלים אם עצמך ולהקרין בטחון אז זה בעצם הפתרון הכי טוב בשיבילך......

scorpion22222

New member
כן את צודקת אבל..

כן את צודקת אבל תמיד אפשר להגיד אשמה בי כלומר שאני מנדה את עצמי בגדול זה נכון אבל אני יגיד לך אני מבחד מדחיה כלומר מי זה שאנשים או הכי גרועה בחורות יגידו לי לא זה באמת יהיה גרועה כל כך נכון שכל אחד יתמודד עם זה אך לי זה ישפיעה יותר לפי דעתי אולי בגלל כמה כאלו דכיות שניסיתי אני הגעתי למצב הזה אם אני חושב על זה... זה כל כך קורעה אותי שאני רואה זוג שהוא נראה בסדר אך מתנהג לחברה שלו כמו ... ואני חושב אם אני הייתי במקומו בחיים לא היתי עושה את הדברים האלו ולמה היא איתו ואני כך מסתקל אלהם זה כל כך מתסקל.

geta

New member
תראה בסופו של דבר כולם מקבלים דחיות

כל אחד מתישהו בחיים שלו דוחים אותו,מה אתה חושב שאם לא היית שמן כל הבנות היו אומרות לך כן?ממש לא ובעיקר לא בגלל שזה בנות בנות אוהבות להיות קשות להשגה,בנות אומרות לא 90%מהפעמים,כחה זה ,אז נכון שכשאתה יותר חתיך אז יותר קל להשיג בחורה אבל תאמין ליש גם חתיכים מקבלים פול סירובים מבנות.... ומה שהכי גורם לך לחוסר בטחון הזה לפי דעתי זה שאתה נותן לכמה דחיות שהיו לך בעבר להנחית לך את הבטחון והדימוי העצמי,אז לא אסור לך לתת שזה יקרה אתה צריך להקרין בטחון מבחוץ ולהשלים ולאהוב את עצמך ולא להקרין את הדמות של הגבר המעפן,הדחוי והלא מקובל כי אם תקרין את זה כחה גם יתפסו אותך,ותאמין לי שאתה בהחלט יכול להכיר בחורות ולפתח איתן מערכות יחסים,פשוט תאמין בעצמך וביכולת שלך ,ולפעמים יכול להיות שיקח לך זמן קצת לגרום למישהי להתאהב בך אבל בסופו של דבר האי תתאהב זה כיול לקרות,צריך מוטיבציה בעניין....וגם הרבה קשרים שמתחילים נגיד רק בידידות יכולים להגיע לחברות,כי אפילו אם היא תהיה ר קמיודדת איתך והאי תראה את האופי שלך ואת הפנימיות שלך היא תתחיל להידלק עליך..... ואם אתה מרגיש כל כך רע בקשר למשקל ולגוף שלך אתה בהחלט יכול לעשות אם זה משהו ולשנות את זה קצת ,פשוט מאוד תפחית קצת את כמות השוקולדים והמאכלים המשמינים תאכל ארוחות מסודרות ותעשה קצת כושר......כי בסך הכל בשיביל לרזות לא צריך לעשות שינוי קיצוני כל כך באכילה

למעלה