רציתי לשתף אותכם

מאוכזבת

New member
רציתי לשתף אותכם

באכזבתי הרבה מהפורום הזה בניהולה הרשלני של בוביט אני ממאוכזבי איי או אל וחיפשתי לי לפורום אחר והגעתי לכאן ונשאלת השאלה מזזה???????????????????????? עכשיו אני ממאוכזבי איי או אל ועוד יותר ממאוכזבי תפוז טוב נו מה אני מצפה מבת 17 מנהלת פורום ומאתר כושל
 

פלג^ר

New member
הלו תקשיבי ותקשיבי יש אנשים שלא

יודעים למצות את עצמם או קשיים בתקשורת.זורקים את תסכולם על האשמות
 

פלג^ר

New member
חסרות בסיס.בוביט לא הבעיה שלך ובטח

שלא גילה.אפרופו בנענע יש אתר שבו יוכלו לנענעאותך יש מבינה
 

מורני !

New member
פלג´ר...

אני חושבת שיש דרכים אחרות להתבטא... ואני מגיבה לך כמנהלת פורום .. לא כחברה.. ההתבטאות שלך לא מתאימה! תשתלטי על עצמך. את כותבת בהרבה פורומים בתפוז... אם מצאת לך פורום שאת נהנית בו למה לקלקל לעצמך? נורא צורם בעיניים לראות את השפה הבוטה בה את משתמשת.
 

מורני !

New member
מאוכזבת...

את באה ומעבירה ביקורת.. ובעצם לא אומרת כלום. אין מה להגיב להודעתך.. בטח לא המנהלת... כי את לא מפרטת.. לא את אכזבתך מיואל ולא את אכזבתך מתפוז. אם היית באמת מעוניינת לכתוב כאן - ולא סתם להשמיץ - היית כותבת מה מפריע לך - אולי היית מנסה לשנות.. אגב... האתר ממש לא כושל. ממש לא. ובת 17 מנהלת פורום? אמממ זה אומר שאת מכירה באופן אישי את המנהלת? כי אחרת מאיפה לך לדעת שהיא בת 17? ואם את מכירה אותה באופן אישי... אז אני מסיקה שיש לך משהו נגדה באופן אישי... ואת בטח מתחבאת אחרי סתם שם שבחרת לעצמך... באת לזרוק ארס וללכת. אח.. שונאת את אלו שכמותך שאין להם אומץ להגיד את מה שהם חושבים בשמם הם. ואת יודעת מה? את צריכה להבין - יש דברים שלא קשורים לגיל... טיפה תובנה בובה... טיפה. בוביט מנהלת את הפורום הזה לא בגלל שהיא בת 17 אלא בגלל שיש לה את הכישורים המתאימים לניהולו.
 

טל קר

New member
ראשית האתר לא כושל, ושנית הפורום

של @מיקי הוא פורום מופלא בעיני, אם את מאוכזבת מוואלה ולא מ@מיקי, הפעילי לחץ שתעברו למקום אחר.
 
למעלה