רציתי לשתף אותכם במשהו

רציתי לשתף אותכם במשהו

אני לא מבינה כ"כ את עניין הכרטיס האישי ולא ממש יודעת אם זה מתנהל כמו דוא"ל שרק אתה יכול לקרוא את המסרים או שזה גם הודעות שמתפרסמות לכולם... אבל אני קיבלתי הודעה שפגעה בי אישית מאחת המשתמשות. תוכן ההודעה היה fuck you! סליחה על הגסות, פשוט ככה בלי שום הסברים ! אני נהנית מהפורום בעיקר בגלל שהוא מדבר על נושאים שאני אוהבת ועוסקת בהם וגם בגלל שחשבתי שיש כאן אנשים בוגרים שאפשר לנהל איתם דיונים עניניים..ושיקבלו ביקורת לטוב או לרע! ואם נתתי ביקורת לא חיובית זו דעתי וזכותי להביע אותה...אתם לא מסכימים? ובטח ובטח שלא התכוונתי לפגוע באף אחד אז אני לא מבינה למה זה מגיע לי. לסיכום אני אשמח לשמוע את דעתכם בעניין!!

דעתי

קודם כל יש לך אפשרות בכרטיס שלך, לא רק למחוק הודעות אלא גם לחסום משתמשים, כך שאותו משתמש שפגע בך, לא יוכל לשלוח לך שוב הודעות. דבר שני, ידוע לי גם מהנסיון האישי שלי ברשת שיש אנשים שהם, תסלחי לי על הביטוי, פשוט חארות ושכל מה שמעניין אותם זה לפגוע באנשים, ככה כי משעמם להם. אז העצה שלי היא: אל תקחי את זה אישית כי אותו אחד שפגע בך בטח פוגע גם באחרים כי זה התחביב שלו. שבת שלום נטע

CheRy LipS

New member
גם אני רוצה לשתף אתכם במשהו...

1. זה לא מעניין את אף אחד מה את מקבלת במסרים. 2. אני רשמתי את ההודעה. 3. אין לך מושג כמה פגעת בי, ואני עוד השקעתי ורשמתי לך תגובה ארוכה בפורום ובכלל לא הגבת!!! באמת תודה... לא איכפת לי אם בגלל הודעה אחת אני בנאדם חרא, כי מגיע לך היחס הזה!

טוב אז....

זה אולי לא מעניין אף אחד מה אני מקבלת במסרים אבל נראה לי שכן מותר לי לשתף אותם! ואני בכלל לא ראיתי שהגבתי כי אני תמיד אבל תמיד עונה למי שמגיב לי ואפילו תבדקי את זה! ואין לי מושג גם מה עשיתי לך אבל את שפטת אותי לא נכון!

למעלה