רציתי לשתף אותכם במשהו...

שָׂרָה

New member
רציתי לשתף אותכם במשהו...

האם שמעתם על האירגון JDSR לחרשים שעוזר למצוא בני זוג הנמצא בשליטת האירגון OUR WAY? קרוב לוודאי שכמה ממכם שמעו על זה. אז בעבר האתר היה www.jdsr.org אבל המזכירה העובדת באירגון OUR WAY עזבה ואז האתר ירד לאבדון. והמארגנים שמואל ורחל לנדאו ביקשו ממני טובה שאעשה להם משהו זמני במקום עד שישיגו מזכירה חדשה. אז עשיתי להם את האתר הזמני www.myspace.com/jewishdeafsingles הכל היה טוב ויפה ואז הצעתי את עצמי לOUR WAY שאוכל להיות המזכירה החדשה שלהם שיש לי נסיון במזכירות ואוכל אפילו לעשות הכל מהבית שלי. יש לי במחשב את כל התוכנות המתאימות כולל התוכנות להכנת עלונים. וכ'רזומה' הראתי להם באימיל את האתר המפואר שעשיתי כדי להרשים אותם. כתגובה קיבלתי מכתב נזעם שהם בשום אופן לא יעסיקו מזכירה מהבית (אפילו שהייתי בעבר מזכירה שלהם לפני נישואי ושטכנית אני יכולה לעשות הכל מהבית) וגם כתבו שעלי למחוק את כל האתר לאלתר ושגנבתי להם זכויות יוצרים. נפגעתי מאד. חשבתי שהמניעים שלהם זה לעזור לחרשים ולא מניעים של כבוד. לא גנבתי להם כלום! אני מצאתי מבור הנשיה את האתר האבוד והצלחתי להעתיק את התוכן שהיה בעצם בזבל. אם לא הייתי עושה את זה האתר שלהם היה הולך לאבדון לתמיד. ואז שילבתי עיצובים גראפיים שלי. את הלוגו המגן דוד קיבלתי מחברה שעשתה את הלוגו בזמנו בשבילם, והם אפילו לא שילמו לה מה שהגיע לה. החברה שלי בזמנו ניסתה לדרוש שישלמו לה את המגיע לה אבל הם התעלמו ממנה והיא לא רצתה לגרור אותם למשפטים. אז הלוגו הוא שלה ולא שלהם. אז אם לא אני האתר שלהם היה הולך לאיבוד לעולם ועד. למארגנים לשבתון לא היתה שום דרך להודיע לכל העולם להזמין לשבתון בוושינגטון. אילו האתר הזמני לא היה מוקם אף אחד לא היה יודע מזה ואנשים לא היו מגיעים והיו צריכים לבטל את זה. אז האתר שלי הציל את האירגון JDSR מהפלונטר הזה. אז לא מעניין אותי מה שיגידו אני יוצאת מהתמונה ולא מוחקת את האתר. מצידי שOUR WAYיתפוצצו ושכללללללללל החרשים יראו את האתר אני לא שמה על זה אפילו פס! זהו הוצאתי את זה מהלב

dkohav

New member
אולי כדי לבנות אתר הכרויות בעברית

חוץ מזה אני יקים פה שירשור הכרות למי שמעוניין. נראה לי מאוד נחמד שיפגשו אנשים מהפורום בלי שום התארגנות של כולם מראש. חוץ מזה אני מזכיר: השרשורים שלנו: שרשור התפקדות - הכרות אנשי הפורום שרשור החינוך - בואו להביע את דעתכם על מצב החינוך שקורה בימים אלו וכנס שתל השבלול שהתקיים עוד מספר ימים. תמשיכו לבלות דודי

dkohav

New member
לא יודע

אבל אם את יודעת קצת להתעסק עם תוכנות כדי לך להיכנס לאתר ששמו"פארק אתרים" ובו נותנים לך מקום לבנות אתר עם אחלה ממשק ניהול קל ונוח. אפשר לשים בו גם מלא דברים.

למעלה