רציתי לשאול

רציתי לשאול

האם יש ארגון שעוסק בפעולות מעשיות, הכוונה לא רק לדיבורים, שאליו אפשר להצטרף ולתרום בפעילות. פעם היתה בקשה של אחד מארגוני הנשים לאסוף ולשלוח את כל הדברים שמטרידים אותנו בעיתונות, האם הבקשה עדיין תקפה? מכיוון שאני די מוגבלת פיזית, רציתי לדעת אם יש דבר שאפשר לתרום בו מהבית, דרך האינטרנט וכדומה? אני זקוקה למידע בעניין. בתודה מראש.

טל קר

New member
ראשית ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

שנית, אני מצרפת קישור להודעה קודמת שעניתי לגולשת הקודמת ששאלה, שאני מקווה שהתשובה תהיה רלוונטית גם עבורך (תסתכלי גם בכלל מסביב בשרשור, יש אולי עוד כמה הודעות שיהיו רלוונטיות עבורך) ,במידה ולא, ידעי אותי ואנסה שוב את כוחי :) בכל אופן, בהודעה המצורפת יש גם קישורים ומספרי טלפון לארגונים שונים, ואת יכולה להתקשר אצלהם ולבדוק ספציפית. אבל גם אם את לא יכולה לעשות משום מה משהו דרכם, יש עדין הרבה דברים שביכולתך לעשות. החל בהפצת דעתך באמצעי מדיה שונים (דרך תוכניות רדיו, מכתבים למערכת, מכתבי מחאה למפרסמים, חרם צרכנים, הודעות בפורומים), וכלה באיסוף מידע באינטרנט כדי להפיץ אותו למטרות הגדלת מודעות והעצמה. גם מהבית, באמצעות האינטרנט, יש לך את הכוח של לאסוף מידע, ולהשפיע על ידי הפצת דעתך והפצת אותו מידע. הארגון שאני חושבת ששלח בעבר את הבקשה הזו היה שדולת הנשים. אשמח אם תידעי אותנו האם זה עדין רלוונטי. אנחנו כאן.

שלום לך וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

האירגונים הפועלים בעניני נשים הם: נעמת, ויצו, שדולת הנשים ומשרד היועצת לקידום מעמד האשה שליד משרד ראש הממשלה. "מכון תודעה" הפועל נגד הפונוגרפיה, הוא מכון ביוזמה פרטית. טל יכולה לתת לך המון מידע. כמ"כ אפשר לשמוע הרצאות ולהשתתף פעילויות הקשורות לאוניברסיטאות, לדוגמה: הפורום ללימודי נשים באוניב´ ת"א. בעיתונות קיימים טורים קבועים של עיתנאיות העירות לנושא ופעילות בו. אם יש עוד אז לכל מי שיודע נא לשרשר. תרומתך כאן בפורום רצוייה מאד וחשובה. ע"י תגובות, הודעות, שאלות ובכלל. תודה ולהת´.

למעלה