רציתי לשאול...

Goth Girl 666

New member
רציתי לשאול...

נכון שכגבר שוכב עם כל מיני נשים הוא נחשב לזיין, "גבר", כלי ומה לא. איך זה שכשאיזה שוכבת עם כל מיני גברים היא נחשבת למזרון, נותנת, וכו'? נתקלתי כבר בכמה פעמים כאלה, זה לא נורא מעצבן אותכן? אני אישית מרגישה שיש פעמים בהן אני יוצאת עם מישהו רק בשביל להגיע איתו למיטה, לא כלום מעבר לזה. אבל אני תמיד חוששת ממה שזה אומר עליי. כלומר האם התחושה הגברית הזאת של לזיין וללכת היא חריגה, ואנחנו באמת אמורות להיות רגשניות כאלה שכל בחור שמחדיר לנו איבר הופך להיות אביר חלומות פוטנציאלי? ותהיה אחרונה, האם זה הופך אותי לנימפומנית?

תעשי מה שבא לך ../images/Emo45.gif

ואם גם תרגישי טוב עם זה, ולא תשימי פס על מה שאומרים או חושבים (למי אכפת), ותעריכי את עצמך ותקבלי את עצמך בדיוק כמו שאת, אז גם ההשתקפות של הסביבה שלך תקרין את הקבלה הזאת. עשי מה שטוב לך.

ארטימיס

New member
כנסי רייגע ../images/Emo13.gif

תעשי מה שאת רואה לנכון. מה שטוב לך. לא כולם צריכים לדעת על חיי המין שלך... את לא צריכה לספר לכולם שאת יוצאת עם כל מיני בחורים רק בשביל סקס. זה הרי מפריע לך שידעו.. אז אל תספרי. תהני ותהי זהירה זה הכל :) ולא.. אני לא חושבת שזה הופך אותך לנימפומנית.. גרר אני שונאת הגדרות :/ גם לי ליפעמים לא מיתחשק לישקוע אל תוך קשר רציני ואמיתי. קשה לי כבר שרציתי רק את ההנאה ושום דבר מעבר לזה. זה נורמלי וטיבעי בעיני.

שאלה מוכרת

ככה זה. יש מיליון תשובות אבל בסך הכל, ככה זה התרבות שלנו, ככה זה הטבע שלנו. ככה זה. את נהנת מזה ? טוב לך? אז זרקי זין על כולם. "מה יאמרו עלי" זאת מחשבה הרסנית. לא, לא כל מי שמחדיר לך איבר חייב להיות אביר חלומותייך. נימפומנית? אני לא יודעת, יש תמימות ורגישות מבחוץ שתכלס הן נימפומניות חבל על הזמן (מים שקטים חודרים עמוק) ויש כאלה שעושות פוזה של "שרמוטות" "זורמות" "זיינות" או איך שלא תקראי לזה ובתכלס כשזה מגיע לזמן אמת הן לא נהנות ונלחצות. חוץ מזה נימפומניות במידה סבירה זה לא דבר רע.

א939

New member
הנה לך

כבר כתבו את זה לפניי אבל בשיא הרצינות-כל דבר שגורם לך להרגיש טוב ונותן לך תחושת חיים-תעשי אותו. את ממש לא צריכה לדפוק חשבון לאף אחד. גם לנשים כמו לגברים יש צרכים כאלו (אני בטח לא ממש מחדש לך כלום... :) ואם את מרגישה שאת יוצאת עם מישהו ובא לך עליו אז למה לא? את לא נימפומנית-אבל גם להיות נימפומנית זה לא בהכרח רע
. דרך אגב-לפי התמונה שלך אני חייב לומר שאני נורא מקנא בברי המזל שזוכים להרגיש את המגע שלך.

למעלה