רציתי לשאול..

Aerochick

New member
רציתי לשאול..

למה יש שירים שהקול של סטיבן נשמע אחרת כלומר צעיר אולי?..אני יודעת קול סקסי כזה(תשכחו שאמרתי את זה) כמו ב-DREAM ON,ועוד כמה שירים?..זה הייתה תעלומה במשך הרבה זמן.

AeroSlash

New member
כי בחלק מהשירים הוא

באמת נשמע צעיר יותר. את חייבת לקחת בחשבון שיש שירים שהוקלטו לפני איזה 30 שנה והבן אדם לא היה בן 57 וכמות הסמים שעברה לו בגוף נמדדה בק"ג ושלא נדבר על אלכוהול. הכל משפיע. חוץ מזה שכמו שמלא פעמים אמרנו, הוא לפעמים משנה את הקול שלו בהתאם לשירים, נגיד אם הוא שר שירים בלוזיים יותר.

Aerochick

New member
טוב אז אני אתן דוגמא..

ב-2004 שמעתי אותו שר את DREAM ON אז פתאום היה לו קול עכשיוי ואז נהפך לו הקול לקול היפה הזה ואת אמרת שהוא משנה את הקול לשירים בלוזיים אז זה לא ממש בלוזיי אני לא יודעת עוד תגובה?

AeroTom

New member
ככה-

כמו ש-אלה אמרה, סטיבן הרבה פעמים משנה את הקול שלו בכוונה. קודם כל כשהלהקה הקליטה את האלבום הראשון שלה ב-1973 אז סטיבן הצעיר לא היה מאוד מרוצה מאיך שהקול שלו נשמע והוא שינה אותו בכוונה בכמה שירים כדי שיישמע יותר בלוזי. מאז סטיבן עשה את זה לא מעט ועד היום בהופעות הוא משנה בכוונה את הקול שלו ל-"קול הבלוזי" או ה-"קול הישן" כמו שאני קראתי לזה פעם. ואפשר לשמוע הרבה דוגמאות לזה בהופעות גם בזמננו כמו שאמרת עם Dream On, הרבה פעמים בשיר הזה סטיבן משנה את הקול וגם בשירים אחרים. הוא לא ממש משנה את הקול רק בשירים בלוזיים אלא זה פשוט קיבל את הכינוי "הקול הבלוזי של סטיבן" כי ככה הוא עשה אותו בכוונה בתחילת הדרך והוא פשוט המשיך לעשות את זה גם בהמשך וגם בזמננו לאות "נוסטלגיה" שכזאת לימים של שנות ה-70 ותחילת הדרך...

למעלה