רציתי לשאול

newhere18

New member
רציתי לשאול

האם זה נורמלי "שנשבר לב" מאדם שאתם מאוד אוהבים (לא בתחום הרומנטי)? פשוט יש לי חברה מאוד טובה,שאני מאוד אוהבת, שאני לא יודעת מה יהיה העתיד(אם נשמור על קשר או לא) עקב מעבר מסויים שאני הולכת לעשות, ואני ממש מרגישה לאחרונה כאילו נשבר לי הלב, מרגישה מועקה גדולה, ממש כמו שחלק מחברי הפורום פה תיארו הרגשה כשקשר רומנטי מסתיים... ויש לציין, אני לא מאוהבת בה בתחום הרומנטי.... האם זה נורמלי?????

בוקר טוב

בוודאי שזה אפשרי אנחנו נפגעים הכי הרבה מאלו שקרובים לנו בין אם זה קשר רומנטי, הורים,חברים תמיד מאלו שמצפים שיהיו שם לצידנו מתאכזבים הכי הרבה נכון אין לזה תרופה אבל תהיי חזקה

ברור שזה נורמלי

יש לי חברה מנתניה (אני מבאר שבע) וכבר כמה שנים שאנחנו שומרות על קשר למרות המרחק אבל המדינה שלנו קטנה ועל המרחק ניתן להתגבר ויש את הטלפון, המייל ושאר הטכנולוגיה. קשר חברי טוב הוא קשר שיכול לשרוד את הכל ואם קשה לך ועצוב לך בלב זה אומר שזו חברה טובה והקשר חשוב לך ולכן זה קשה וכואב.

newhere18

New member
העניין הוא שזה חד כיווני, זאת אומרת

בשבילי היא מאוד חשובה, אבל אני לא יודעת אם זה להפך, כי יש לה חברות טובות אחרות ו"ישנות" יותר... וגם היא גדולה ממני בשנה, ואני חוששת שזה ישפיע גם לשמור על קשר, כי אומנם זו רק שנה, אבל כשהיא מתגייסת אני עדיין בתיכון, ואנחנו לא נעבור את אותם חוויות באותו זמן (של גיוס , סיום תיכון וכ'ו...) זה תמיד קורה לי שאני מתמסרת יותר מדי לחברה, ואז אני נפגעת, כבר פעם שניה.. הייתה לי חברה מאוד טובה, שממש הייתי מסורה אליה ואהבתי אותה, ובסוף הקשר התנתק ונפגעתי... אני מאוד זקוקה לקשר, כי אין לי אחיות , ואני ממש רוצה את "החברה הטובה" שתהיה כמו אחות בשבילי...

ניקולי

New member
לפני מס' חודשים

סיפרתי סיפור על חברה מאוד מאוד טובה שלי חברת ילדות.. שתאמיני לי עד היום אני לא מבינה איך איך אפשר לפגוע.. שבתכוון ושלא במתכוון.. חברה שהייתי אצלה בת בית.. אני אפילו זוכרת לילה אחד שבכתי ובכיתי המון.. כמה שבעלי ניסה לנחם.. ולהבין הוא לא הצליח להבין עד כמה הכאב חזק. אבל החלטתי לא להלחם, החלטתי לעזוב..עדין ישנם דברים לא מובנים.. אבל הגלגל מסתובב.. ואת זה אי אפשר לעצור.. אנחנו עוד ניפגש!

למעלה