מסכימה אבל...
קודם כל לגבי הכישורים הטכניים מסכימה איתך לחלוטין
וגם אני כשמשהו נוהג לאט אני מתעצבנת - "אוף מי נתן לה רישיון", אבל פה מגיע ה"אבל", לפחות בארץ חוסר הסבלנות והסובלנות התעוזה והחוצפה הם אלו שבאמת עושים צרות. לדוגמא רמזור קצר בכביש דו-סיטרי חד מסלולי , בדר"כ יש בו פקק, תמיד יש את אלו שלא יחכו 5 דקות אלא יעקפו את כל הפקק מול תנועה נגדית ובסוף או יעיפו מישהו או שפשוט יתקעו מול התנועה מנגד, או למשל משהו רצה לפנות שמאלה אחרי (היו לפנינו עוד כמה), אבל לא היה לו שדה ראיה ולצערו גם סבלנות לחכות עד שכולם יצאו הוא פשוט נסע משמאלי (שוב דו"ס וחד נתיבי) הגיע מולו רכב והוא נתקע ותקע אותו, ואח"כ לא הבין מה כולם מתעצבנים עליו. או לעקוף רכב שנותן להולך רגל לחצות במעבר חציה... יש התעלמות מוחלטת מתמרורים , "אז מה אם אין פניה שמאלה אני אפנה".... - ורוב אלו הם לא נשים! ולא שאני שייה תמימה, האצבע האמצעית שלי נשלפת מהר, והקללות... ואני מודה שכשחותכים אותי אני כן עושה "דווקא" עד לגבול (בכל זאת אני לא רוצה לגרום לתאונות...), אבל אני מעדיפה שיסעו לאט ול"התעצבן", ולא לראות או לחוות את מחזות הזוועה . מרוב כ"כ הרבה דברים שיש לי להגיד על זה, לא אמרתי כלום, אבל אני חייבת לציין שהנהגים הכי גרועים בישראל הם בדואים!!!, זה באמת מכה.
קודם כל לגבי הכישורים הטכניים מסכימה איתך לחלוטין