רציתי לשאול..

אתה מה זה צודק...

נשים ממש ממש לא יועות... אבל ממש... אני בטוחה שאתה גם יוע לנהוג וגם ממש אלוף במיטה... אני מאוהבת

alondebby

New member
רציתי לשאול

לא פעם אחת קרה שנהגות עברו לנתיב שאני נהגתי בו בזמן שאנחנו נוסעים במקביל ובלי תשומת לב מצידי היו עוד כמה תאונות בישראל,או שכמה פעמים לא הצלחתי למנוע את התאונות מאחר שהנהגות לא צייתו לחוקי התנועה.אני לא אומר שהן עשו את זה בכוונה אלה שפשוט אין להן טיפת טקט על הכביש לא אינטלגנציה ולא הגיון בכל נושא הכביש והסיבה העיקרית היא חוסר בטחון,ואת זה אפשר לראות גם במספר הטסטים שנשים עוברות לעומת הגברים. הכוונה ל-80% מהנהגות. הרבה בחורות מודות בזה ואלה שלא מתכחשות וחבל. במשפט אחד חבל שיש כ"כ הרבה נשים על הכביש.

הסבר לפופולריות השרשור

היות והשרשור הזה מככב בעמוד הקהילות הראשי, בכותרת פרובוקטיבית כרגיל, נפל בחלקנו המזל להיות חשופים לכל התגובות המאוד נחמדות - למקרה שמישהו לא הבין מאין צצו להם כל אותם יודעי דבר.

Haruka

New member
אי אפשר לכתוב כאן כאורח...חבל.../images/Emo104.gif

ובכן, תגובה: אני לא יודעת מי נתן לגברים לנהוג, אבל אם זה אותו אחד שנתן לנשים לנהוג, מבחינתי זה בסדר. אני עדיין צעירה, ובאופן טבעי אין לי רישיון- מה שלא מפריע לי לנהוג בכל מקרה. לא לרובי-גבר לכל דבר שלימד אותי לנהוג, ולא לאף גבר אחר לא הייתה שום בעיה עם איך שאני נוהגת (מלבד אלה ששאלו אותי בת כמה אני- אבל זה כבר משהו אחר...). לי יש הרגשה שלא העירו לי רק כי עוד לא הפנימו את זה שאני בת. אין בסיס לסטיגמה.

guyp2

New member
אולי אני לא כל כך שייך לפורם הזה..

אבל הייתי חייב להגיב.. - יש לי תיאוריה שרק מוכיחה את עצמה בשרשור הזה.. (עדי...) רב הנשים, לא ממש יודעות לנהוג (והסיבה ממש לא חשובה) אבל! אם יש אישה שכבר יודעת לנהוג, אז היא נוהגת הרבה יותר טוב מכל הגברים.. מה דעתכם..? :))

TomPost

New member
נהיגת נשים

נהיגה הוא עניין אישי... יש נשים שנוהגות מצוין ויש נשים שנוהגות גרוע..כפי שהדבר קיים אצל נהגים גברים. ויחד עם זאת המחקר המדעי מצביע על ההבדלים הבאים: נשים הן יותר הססניות ואיטיות בתגובה..גברים יותר החלטיים ומהירים אבל גם יותר אגרסיביים ותחרותיים.. לנשים תפיסת מרחבית פחות טובה ומבחינה זו יותר טעויות בהערכת מרחק ומהירות.. נשים יותר אדיבות ויותר סבלניות מגברים (שאולי מוכנים להיות אדיבים כלףי נשים אבל לא כלפי גברים אחרים)..נשים פחות מנוסות במצבי נהיגה קשים (בדרך כלל הגבר הוא זה שנוהג במשפחה כשיוצאים מחוץ לעיר או לטיול..או לנסיעה בחשכה או בשטח קשה) מרבית הנהיגה של נשים מתבצעת בשטח עירוני ובשעות שאינן שעות השיא)..תביאו זאת בחשבון...מעורבותן בתאונות נמוכה יותר לא בגלל שהן נהגות טובות יותר אלא בגלל שהן נוהגות פחות ובשעות הפחות בעיתיות..דברים אלה אני מביא כאיש מקצועי בנושא

missGS

New member
הייתי רוצה לדעת...

מהיכן מגיע המחקר המדעי הזה.... הרבה זמן לא ניתקלתי בריכוז כזה של @#%*

forglemmigej

New member
שליטה במרחב?

הצחקתני! כמה פעמים כשישבתי ליד גבר, בהגיענו למקום זר ומוזר, הוא אף פעם, אבל אף פעם ,לא שאל עוברי אורח ,להגיע למקום מסוים, כי הוא יודע להסתדר במרחב! יעני ,בלי הוראות הכוונה. אני, לעומת זאת ,לא פוחדת לשאול כל אחד איך להגיע, וכבודי לא יפגע.

0100

New member
עם עובדות לא מתווכחים..

אני חייבת להודות , שאני מסכימה ומזדהה אישית עם העובדות, אומנם הם כוללניות אבל הם נכונות ב 90% מהמקרים. אני אישית נהגת חדשה,די טובה אומרים ואני מקווה להאמין שכך, ממה שראיתי בכביש, יש לנו- כישראלים ,הרבה מה להשתפר בלשון המטה , אבל יחסית לשאר העולם הנשים פה נהגות ברמה טובה מאוד, מכורח המציאות והתרבות הישראלית הידועה לשמצה בכביש, אז.....יהיה טוב ודי להתלונן!!! :)

nash nash

New member
בחורות נוהגות כמו סבא בן 200

בחיים בחורות לא יהיו באותה רמה של הבחוריים

אני כן מישראל

ונשים נוהגות בסדר (רק בסדר!) אבל והן נכנסות לפאניקה יותר בקלות! הקיצר אני מזמין את כל הנשים אליי לאוטו - רק שישבו ליד הנהג!(אני)

zoti

New member
גברים, נשים, כולם קאמיקאזה !

אני נמצא בארץ כבר שבוע וחצי ונוהג בחתיכת קקה שנתנו לנו בחברת השכרה (פיאט אונו). הנהגים במדינה הזאת אידיוטים, חארות אחד לשני ומטומטמים. קטנועים (בעיקר שליחים) כבר מזמן לא נוסעים על הכביש. למה לסוע על הכביש כשאפשר לסוע על המדרכה/מעבר חציה/אי תנועה (מחק את המיותר). אף אחד לא נותן לך להשתלב בתנועה. בכל פניה שמאלה יש נתיב מיוחד לנדחפים מימין (זונות, זונות, זונות !!!) אנשים נהרגים בגלל שטויות. אתמול אני נוסע על כביש החוף בין נתניה צפון לנתניה דרום ואיזה חייל מילואימניק אידיוט חוצה את הכביש בריצה. בקושי ראיתי אותו בחושך. ואני לא אספר לכם על הבת אלף שכמעט דקרתי בגלל החניה.

the cherry girl

New member
בנתיים אתה נשמע כמו הישראלים שתיארת

"ואני לא אספר לכם על הבת אלף שכמעט דקרתי בגלל החניה". דוקא נראה לי ש"השתלבת יפה בתנועה"..

glick8

New member
תשובה

שלום לך ,ראשית כל יש נהגים שבכלל צריכים לזרוק מהכביש ,אבל את יודעת מה הבעיה ? שגבר נוהג ולידו נהגת שמבצעת עברת נהיגה אז יותר פשוט לכעוס על אשה ,אבל אם זה הייה גבר שמבצע את אותה עברה הנהג ליידו הייה חושב כמה פעמים אם להתייחס ,איך אומרים "חכמים על חלשים " ובגלל שאני מכיר טוב את הכביש ובתחום הזה אני מקצוען תרשי לי להגיד לך שנהגת ונהג זה בדיוק שווה ,יש נהגים פסולים ,ונהגות פסולות !!!

למעלה