רציתי לשאול..

Orginal

New member
רציתי לשאול..

איזה עוד זמרים ושירים ישראלים אתם אוהבים חוץ מעברי... אתם יודעים... בסה"כ הוא לא האומן הישראלי היחיד שיש לו מוזיקה טובה בארץ..

מייקל21

New member
אביתר בנאי

אמן מחונן! מוזיקה נדירה ביופיה בוקעת מפסנתרו של בנאי. אין ספק שאלבום הבכורה שלו הוא בין עשרת האלבומים המשובחים ביותר בכל תעשיית המוזיקה הישראלית!

Losing Grip

New member
אני אוהבת את:

ברי סחרוף , היהודים , טל שגב , מוניקה סקס ושייגעצ אבל אין כמו עברי!

וואי יש המון... לא לא סאבלימינל.

להקות וזמרים: אביב גפן ירמי קפלן שייגעצ דניאל סלומון עידן רייכל ברי סחרוף היהודים מוניקה סקס ניר פרידמן בזוקה... יש עוד אין לי כוח. שירים חדשים טובים זה... לבן. השיר של מימי הינך יפה... וזהו בערך הילה.

אממממ בעיקרון אני לא מת על ישראלי

חוץ מעברי אני שומע רק היהודים, אני מעדיף אנגלית!

ל ל ו

New member
אני אוהבת.... ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

עברי לידר פורטיסחרוף ברי סחרוף אביב גפן מוניקה סקס ירמי קפלן היהודים-כמה שירים בלבד! ר-ק לא סאבלימינל חמי רודנר בן ארצי זהו בגדול אני שומעת הרבה רוק אבל ר-ק ישראלי!!!! רוק באנגלית זה רוק מאוד כבד פה זה רוק יותר קליל ,נחמד... הדר

RozeMary

New member
הדר.....???

לא הלכת לביה"ס היום....??????? יפה לך לעשות חופש...!! טוב רציתי להגיד לך שהכרתי סוף סוף את * * *!!! אחרי כמה זמן שרציתי אממ הזמרים שאני אוהבת? דנה ברגר אביב גפן...לפעמים הוא קצת מציק... סאבלימינל....ממש שירים בודדים....הדר לא להתנפל..! ממ.....כנסיית השכל וזהו...!

ל ל ו

New member
עינבצ´וווק! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הגעתי כולי רטובה לביה"ס אז יורם החזיר שיחרר אותי!!!!!! וישנתי אולי 6 שעות עכשיו התעוררתי!!! חולה עלייך כפרה שלי.! הדר

rotem224

New member
אני...............

שומעת בעיקר רוק ישראלי: עברי לידר היהודים מוניקה סקס אביב גפן ועוד כמה ............

אז ככה

אהוד בנאי שהוא מלך
ברי סחרוף שהוא נסיך
אביב גפן שכרגע הוא
אבל הוא היה פעם מלך
אבל הכי הכי הכי הכי את יבגני (עיברי)
זה לא אמיתי שמחפשים זה רק הרגש שחוטף מכה

טוב אממ...

אביב גפן שהוא לא
אלא
ועברי לידר שהוא פשוט מעולה ויש לו שירים ממש ממש ממש יפים והקול שלו מדהים..! ומוניקה סקס שהם סתם טובים,משינה,שייגעצ, ובעיקרון כמעט כל אמן ששר רוק ישראלי...!

למעלה