רציתי לשאול

טללוי11

New member
רציתי לשאול

בכתבה בשבשבת קראתי שבמהלך ישיבת המועצה במהלך הישיבה היועץ המשפטי של המועצה בהנחיית ראש המועצה מאיים באיומים שונים ומשונים על נבחרי הציבור כדי שישנו את הצבעתם.. זה חוקי?

shavitmass

New member
לאיים זה חוקי.

בטח! לפחד מהאיומים זה לא חוקי ! לכאורה ...לפי מה שבדקתי באינטרנט ,אין עילה לחיוב אישי בגין אישור או אי אישור של צו ארנונה ... אנחנו בודקים את הנושא באמצעות עו"ד אחרים על מנת לוודא האם באמת חרגו חברי המליאה מהאופוזיציה בכך שלא תמכו בצו הארנונה כפי שראש המועצה והקואליציה ביקשו. בכל מקרה יש לעשות הכל על מנת ששרי הפנים והאוצר לא יאשרו את העליה החריגה! אנחנו לא נשקוט עד שזה מה שהם יעשו.

טללוי11

New member
אני חדשה בישוב

ואני פשוט מופתעת מהאופן והסגנון : עו"ד, איומים.....בשביל מה בכלל צריך עו"ד בישיבות האלו. מה זה כאן בית משפט? זה סתם עולה לציבור כסף. מהם הערכים שמניעים כאן את נבחרי הציבור שבקואליציה? ממש מוזר ולא מובן בכלל. כיצד ראש מועצה יכול להגיד שהוא רוצה להטיל על בוחריו את הארנונה המכסימאלית האפשרית? זה ממש מתחיל להטריד ונראה מבחוץ כגועל נפש אמיתי. אני מקווה שאני טועה.

shavitmass

New member
יועמ"ש

יועמ"ש חשוב בחלק מהישיבות על מנת להשיב / לייעץ לחברי המועצה ולראש המועצה. כמובן שלא בכל ישיבה הנ"ל נמצא אולם בישיבות שקשורות לצו ארנונה, תקציב, חוקי עזר לדעתי חובה שיגיע. לגבי איומים - תלוי איך זה מתפרש, אני בטוח שלא היתה כוונה לאים אלא רק להציב אפשרות שהחלטה שלנו יכולה / עלולה לגרור חיוב אישי. אני לא תפסתי את דבריו של היועמ"ש כאיום אלא רק כחוו"ד. כפי שכתבתי לדעתי היועמ"ש שגה הפעם ( אבל זו זכותנו גם שלא לקבל את חוו"ד של היועמ"ש וכך לפחות פעלו חלק מחברי המועצה) בברכה שביט

טללוי11

New member
אני מופתעת מאוד כי

טוב אני עכשיו מבולבלת. איזו תסבוכת מיותרת. נראה שיש כאן טונות של תככנות. לפי התיאור בכתבה בעיתון היועץ המשפטי השפיע על המצביעים ואם הוא טעה נראה שההצבעה פסולה.

AMITBN890

New member
עובדות

במשך עשרות שנים לא היה יועץ משפטי בישיבות המועצה והעניינים התנהלו לדעתי באופן טוב יותר ממה שקורה כיום. העלות לא זניחה ועדיף היה להפנות את הכספים לתנועות הנוער ולמערכת החינוך. חוק המועצות המקומיות הוא פשוט וברור ולא צריך עו"ד בכל ישיבה ומנסיון, העובדה שנוכח שם עו"ד מראה על סממפטומים בעיתיים אחרים. בדר"כ היכן שנמצאים עו"ד ישנן בעיות.

shavitmass

New member
למה זה רלוונטי

האם כותב/ת כזו היא חדש/ה , ישן/ה , ענתיקה או אחר/ת... מכיוון שרוב הכותבים ממילא לא מזדהים אז מה זה משנה האם הם דויד 28, אלברט23 או חוהאימנו... העיקר שאנשים שואלים, מביעים דיעה ומפרים את השיח הציבורי. חג אורים שמח לכולם!

זה לא רלוונטי

אבל...... הכות/ב שמצהיר/ה על שקיפות לא נוהג כך. יתרה מזאת יש בהיתממות בקשה למתן מידע שאחר כך נעשה בו גם שימוש לא ראוי. כן, הכותב/ת כבר איים בעבר לחשוף אנשים שלכאורה הוא/היא מכיר בשם וזה חמור.כך נמסר לי על ידי איש בישוב... אז תהיי מי שאת/ה רוצה אבל שמור/מרי על כבוד האדם, זו הזמנה אישית. לשאלתך - למה אני לא גלוי??? תשובה - זו בחירה ואני לפחות לא משמיץ/ה ד"ש לסוליקה

טלוויוילי

חדשה בדיחה טובה עם סוף לא מפתיע לחלוטין , המשך לאלה שמחפשים את עצמם ולא ימצאו לעולם את ההפתעה שלהם

shonilon4

New member
אני אסביר לך שביט

זה רלוונטי כי הגברת חופר כותבת מעמדה של תושבת חדשה (בלי להיות אחת כזאת) ובכך בעצם מעניקה משנה תוקף לרעיונות שהיא מפזרת. אנשים אומרים לעצמם לדוגמא: אם תושבת חדשה רואה ששביט (סתם דוגמא) לא ממלא את תפקידו במועצה אז כנראה שזה 200% נכון ושביט לא צריך להיות במועצה.

AMITBN890

New member
לדעתי שביט צודק

ומתחיל להשתפר בתקופה האחרונה אהבתי את האגרסיביות והתעוזה שגילה בנושא הארנונה. רק חבל שעקומת הלמידה שלו בעלת שיפוע מתון מדי לטעמי, כי אחרת היה מתחיל לפעול כבר בשלב ההיטלים....... כי כפי שידוע עם האוכל בא התיאבון וחוץ מזה מגיע לו ולנציג של ש"ס כל הכבוד על השתתפותם החיובית בפורום. אז כל הכבוד.

למעלה