רציתי לשאול ...

רציתי לשאול ...

היי , חדשה פה . יש לי בעיה שמפריעה לי מאוד . אני "גיליתי" מהי הזהות המינית שלי בגיל מאוחר יחסית (29 ) . עכשיו בכל פעם שאני יוצאת לדייט עם בחורה הן נדהמות מהגילוי המאוחר ומסתכלות עלי בחשדנות . רובן בגיל הזה רוצות משהו רציני וחושבות שאני רק "מתנסה" או בשלב של חיפוש עצמי , מה שמרתיע את רובן . רציתי לדעת אם מישהי פה עברה משהו דומה ואיך לעזאזל מתמודדים עם זה ??????

פאמקי

New member
אני גיליתי

את הזהות המינית שלי בגיל 32, ועלי לא מסתכלים בחשדנות. אולי בגלל הביטחון שלי במי שאני, שאיני פותחת פתח לחשדנות? אין לי תשובה לזה, אך בידקי איך את מאפשרת לזה להתקיים. איני יודעת למה את מתכוונת כשאת כותבת: "מסתכלות עלי בחשדנות". אך גם אם כך מתייחסים לזהותך, מה שחשוב הוא ביטחונך, תשדרי את זה והשינוי בהתייחסות יגיע מהר. לדעתי, התייחסות כזו נובעת מחוסר ביטחון של הצד השני. בהצלחה וברוכה המצטרפת
.

יכול להיות

שאת צודקת ואולי אני באמת מקרינה חוסר ביטחון לגבי הזהות . העניין הוא שכך באמת אני מרגישה ... כלומר עד עכשיו החיים שלי התנהלו בצורה מסויימת רגועה יחסית , ומאז אותו הרגע שהבנתי שאני לסבית החיים שלי השתנו לגמרי , אם זה הבילבול ,הדכאון , הדרך הסתכלות שלי על העתיד , על אנשים ועל עצמי בפרט . בנוסף לזה התעורר צורך חזק לפגוש ולהכיר את האחת מה שדיי מתנגש עם כל הפחדים ומה שבסופו של דבר כנראה הורס את הקשרים . סליחה על החפירה ....

ליאם63

New member
פעם הייתי

אין גיל שהוא "מאוחר מידי" . אצא מתוך הנחה שכולן כאן יסכימו איתי.. אני גיליתי את עצמי בגיל 39 אז מה? לא אנסה להכיר אישה תכבד אותי על כל המיוחדות והמורכבות שלי? אבל הכל עניין של תהליכים, תהליכים שלוקחים זמן , כל אחד ואחת בקצב הנכון והפרטי לה. אז מה שאני מנסה לומר , אל יאוש . וקבלי
שבוע טוב לכולכן
חג שמח
ב

../images/Emo24.gif

תודה על ההגבה וההבנה ( הלוואי והיה לי מזה זה גם בחיים האמיתים
) מישהי פה מוכנה לאמץ לסבית בת 30

pizi33

New member
בואי

אני כמעט בת ארבעים. אמא לשני בנים מדהימים שחיים עם אביהם. מתאים לך? תשלחי מסר. אההה אני גרה בצפון זה הכל לבינתיים.

הגילוי

אני אומנם גיליתי בגיל מוקדם יחסית, אבל זוגתי, חודש הבא בת 35, גילתה רק לפני 4 שנים. אני יכולה להגיד לך שאותי זה לא החשיד כלל, ואפילו עניין אותי יותר. אני בטוחה שאם תשדרי בטחון בנושא, ותהיי מודעת לעצמך, הסביבה תתיחס אלייך בצורה שווה.

זוגתך שתחיה

ידעה תמיד שהיא מוכנה לשחק בשני המגרשים( ברמה התיאורטית כמובן) חוץ מזה שאני בת 35 עוד חודשיים וחצי ולא חודש הבא...זה שאת מעכשיו כבר טרודה במתנת היומולדת שלי ובגלל זה זה נראה לך קרוב, זו לא בעיה שלי
ובלי שום קשר שמה שעניין אותך זה להפיל אותי ברשתך אהובה שלי לכבוש אותי בקסמיך ואני שטח כבוש כבר 5 שנים נפלאות חולה עליך אישתך

למעלה