רציתי לשאול שאלה

the vipersss

New member
רציתי לשאול שאלה

ונלכדתי לדיונים סוחפים בפורום אחר עד השעות הקטנות של הלילה אז השאלה היא כזאת איך הגיעו לגינה שלי צבי מים והאם הם גם יעזבו מרצונם? או שאני צריך לקחת אותם למקום אחר? תוספות . יש לי בגינה בריכה קטנה קטנה עם דגי זהב וזוג צבים (אדום אוזן) אבל אני לא מכיר באיזור ביצה או מאגר מים שממנו יכלו הצבים החדשים להגיע פתאום עד כמה שנראה לי מישהו הניח אותם אצלי אבל אני גם לא מכיר אדם שהיה עושה זאת מבלי לעדקן אותי . תודה לכולם

dreaming h

New member
זה ילמד אותך...

לא להיקלע לדיונים מן הסוג הזה...
צבי המים שהגיעו אליך, הם צבי ביצה ישראלים? אם כן, ואתה בטוח, בכל מקרה אחר הייתי ממליצה לא לגעת בהם, ולתת להם להנות מהבריכה. אבל, היות ויש לך אדומי אוזן בבריכה, זה כבר סיפור אחר. צבי ביצה ישראלים יכולים להפתיע עם אזורי המגורים שלהם, ויכולים לחיות גם בשלוליות ביוב לא ממש מוכרות. היכן אתה גר?

לא כל כך הבנתי

אם יש לי אדומי אוזן בבריכה אז מותר לי לתת גם לצבי הביצה להנות ממנה ?וכן בטוח שאלו צבי ביצה ישראלים. אני גר בבית שמש ועוד שאלה האם זה לא יפריע לצבים שלי?

dreaming h

New member
לא

מה שהתכוונתי זה, שאם יש לך אדומי אוזן בבריכה, צבי ביצה ישראלים לא צריכים להיות שם. ואם לצבי הביצה הישראלים הייתה אפשרות להיכנס, אני מאוד מקווה שלאדומי האוזן אין דרך לצאת.

למעלה