רציתי לשאול שאלה..

• פותח הנושא ziv85
  • פורסם בתאריך

ziv85

New member
רציתי לשאול שאלה..

אני מתכנן ליסוע ללונדון עם חבר שמאוד מאוד אוהב מחזות זמר וירון כפכפי, אלה התחביבים שלו. בגלל שנושא המחזות אהוב עליו במיוחד הוא רוצה גם להכניס אותי לעניין, אך אין ברצוני להיות שותף לכך... רציתי לשאול איזה מחזמר יש בלונדון שאפשרי להיעלם לו בקהל בכניסה??

VAMPhantom

New member
אייי../images/Emo8.gif סליחה אך לא נראה לי ש...

נשתף כאן פעולה עם משתמט מחזות-זמר כמוך
למה לך להבריז? תנסה ותראה, אולי תאהב... ניסית בעבר לראות מחזמר?!

holden c

New member
בכל מחזמר

אפשר להיעלם השאלה היא לאן תעלם? כמה הצעות: מאמה מיה בפרינס אדווארד שממש נושק לקובנט גארדן. פאנטום האופרה מציג ליד כיכר טרפלגר אם אתה בקטע של יונים. עלובי החיים בפאלאס בין אוקספורד ללייסטר סקוור (אפשר להבריז ולהיכנס לדיסקוטק או לראות סרט). we will rock you מציג בדומיניון, אז תוכל לעבור את הכביש ולהכנס לוירג'ין מגה סטור ואז להמשיך לשוטט ברחוב אוקספורד. אבל תן צ'אנס למחזמר מה איכפת לך? כל המקומות שציינתי יחכו לך גם אחרי זה.

zivzi

New member
תקראו לי דפוק אבל, דחוף!!!

מי זה ירון כפכפי???? התקשרו אלי היום ואמרו לי שהוא המליץ עליי לאודישן למחזמר חדש אבל מי זה??????? יכול להיות שאני מכיר אותו ופשוט אני לא זוכר מה הוא? במאי? מפיק? שחקן? מה הוא הפיק וכל זה??????? בקיצור, מי זה?

Barak14

New member
ירון כפכפי...

הוא בעיקר מלחין ובמאי... הוא הלחין וכתב הרבה ממחזות הזמר שיש בארץ כמו "הקוסם מארץ עוץ", מלך סיאם" וגם "דוד" שאישית אני נהנתי מאוד...

zivzi

New member
אוקיי תודהההה

הייתי באתר שלו והכל....מממ הבנתי מי זה חחח

למעלה