רציתי לשאול שאלה..

shahar17

New member
רציתי לשאול שאלה..

מי כאן חושב שהוא מצליח להתחזק בתקופה הזו, של ספירת העומר - לקראת מתן תורה? אם זה בשז"ל, שמירת עיניים, לימוד תורה,מתן צדקה, "ואהבת לרעך כמוך", וכו'... יש כאן מישהו שמרגיש שהוא באמת מתחזק ועלה בתורה, בימים האלו ממש? לקראת חג השבועות הבא עלינו לטובה? אשמח לתשובות, נורא מסקרן אותי.

frankie246

New member
כל כך עסוק בענייני ההומואיות שלי שכבר שכחתי

תודה שהזכרת!

אני משתדל אם כי זה לא קל...

לצערי בליל העצמאות נפלתי בשז"ל, לימוד תורה - קובע עיתים (שיעור גמרא במסגרת דף יומי), שמירת העיניים מנשים תמיד ואילו גברים - שטיפת העיניים... /tapuzforum/images/Emo13.gif אני כנראה שוביניסט...שמירת נגיעה כנ"ל, משתדל מאוד לאהוב כל אחד ואחד מעם ישראל ולא מדנה, הרקע, העידה, הזיקה לדת, וכדומה - זה בא לידי ביטוי בפייסבוק איך אני מתחבר לכלל עם ישראל ואיך אחרים מתחברים אליי (מי שחבר שלי בפייסבוק חש זאת...). שחר נשמה טהורה וזכה - העלת נושא מאוד חשוב ואני לוקח על עצמי בעז"ה בזכותך כאן בפורום לשמור על לדוני ולנצור את אצבעותיי על המקלדת ובהזדמנות זאת אני מבקש מחילה וסליחה אם פגעתי במאן דהוא או גרמתי צער למישהו. שחר - חיזקת אותי אחי הצעיר וזכות התנא הקדוש, רבי מאיר בעל הנס תעמוד לך ותזכה לכל מילא די מיטב. אוהב אותך ואת כל עם ישראל מעומקא דליבא.

leopold5

New member
אני מתחזק עם כתיבת התזה

מקווה אולי עד שבועות שאזכה למתן תורה פילוסופי, ואצליח להבין את מה שאני מנסה להבין

אני מתחזק בהתחשבות בזולת ובעזרה לחברים

אתמול עזרתי לידיד טוב להתקין אצלו בבית רשת אינטרנט אלחוטית. אני גם מטה אוזן קשבת לידיד אחר, לבעיות שהוא חווה בימים אלה. אני גם נותן צדקה לעניי עירי, בגיי ווליג' עומד אדם נימוסי מאד, ומבקש נדבות בצורה שובת לב. הוא גם יודע לנגן ולשיר, לפעמים הוא בא עם גיטרה. אני נותן לו מטבע. שמירת שז"ל, אצלינו הגאים, פרושו פרישות. והרופא שלי אמר שזה לא בריא להחזיק ככה את הכל בפנים, טוב יותר לערמונית לעשות את העבודה הסדירה שלה. אני לומד יותר באינטרנט, נושאים שונים, כולל יהדות. למשל על חייו ופעלו של הרב מהוליבר.

וואו כמה זמן לא הגבתי.....‏ ‏

אז אני אגיב לשרשור הנפלא הזה.‏ אאאא להתחזק ? אני יוכל לומר שנשארתי פחות או יותר באותה רמה רוחנית,‏ לומד קצת ומלמד -‏ מי שיודע מה המקצוע שלי יבין שאני חייב ללמוד קצת.‏ אין זמן פנוי כמעט בגלל ההכנות לחתונה בקרוב,‏ אין זמן לפגום בברית,‏ אין טעם להסתכל על נשים -‏ כי ברוך ה` מצאתי אחת שלא חסרה באופי וביופי.‏ רק כמובן שאאני צריך להתחזק לקראת חג מתן תורה יותר בלימוד התורה,‏ ככל שמגיעם יותר מוכנים הקב"ה נותן יותר שפע של סייעתא דשמייא.‏ מקווה שהבנתם את התשובה לשרשור היפה הזה,‏ חזק וברוך.‏ ‏

idani2222

New member
בחור אהוב !!! מזל טוב!!!!

אפילו שאני לאמ כיר אותך אישית אבל אני מאוד שמח בשבילך !!!!!!!! שיהיה לך המון מזל טוב יישר כח : ) אתה הבן אדם החמישי שאני מכיר שהתחתן ועזב את הנטייה אתה עושה לי חשק : )

למעלה