רציתי לשאול אתכן

רציתי לשאול אתכן

איך סידור המשמרות שלכן במקומות העבודה השונים? לדוגמא, אני יודעת שמחלקות מסויימות בזבולון עובדות עד 21:00 - למי שעובדת בכללית. השאלה שלי היא בעצם, איך ארגון שעות העבודה שלכן? אני עובדת בקופ"ח בקריות שנחשבת ל"מרפאת אם" אז המשמרת הכי מאוחרת שלי נגמרת בשעה 19:00 בערב...

M o n a L i s a

New member
הסידור אצלי....

בד"כ אני עובדת החל משעה 7:30 ועד 15:30. ובגלל שאני עובדת גם בשישי, מורידים לי 4 שעות מהשעות השבועיות. (אבל תמיד יוצא שאני עובדת יותר, כי המחלקה שלנו מאוד מאוד עמוסה) ובגלל שאנחנו סוגרים ב-18:00, לפעמים מבקשים ממני לבוא מ-10:00 עד הסוף.

הייבי

New member
סידור עבודה

אני משרתת במכון פזיותרפיה בכללית. אצלנו המכון פתוח מ-7 בבוקר עד 7 בערב.. ברוב הימים אני משרתת 8-16 חוץ מיום ראשון 9-17 (ככה אני יכולה לצאת עד מאוחר במוצ"ש) ובעיקרון לפעמים אני מחליפה ל-11 -19 או כל מיני דברים כאלה אם פקידה אחת חולה, או שיש משהו מיוחד.. זה דיי גמיש ואצלנו גם לא עובדים שישי אז זה בכלל יוצא לי טוב.. איך הסידור שעות שלך?

אצלי זה קצת שונה

אז ככה יש לי יום שאני מתחילה ב- 7:30 ומסיימת ב- 16:00 יום אחר שאני עובדת פיצול בבוקר וחוזרת אחה"צ יומיים שאני עובדת מ- 10:00 עד 19:00 יום שישי עד 12:00 ויום חופשי קצת מסובך, אבל אני כבר התרגלתי לזה...

Nomi11

New member
בית חולים ../images/Emo101.gif

אצלנו יש משמרות בוקר (7-15), משמרת ביניים (11-19), ומשמרת ערב (15-22). בגלל שאנחנו 5 בנות, סידרנו שלכל אחת יהיו 3 פעמים בוקר, ביניים אחד וערב אחד. ופעם בשבועיים עושים שישי בוקר..

justagir123l

New member
שעות העבודה..

המקום בו אני עושה את השירות פתוח מ7 בבוקר עד 5 בערב. אני צריכה לעשות 8 שעות ביום (5 ימים בשבוע) אז אני יכולה לבוא ב7 ולצאת ב3, או לבוא ב8 ולצאת ב4, או ב9 ולצאת ב5. אני יכולה גם להגיע ב7 וחצי או 8 וחצי (וכו'), זה לא ממש משנה, העיקר שאני אגיע עד 9 כדי שאוכל לעשות לפחות 8 שעות לפני שהמקום נסגר.

למעלה