המציאות היא,,,,,,
כפי שרואים אותה וכפי שעושים אותה ומכאן שהגישות שלנו שונות והשיחה מעניינת שהרי אינני לוקח בעלות על נכון ולא נכון בן אדם יושב בבית "לא עושה דבר" = חטא בגישה "הפרוטסטנטית" בגישה הבודהיסטית אפשר לצאת "למסע התבודדות" גם של כמה שנים והדבר יראה נורמטיבי, האדם ישב בבית ועברו לו מחשבות כיצד אי ממלא את חיי בתוכן האם למלא אותם בגלולות פסיכיאטריות או בגלולות דרך חיים (ימימה ואחרים) סיפור מהחיים - לפני כ-17 שנה התבקשתי בפעם הראשונה למלא תפקיד ניהולי בכיר מאוד בחברה אשר עבדתי (הכפלת שכר פי 2,5) ביקשתי 10 ימים לחשוב, במהלך אותם ימים כאבה לי הבטן והשרותים היו מוכרים לי בכל מקום בו נמצאתי, כמובן שכל הטיפולים לא עזרו כלל, ברגע בו סיפקתי את התשובה חלפה עברה לה הבעייה, כאשר החלל הריק התמלא נוצרה מספיק אנרגיה להבריא, קטונטי מלדעת מה ימלא את החלל הריק של אדם כל אדם , קטונטי מלשפוט ולבקר דרכם של אחרים (ימימה , סנטולוגיה, הרב ברג, בני ברוך , בני נחמן,,,,,,,,,,,,,) כפי הנראה כולם נדרשים לצורך התפתחות המין האנושי , אחזור על דברי הפתיחה ,,,,,,,,,,,,,,,,המציאות היא כפי שאתה רואה אותה וכפי שאתה עושה אותה!!! ,,,,,,,,,,,,,, ובכדי לחדד-המציאות כפי שאתה ברק רואה (כמובן גם אני) הינה סוביקטיבית ולא אוביקטיבית ולראיה הדיון הזה, לטעמי הרצינות מקומה ברצון של האדם לשפר את מצבו ולעשות כל אשר נדרש לשם כך, כולל התנסות מחוץ למסגרת הנורמה החברתית סביבו, באהבה אהוד