רציתי לשאול אם...

s h a h a r 1 5

New member
רציתי לשאול אם...

יש לכם רקדים מועדפים? אם כן איפה ראיתם אותם בפעם הראשונה, מה מייחד אותם ותצרפו תמונה כדי שכולנו נראה

ballet20

New member
רקדנית מדהימה בעיני

היא סילבי גיים (באנגלית- Sylvie Guillem).היא הייתה הסולנית של הרויאל בלט בלונדון אבל אני דווקא התלהבתי ממנה ביצירה מודרנית שראיתי- כי מעבר ליכולות פיזיות מדהימות היתה בה הבעה שלא ראיתי אצל הרבה רקדנים! אחרי ההופעה ארגנו מין כזו שיחה עם הכוריאוגרפים ואיתה ואני זוכרת שעוד יותר התרשמתי ממנה כי אם על הבמה היא נראתה לי מושלמת ויפהפיה, מקרוב היא די מכוערת (לא רק במובן הפיזי, מין חסרת עומק ואישיות כזה) וזה אומר שהכשרון לה כל כך גדול שהיא מצליחה ליצור לעצמה אישיות חלופית שכזו. בקיצור, אם יוצר לכם לראות אותה, מומלץ. אני מצרפת תמונה מקווה שיצא...

dancer14

New member
גם בעיני היא מדהימה!!!

מה שכן אני גם אוהב את מאיה פליסצקיה

Black Star

New member
פאלומה הררה

רקדנית סופר-מדהימה, רקדנית ראשית ב-ABT שזו להקת הבלט האהובה עליי. היא הפכה לרקדנית ראשית (principal) כבר בגיל 20 או 21, שזה מאוד מאוד מאוד צעיר, וזה רק בגלל שהיא פשוט פנומנלית. רקדנית מדהימה, עם המון נוכחות על הבמה ועושר תנועתי עצום. מבצעת יצירות קלאסיות מהמם, ולא פחות מזה יצירות ניאו-קלאסיות ומודרניות. אם יוצא לכם לראות אותה מומלץ בחום. צירפתי תמונה לא שגרתית שלה... רק שתבינו כמה היא מגוונת ומלאת חיים
יעלי.

OfrikiG

New member
רק שמעתי עליה... מישהו מכם ראה

אותה רוקת איפשהו???

dance fr3ak

New member
היא מושלמת!

התמונה שצירפת היא מתוך יצירה של רמי לוי בשבילה לפי מה שידוע לי... פשוט מהמם!!! ראיתי די.וי.די של המופע הזה על מסך ענק .. מופע שהיה בסוזן דלל.. פשוט להישאר עם פה פעור אילו יכולות גופניות ובימתיות יש לה... לא יצא לי להתקל פנים מול פנים מול רקדן\רקדנית שעולה עליה בארץ...

dance fr3ak

New member
עוד רקדן שאני אוהב...

מאטה מוראי.. הסולן של הבלט הישראלי.. הוא העביר כמה בחינות שהייתי בהם.. הוא ממש תותח..

Black Star

New member
ראיתי אותה

כמה וכמה פעמים, כולל פעם שהיא הופיעה בדיוק לפנינו או אחרינו במופע פתיחה של כרמיאל (כבר לא זוכרת בדיוק). אז היא עמדה איתנו מאחורי הקלעים וכל זה. בכל מקרה - היא רקדנית עם יכולת טכנית מדהימה. אני אישית לא מתחברת בכלל לשפה התנועתית שלה ולא כ"כ אוהבת לראות אותה רוקדת, אבל כמובן שאי אפשר שלא להעריך עד מאוד כשרואים רקדן עם שליטה כזו מושלמת בגוף.

Ballerino

New member
כן! בבליס של רמי לוי

מהממת! גם נתוני גוף מדהימים...היה לה פויינט שבישיבה עם רגליים ישרות נגע ברצפה...אייי

s h a h a r 1 5

New member
האמת היא שגם אני יכולה

ליישר רגליים בישיבה ולהגיע עם הפויינט עד לריצפה. עד אתמול הייתי בטוחה שזה מעולה אבל המורה שלי אמרה לי משום מה שאין לי קשת טובה ושהחלק הקידמי של כף הרגל שלי גמיש מדיי וזה לא טוב.
בקיצור אני לא יודעת אם זה נכון או לא אבל בנתיים אני דיי מבואסת..

Ballerino

New member
אל תתבאסי!!! זה ממש שווה!

כבר חודשיים שאני עובדת על להגיע עם הפויינט לרצפה! היום כמעט הצלחתי!!!!!! חחחחחח happy

s h a h a r 1 5

New member
עכשיו שלי...!!

הרקדן הכי מדהים שיש... פשוט מושלם... טכני בצורה מדהימה... הבעה מושלמת דרך הריקוד והוא גם ממש מנגן את המוסיקה בתנועות שלו. קוראים לו אדוארד לינג או באנגלית EDWAARD LIANG והוא הסולן של ה-New York City Ballet. (הבלט הניו יורקי). הוא רוקד מגיל 5 כבר 25 שנה. צירפתי תמונה. תגידו לי אם הוא חתיך או שזה רק שיגעון שלי.

Ballerino

New member
יש לי מלא....

אבל יש אחת מבת שבע שקוראים לה רייצ'ל אוסבורן (נראה לי) והיא פשוט מדהימה! וארקדי זייד שראיתי אותו ב:"קרם תות ואבק שריפה" של יסמין גודר (כמובן מדהימה), פשוט שימו לב לארקדי זייד, הוא יגיע רחוק.

maholnikit

New member
כן!! רייצ'ל אוסוברן!!! היא מדהימה.

אין! לא הצלחתי להוריד ממנה את העינים כל ההופעה!!

למעלה