רציתי לפרוק..

ענבלגו

New member
רציתי לפרוק..

הכל חוזר על עצמו , טיפה של נחת , טיפה . רק טיפה ובום! הכל קורס. נגמר ,מה אני יכולה לעשות , כל הדברים הטובים בסוף נגמרים . מה אעשה שהחלטת שאת רוצה אחרת.? איך אני יכולה להתמודד עם הרצונות שלך? לצערי אני לא יכולה .. נלחמתי , באמת שנלחמתי אבל כלום הכל לא עוזר. פתאום שמעתי שיר ביוטיוב שלחלק ממנו התחברתי.. הוא הולך כך : " את דומה לכלב, נובחת בלי סיבה לא רוצה להירגע גם לא לרגע כל הזמן חייבת להיות החכמה אף פעם לא טועה מה שלא עשיתי, לא יצא לי כלום הכל כמו מבוי סתום ועכשיו נראה לי שאין לנו ברירה מחפש לי בחורה היא תדע לחבק אותי חזק ולהיות לצידי, מתי שאקרא לה היא תדע לנשק אותי בחושך ולתת לי סוכרייה אפילו כשלא בא לה אני עוזב אותך היום כי זה לא זז לשום מקום אני יודע שקשה לך אבל אין מה לעשות כי בחורות זה בחורות ואם הן לא נותנות אז אני בבעיה, מחפש לי בחורה את דומה לקיץ, הגשם לא יורד וכל מה שזרעתי רק נובל ומתקלקל אם היית קצת חורף, יכולתי להמשיך אבל כל המצב הזה אותי מביך איך לא ידעת לחבק אותי חזק ולהיות לצידי מתי שקראתי איך לא ידעת לנשק אותי בחושך ולתת לי סוכרייה אפילו כשביקשתי אני עוזב אותך היום כי זה לא זז לשום מקום אני יודע שקשה לך אבל אין מה לעשות כי בחורות זה בחורות ואם הן לא נותנות אז אני בבעיה, מחפש לי בחורה את דומה לפיתה, וזה חבל. (שיגעצ) אז את עזבת אותי את שברת אותי . לא חושבת שאת דומה לכלב , ולא מחפשת אחרות , לחלק התחברתי וחלק לא. עם כל הרע שיש בעולם הזה חשבתי שמה שהיהה לנו היה משהו טוב כניראה ששוב טעיתי ואת צדקת. אהבתי אותך אוהבת אותך ותמיד אוהב אותך. http://www.youtube.com/watch?v=kaOECSgRE8w&feature=related למי שיש סבלנות לשמוע

pizi33

New member
כל כך מבינה אותך

אני כבר שבוע שלם בבלאגן. התחילה איתי אחת מדהימה, הבעיה היא שהיא נשואה (לגבר), אומרת שלא טוב לה איתו ואם רק אאפשר לה היא תעזוב אותו בשבילי. ואני, תקועה ב"אהבתי אותה, אוהבת אותה, תמיד אוהב אותה". ומפחדת לזוז הלאה למרות, שהסרט נגמר מזמן מזמן, ואפילו הסדרנים כבר הלכו הביתה. אז תעשי טובה לעצמך, תמשיכי לאהוב אותה, אבל הרשי לאחרות לאהוב אותך. בינתיים קבלי
ממני.

מעבר לכל המילים....

קראתי הרבה מילים.... אבל רציתי רק לומר לך... שמעבר לכל אלו.... נשמע שיש לך לב גדול ואוהב.. פרידה אפעם לא נעימה.... אבל לפעמים הכרחית..... מצטערת שכואב לך... מבינה את כאבך.... אבל מאחלת לך, שהלב שלך ימצא אהבה שתתאים לך לך ולזו שתאהבי. שזה יהיה הדדי. סוחף. עוטף. מכיל.... את אוהבת וזה מקסים.... מקווה שתמצאי את זו שתאהב בחזרה.... מגיע גם לך.

sh lightt

New member
ודבר נוסף בובה

אולי את סתם עוד אדם בעולם, אבל בשביל מישהי את כל העולם.. כולי בטוחה שתבוא אחרת שתאמרי בגאווה שבשבילה היה שווה לחכות היא תאהב אותך כמו שאת תאהבי אותה לא פחות.... עוד הכל יהיה טוב בטוח חייב להיות ויהיה... קבלי חיבוק ענק.

23248958

New member
מישהי אחרת

שלום לך קראתי את סיפורך ממש נגע לי ללב את נישמעת בחורה טובה את תמצאי לך את האחת בסופו של דבר שהיה לך רק טוב

למעלה