רציתי לעדכן אתכן....

רציתי לעדכן אתכן....

קראתי את כל התגובות הנפלאות והמעודדות ששלחתן לי, ובזכותכן קיבלתי שתי החלטות חשובות: 1. להחליף רופא - וכבר קבעתי תור לרופא חדש בשם ד"ר סגל בתל-מונד. 2. לא הלכתי לקבל זריקת כוריגון ולא עשיתי הזרעה החודש, מה שיהיה - יהיה. אתן צודקות לא רוצה להלחם עם הגוף שלי, רוצה לתת לו לעשות את העבודה לבד ( והוא הראה כבר פעמיים שהוא יודע לעשות אותה מצויין....), גם אם יקח לו כמה חודשים, אם הוא תמיד סובלני איתי ועם הקריזות שלי, מגיע לו שאהיה סובלנית כלפיו, לפחות לכמה חודשים. רציתי להגיד לכן המון תודה על העידוד, התמיכה, הידע והעזרה, אני נשארת איתכן כאן, גם אם אני לא כותבת הרבה. מאחלת לכולכן קליטה טובה ומהירה, הריונות תקינים ושקט נפשי (ותאמינו לי - אני יודעת על מה אני מדברת) נשיקות טיולית

i p e r e t z

New member
משנה מקום משנה מזל... ../images/Emo9.gif

בהצלחה מחזיקה לך
ענבל

נועם@בת

New member
העיקר שתאשרי איתנו זמן קצר

ככל האפשר. אני גאה בבחירה שלך ומקווה שזאת הדרך הקצרה ביותר להריון
. נועם

../images/Emo32.gif שאלה קטנה על החזרת מוקפאים

סליחה על השירשור אבל לא רציתי לפתוח הודעה חדשה לשאלה הזאת. מה התהליך להחזרת מוקפאים. אני על פרוגינובה מיום שבת שעבר וביום ראשון אולטראסאונד. לא עושים גם בדיקות דם? ומה עובי הרירית שרצוי להשיג במקרה כזה. ותוך כמה זמן בד"כ עד ההחזרה? מתי מפשירים את ה"ארטיקים" שלנו.

דנה121

New member
תשובות חלקיות בהחלט..

אני לא זוכרת אם עושים בדיקות דם לפני החזרת מוקפאים או שרק אולטרסאונד, אבל תיכף בטח יענו לך כאן. עובי הרירית האופטימלית, 7 מ"מ לפחות, אם כי היו פה מקרים מוצלחים של פחות. אם אני לא טועה ההחזרה צריכה להיות יום או יומיים אחרי הביוץ (אבל פה אני ממש לא בטוחה). את ההפשרה עושים רק ברגע שהגעתם למחלקה באותו בוקר, ואז את מחכה איזה שעה או שעתיים (גם לא זוכרת, יו.. כמה שאני לא זוכרת, ואיזו תשובה חלקית), ורק אז יודעים האם ההפשרה הצליחה והעוברים ברי החזרה, ואז מחזירים, ומייד כשאת חוזרת הביתה את מתחילה עם התמיכה שנתנו לך.

מומלץ לשכב אחרי ההחזרה או

שאפשר לחזור לעשות מה שעושים בד"כ בלי להתאמץ יותר מדי כמובן?

עינת ב6

New member
הי חדשה...../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

היות וגם אני כרגע במחזור ראשון של מוקפאים אז אני לא ממש יודעת לענות על הכל אבל... גם אני לא הייתי צריכה לעשות ב.דם היום וגם לא בשבוע קרוב אלא רק -US אבל אני מאמינה שאחרי זה יבואו גם ב. הדם בכדי לאתר במדוייק את מועד הביוץ... (האחיות אצלנו כבר הודיעו לי שהפתור שלי מב. הדם הוא חלקי ושאהנה כל עוד אני יכולה)...
ההחזרה נעשית בסמוך לביוץ אבל אני לא יודעת בידיוק מתי...
לגבי הרירית...הם בטח ירצו להגיע איתך לעובי רירית שבד"כ הצלחת להשיג, זא"מ שאם בד"כ הגעת ל-8 הם יחכו פחות או יותר עד שתגיעי לעובי הזה... אבל כמו שכבר אמרו לך בד"כ רצוי יותר מ-7.
לגבי המנוחה... את ממש לא חייבת לנוח בלי לעשות כלום אחרי, אבל כמו שאמרת רצוי לא לעשות יותר מדי דברים פיזים בעיקר בעיקר לא באותו היום, אבל אח"כ לא צריכה להיות בעיה כל עוד זה לא מאמץ חריג...
שיהיה המון בהצלחה עם ה"ארטיקים" החביבים שלך...
מקווה שלשתינו הם יפשירו יפה
ויחליטו להישאר מחוממים בפנים ל-9 חודשים עגולים...

בולה101

New member
החזרת מוקפאים../images/Emo135.gif

את החזרת המוקפאים אפשר לעשות מהיום השלישי אחרי הביוץ ועד היום השביעי אחרי הביוץ. ישנו "חלון זמן" של מהיום ה 16 למחזור ועד היום ה 21. אם את על מחזור טבעי יעשו לך בדיקות דם ו US על מנת לאתר את יום הביוץ ואת עובי הרירית. בהמשך ינסו להגיע לעובי רירית של לא פחות משבע בדר"כ ואז יחזירו. ההחזרה יכולה להיות מכמה ימים אחרי הביוץ וזאת בהנחה כח גיל העוברים שלך הוא 3 ימים. במחזור על אסטרופם או פרוגינובה הביוץ לא קשור ולכן גם כן יבדקו את עובי הרירית ויחזירו בערך בימים 16 - 21 לתחילת המחזור. את הארטיקים מפשירים באותו יום. הנוהל הוא כזה שאת צריכה להתקשר בבוקר לבי"ח ולהודיע על הפשרה (פורמלי לחלוטין) ואז אומרים לך מתי לבוא באותו היום. ההחזרה היא כמו בהזרעה ואצלי השאירו שעה למנוחה בביץ החולים. בהצלחה

לי עם

New member
מנצלש"ת למוקפאים

ביום רביעי הקרוב אני צריכה להגיע למרפאה לבדיקת עובי הרירית (אחרי 9 ימים של אסטרופם). האם יכול להיות שבאותו יום יחזירו מוקפאים או שגם במקרה שהרירית בעובי המתאים, עדיין יחכו יום או יותר מכך?

עינת ב6

New member
הי לי עם../images/Emo142.gif

הי חמודה , זה תלוי מה עובי הרירית וגם תלוי מה נוח לך... זה כל היופי במחזור עם אסטרופם- בגלל שהוא מלאכותי אז אפשר לשחק עם זמן ההחזרה קצת...
אבל זה תלוי גם כמה ימים את כבר למחזור ...
שיהיה המון המון בהצלחה גם לרירית וגם בהחזרה!

14me

New member
היי טיולית../images/Emo9.gif

מאחלת לך הצלחה בדרך החדשה, את נשמעת אופטימית וזה חשוב, חיזקי ואימצי.

שויו

New member
היי טיולית

אם זה דר' סגל ממכבי שעובד גם בתל השומר אז רציתי לספר לך שאחותי טופלה אצלו והיתה מרוצה מאד מאד. בהצלחה בכל מקרה

למעלה