רציתי לעדכן אתכם/ן

רציתי לעדכן אתכם/ן

בוקר ניפלא לכולם לפני מספר ימים השארתי הודעה כאן בפורום וקיבלתי מעט תשובות אך היו הן הטובות מכולן, אני לא זוכרת מי הפנתה אותי לפורום אמנות הלידה ואני מתנצלת על כך. אכן פניתי לשם, וקיבלתי את המירב והמיטב שביקום הניפלא הזה ואני מודה על כך מכל הלב. ובכן, היה זה שבוע 37 להריון, המלאך הקטנציק סרב להתהפך, אמרו שיש כמות מי שפיר מעט מרובה, סוכר לא כל כך מאוזן, ובנוסף שהעובר גדול. לצערי, בבית החולים בילינסון לא נתנו סיכוי ומיד קבעו תור לניתוח קיסרי דבר שאני מנסה בכל דרך למנוע מאחר וההחלמה שם לא כל כך פשוטה עבורי. הופניתי על ידי הפורום אמנות הלידה לבית חולים מאיר בכפר סבא לד"ר קנטי, מומחה להיפוכים חיצוניים. ובנוסף למומחה בדיקור שמטפל בנשים הרות עם עוברים הפוכים, ועוד מטפלת במוקסות. כולם עשו את עבודתם בצורה מדהימה, וכשהגעתי לד"ר קנטי, לקח לו חצי דקה, ללא כאב, להפוך את העובר. ההיפוך הצליח, הוא עכשיו במצג ראש. ואני ממתינה להתפתחות לידה, צירים. עברו 48 שעות, עשו אולטראסאונד והוא עדיין מצג ראש ואני מאושרת. תודה למי שהפנתה אותי לאותו פורום בסליחה שאני לא זוכרת מי היה זה. ועכשיו שאלה: האם יש דרך לזרז את התהליך? אני שותה המון תה פטל, והמון תנועה ונשימות והליכה מה עוד אפשר לעשות? הנה עוד סיפור קטן שמעיד כמה הרפואה המודרנית איננה כזו כלל. מחבקת באהבה את כולם בת חן

אסתי123

New member
כמה טוב שעידכנת אותנו

לבת-חן שמחה בשימחתך ומאושרת באושרך.

שיהייה ב ה צ ל ח ה !!! ../images/Emo24.gif

מתוך עניין אישי עמוק: איך הוא בצע את ההיפוך? שתהיה לידה קלה. קרן

ביצוע היפוך

היי קרן אור לפני ההיפוך, כפי שסיפרתי קיבלתי טיפולים להרפות את הרחם ולפנות מקום לעובר. העובר היה בתנוחת כמעט עכוז ראש בצד שמאל, טוסיק בצד ימין, והרגליים למטה. ד"ר קנטי החדיר את הבוהן שלו-(חיצונית)מתחת לטוסיק, ואת הבוהן השניה מעל לראש ופשוט סיבב אותו. זה היה קל כי הכל היה רפוי לאחר הטיפולים. לא כל היפוך מצליח, ואני מאושרת שההיפוך הזה עבר בהצלחה. זה אמנם לא כל כך נעים אך היה גם ללא כאב. וזה מנחם תודה על ברכותייך מחבקת באהבה בת חן

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

איזה יופי.. יש דרך לזרז את הלידה ברפלקסולוגיה , אבל ההמלצה היא רק אחרי שבוע 40.. מחבקת אותך בחזרה , ומאחלת לידה קלה ואושר גדול
מחכים לעידכונים

תודה רבה יעל

אך אני מקווה שהוא יצא לפני שבוע 40 כבר אין לי כח, אני די מותשת מצד שני, הרי מה שלא אעשה הוא יצא בזמן שלו... אני ממתינה לו עם כל האהבה שבעולם כבר רוצה לחבק אותו בזרועותיי. אמשיך לעדכן אור ואהבה בת חן

להמתין בסבלנות... החודש האחרון

ארוך כמו ההיריון כולו
אבל גם הוא עובר בסוף
הקפידי במיוחד לא להיסחף עם אכילה (יש נטיה כזאת בחודש האחרון...) כדי לזרז, יעל הזכירה רפלקסולוגיה - היא טובה גם לאיזון הצירים בנוסף: שימי ידיים על הבטן ודברי איתו/ה, הזמיני אותו/ה לצאת ולפגוש אותך
ועד אז.... תהני!!! אלו ימי החופש האחרונים שלך!!!

למעלה