רציתי לספר ...

רציתי לספר ...

שהיה לי היום יום קשה קמתי בבוקר עם הרגשה שכאילו לא ישנתי בכלל מכירים את ההרגשה הזאת? (יכול להיות שזאת עייפות מצטברת עקב ההתעורריות התכופות של הפייה הקטנה) וזה המשיך לפרקטיקום - מה גם שראש התחנה הטילה עליי שוב להעביר חלק מהישבה הקרובה וזה המון עבודה אחר-כך הצטרף הכאב ראש והסחרחורות כשנסעתי לבדיקה בחיפה וכשחזרנו לקראת 19:00 הייתי פשוט מותשת ועייפה (ומה כבר עשיתי? פעם שזה בדיוק לפני שנה וחצי הייתי מסוגלת כל היום להסתובב ועוד לעבוד בבית בלילה להכין אתל היום של מחר) ולקינוח קיבלתי כאב בטן כמו-כן גילית שחזרה לי הפריחה בחזה אומנם עדינה אבל אני מתפללת שרק לא המצב חוזר לאחור מקווה להיפגש כבר עם הראמטולוגית שלי להתחיל את קבלת הטיפול אגב היא אמרה לי לנסות לא לנסוע בשעות החמות: אבל מה אפשר לעשות שהפרקטיקום שלי ובעצם רוב הבדיקות הן בשעות היום ובעצם עד השעה 19:00 חם מאוד בחוץ אז אני לובשת שרוולים ארוכים ונראית כמו דוסית מן המניין ונמרחת בקרם הגנה וכובע ומשתדלת לא להיות בחוץ יותר מ2 3 דקות לשם מעברים אבל עדין ח) בנסיעה באוטו. בקיצור הלוואי שאין לי שוב נסיגה אחורה בלופוס ובהרגשה הכללית אמן שלכם פיית השוקו נ.ב: יש סדר בהתקפים? יכול להיות מצב שבו יהיה התקף וחודשיים שלושה אחרי זה עוד התקף? יש לציין שעדין אני ללא טיפול מקווה לקבל פלקוניל בקרוב

אני מצטערת שהיה לך יום קשה../images/Emo201.gif

מקווה שהכל ישתפר..

ל3

New member
פייה יקרה

כל כך עצוב לי לשמוע שעבר עלייך יום קשה. האמיני לי אני מזדהה איתך בתחושות הקשות כי גם לי עוברת תקופה קשה של ימים קשים אבל אנחנו חזקות ואנחנו ננצח נכון? תשמרי על עצמך אל תשתוללי ותעשי רק מה שאת יכולה. מקווה שהיום יהיה טוב יותר שלך עם המון המון חיבוקים
שירי

שירי../images/Emo41.gif

היום התקשר אלי הרופא ואמר שנמצא לי חיידק "מוזר" בבדיקות שתן ושאני צריכה לחזור על התרבית האם יש קשר בין לופוס ובין חיידקים בשתן? חוץ מזה כל הבדיקות יצאו בסדר גמור פרט ל-c3 שיצא קצת גבולי (75) גם האנטי DNA יצא שלילי וכל האנטי לופוס וכולי הכל יצא תקין מעניין אם החיידק הזה זאת הסיבה לעייפות שאני חשה עייפות בימים האחרונים גם היום קמתי עייפה למרות שישנתי 10 שעות אומנם לא ברציפות בגלל פייה קטנה אבל בכל זאת 10 שעות אז היום אני בבית מכינה את הישיבה של שבוע הבא וכן את ההדרכה וצריכה להיות עם פייה קטנה לבד כי הבעלול נסע להרצות בחיפה מקווה להרגיש יותר טוב (את בדיקת השתן החוזרת אני יכולה לעשות רק בעוד שבוע לצערי את יודעת בטח למה...) ובטח שאנחנו ננצח אנחנו אלופות! המון המון חיבוקים חושבת עלייך שלך פיית השוקו

ל3

New member
פייה יקרה

לא נראה לי שיש קשר בין חיידק בשתן לבין לופוס. בדרך כלל מי שלוקח טיפולים כמו בלופוס מדכאי חיסון יכול לחטוף חיידקים ווירוסים יותר בקלות וזה הקשר היחידי. האם קבלת טיפול תרופתי? לעיתים כשהאדם הוא אסימפטומטי אז גם לא נותנים טיפול רק חוזרים על הבדיקה.

שירי../images/Emo66.gif

לא שירי אני עדיין לא מקבלת טיפול אמורה לחזור לראמטולוגית שלי עם כל התוצאות כולל שדה ראייה ואז היא תחליט אם להתחיל לי פלאקוניל ובאמת את צודקת רופא המשפחה אמר לי שצריך לחזור על הבדיקה אולי זה באמת סתמי מעניין תודה על התשובה שלך נחמד לשמוע שלפחות משהו אחד לא קשור ללופוס שלי חחח שלך פיית השוקו... כבר אמרתי לך שכיף לנו מאוד שיש לנו אחות פה בפורום?

להדרי../images/Emo141.gif

שיהיה גם לך סופ"ש נפלא
, קסום
, נהדר
ומקסים
אני מרגישה קצת יותר טוב מיום שני, בכל מקרה הביקור במרכז שלי (עבודה) עשה לי טוב וגם המפגש עם המטופלים עדיין סובלת מסחרחורות וצריכה לחזור על בדיקת שתן כי מצאו לי שם חיידק אבל חוץ מזה התוצאות של הבדיקות היו סבירות רק ה- c3 היה קצת גבולי 75

למעלה