רציתי לספר ש.....

רציתי לספר ש.....

עבר עליי שבוע מאד מאד קשה.. יום ראשון בלילה,, כאבי בטן,, תופת ממש כמו,--צירי לידה! לפנות בוקר , נסיעה לבית חולים,, בדיקות , בדיקות, ועוד בדיקות,, ולי,,, כואבת הבטןןןןן,,,,,, ומתברר כי,,,אני בהריון.. מה????. איך יכול להיות?? הרי לא מזמן הייתי שם,,, עוד בדיקות ועוד תוצאות,, ואז מתברר כי ההריון הינו מחוץ לרחם,, (אחחח,,תודה אלוהים,,ממילא לא התכוונתי להשאירו,,,) היום בשעה 13:00 אני נכנסת לחדר ניתוח על מנת ל"הוריד" את ההריון,,, קצת מפחדת,, קצת מבוהלת,, עוד כמה שעות וכל השבוע הזה ,, יהיה מאחורי,, זהוא בנתיים,, שיהיה לכן/ם יום טוב,,

אוי מתוקה לא נורא

אל תפחדי יוציאו לך את זה וזהו היה את זה לא מזמן לאחת מהעבודה שלי . אבל לא הבנתי למה לא רצית את ההריון מלכתחילה?

giulietta

New member
וואי , שולי

באמת חסרת לי (ולפלולה
) מדהים כמה שזה ארוע נפוץ... גם אני עברתי את זה, חודשים ספורים אחרי לידה (סיפרתי פה פעם). אצלי זה התפוצץ בבטן וגרם נזק בלתי הפיך... מזל שאצלך יכולים להביא להפסקת הריון בצורה מבוקרת. אל חשש. זה יהיה מאחורייך ויעבור בשלום.

giulietta

New member
אויש...זה פחות דרמטי

ממה שזה נשמע... ´זתומרת שנקרעה החצוצרה השמאלית לגמרי (שם התביית ההריון) ומאז אני "מנגנת" עם חצוצרה אחת
... מה שלכאורה אמור להקטין את סיכויי ההתעברות ב-25% (ולא ב- 50% כי עדיין יש סכוי לביצית לרחף בחלל ולהגיע מהשחלה השמאלית לחצוצרה הימנית), אבל, זה בכל זאת לא הפריע לארבעה הריונות נוספים להגיע במועדם. (טוב, נו, חוץ מהאחרונה, שכנראה לא יכלה לחכות וקצת הקדימה
). ג´ול

sweetiepie

New member
רגע ג´ולי../images/Emo108.gif

עוד לא הריתי זה יכול לקרות על הפעם הראשונה?

giulietta

New member
כן, זה יכול לקרות

אבל ברוב המקרים (סטטיסטית) זה מתרחש אצל מי שהיו לה התערבויות חיצוניות ברחם כמו, ניתוח קיסרי (אצלי) או סיבה אחרת שגורמת למה שקרוי "הידבקויות". אבל שיהיה ברור, לא ידוע בוודאות מה גורם לתופעה הזאת.

sweetiepie

New member
../images/Emo39.gifתודה על הסבלנות

סליחה על השאלה...מה זה הדבקויות?

giulietta

New member
הידבקויות

זו תופעה שבה האיברים הפנימיים נדבקים זה לזה בעקבות איזשהו שיבוש ברקמות שעוטפות אותם (אולי פטריה או זיהום אחר שקורה כתוצאה מהתערבויות כירורגיות). אגב, סימן מובהק להריון חוץ רחמי, עד כמה שזה נשמע מוזר ולא רלוונטי, זה - כאבים בכתפיים!! אז אם את בהריון, שימי לב לזה ואם לא ידוע לך על הריון ויש לך כאבים חמורים בכתפיים, גשי להיבדק. ג´ול

טאקילה~*

New member
שולינקה שהכל יעבור בהצלחה../images/Emo140.gif

לכי כמו גיבורה , מאחלת לך שכל הסימפוניה תשאר טובה. המון בריאות חומד..

sweetiepie

New member
שולינקה דאגתי לך...../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif

תהייה בריאה מהר !!מתגעגעת....

nightroll

New member
יו, שולי, ../images/Emo24.gif

זה הפחד שלי, עם ההתקן. לגלות הריון חוץ רחמי. אחרי שלושה ניתוחי בטן, אני יכולה לנחם אותך שזה לא נורא כמו שזה נשמע. תרגישי טוב!!!

קסומה

New member
שולינקה../images/Emo141.gif

תרגישי טוב יקירה....... מאחלת לך המון בריאות.

למעלה