רציתי לספר לכן...

רציתי לספר לכן...

שבסוף הלכתי לאולטראסאונד עם אחותי הגדולה. הבת הגדולה שלה הוציאה את הילדה שלי מהגן. אחר כך הלכנו יחד למסעדה וישבנו רק שתינו היה כיף. פטפטנו ודיברנו והיה הכי כיף בעולם כמה טוב שיש אחיות כמה טוב שיש משפחה אוהבת אותך אחותי הגדולה רינתי

אדומה2

New member
וואיי, איזה יופי! ../images/Emo13.gif

אני שמחה שהיא עשתה את זה בשבילך, ואני שמחה שאת יכולת לקבל את המחווה שלה. לי הייתה תקופה- קצרה אומנם, אבל היא הייתה- שלא יכולתי בכלל לקבל מחוות כאלה מאח שלי, היחיד שנותר לי. בתקופה האחרונה לחיי אבא רבנו המון, ואחרי זה גם- לא ריבים ממש אלא יותר הוצאת מתחים וקריזות, וכל מחווה שהוא רק ניסה לעשות אני מיד קטלתי בציניות. אני שמחה לומר שזה מאחוריי, ושעכשיו כל כך הרבה יותר נעים ורגוע. אני שמחה שהיה לכן בסוף כיף יחד.

אדומה2

New member
וואיי, איזה יופי! ../images/Emo13.gif

אני שמחה שהיא עשתה את זה בשבילך, ואני שמחה שאת יכולת לקבל את המחווה שלה. לי הייתה תקופה- קצרה אומנם, אבל היא הייתה- שלא יכולתי בכלל לקבל מחוות כאלה מאח שלי, היחיד שנותר לי. בתקופה האחרונה לחיי אבא רבנו המון, ואחרי זה גם- לא ריבים ממש אלא יותר הוצאת מתחים וקריזות, וכל מחווה שהוא רק ניסה לעשות אני מיד קטלתי בציניות. אני שמחה לומר שזה מאחוריי, ושעכשיו כל כך הרבה יותר נעים ורגוע. אני שמחה שהיה לכן בסוף כיף יחד.

ymz

New member
כייף לשמוע

הכי חשוב שבסוף הכל הסתדר לטובה

איזה יופי

יופי שלא הלכת לבד, בטח הרגשת הקלה. איזו התרגשות... מה ראו שם בבטן ? בן או בת (אפשר לגלות לנו??) שיהיה לך המשך הריון משעמם, ותהיי איתנו כאן!

למעלה