רציתי לספר לכם

מלאור11

New member
שלום לידידה

קודם כל שאלה: למה אינך נרשמת כחברה בפורום? לי היו הרבה בעיות עם ההרשמה וכבר שיניתי את הכנוי שלי כמה פעמים , אני מקווה שהפעם נקלטתי סופית. בכל אופן את יכולה להשאיר לי מסר בתא שלי או לשלוח לאימייל , תמצאי את המקום בעולם שלי. שלחי לי את המייל שלך או טלפון נייד ואני אצור איתך קשר. להתראות

מלאור11

New member
שלום לידידה

קודם כל שאלה: למה אינך נרשמת כחברה בפורום? אני נלחמתי רבות עד שהצלחתי להירשם בצורה מסודרת, או שאני לא הבנתי מה עלי לעשות או שהגולם הזה ששמו מחשב התנכל דווקא רק לי. בכל אופן היום את יכולה להיכנס לעולם שלי ולהשאיר לי מסר או לשלוח למייל, אבל אני חושבת שעליך להירשם קודם כל. להתראות.

CHEN39

New member
רציתי לספר לכם

שיש משהו מוזר במה שאני עוברת עכשיו. אתם כבר יודעים שסיימתי אתמול את מערכת היחסים שהייתי בה. אז נכון, קשה לי ועצוב אבל יחד עם זאת יש משהו מנחם ושפוי בפרידה רגילה. פרידה נורמאלית. כזאת שאף אחד לא מת בה. זה קורה כל יום. פשוט נפרדים. יש אפילו משהו מנחם ושפוי בכך שגם פרידה נורמאלית היא כואבת. זה נסבל. רגיל. יש הגיון בדבריי??? שבוע טוב.

gabi225

New member
היי.בהתחלה זה קל יחסית אח"כ המשבר

גם אני עובר כבר כחודש את יסורי הגמילה מאהבה שנמשכה עם ניתוקים פה ושם כשנתיים וחצי. לידיעתך עם חלוף הזמן אנחנו עוברים אידיאליזציה של העבר, ופתאום העבר נראה לנו כזה ורוד, נעים להתרפק, ורוצים לחזור. וזה לא קל. בנוסף אנחנו מתאהבים באדם, אבל גם מפתחים איתו הרגלים וסגנון חיים, כמו העברת שבתות, חגים, יציאות, שיחות ועוד, הרבה פעמים במחשבה מפוכחת אנחנו מתאהבים בהרגלים עם אותו אדם ופחות באדם עצמו, רק קשה לנו להפריד בין השניים. מצאתי לי שיטות לא רעות להתמודד עם הפרידה. שלחתי לך גם מסר פנימי עייני בו אם תרצי. תודה גבי

meshi4

New member
אני רואה הבדל גדול בין

פרידה מרצון לבין פרידה שלא מרצון ולא מבחירה. בפרידה שאת מתארת[משחזרת סיטואציה שקרתה לי]לוקחת בחשבון שתתכן פרידה .בעיני לגיטימי שאם הרצונות לא הדדיים[אפילו שנחמד יחד ויש רגש כלשהו] משוחחים על זה ונפרדים יפה.אחרי הכל אנחנו אנשים מבוגרים וצריכים לכבד את רצון הזולת. בכל זאת......יש משבר פרידה אישי ושוב צריך להסתגל לריק ולהתמודד עם תחושות חדשות ו להמשיך הלאה מחושלים יותר לקשר הבא......וכששוב יש פרידה חוזר התהליך. העיקר שהלב מרגיש ,מתאהב ורואים שהכל נורמלי

CHEN39

New member
תודה לכולם

אבל אני באמת בסדר יש נסיונות מצידו להחזיר את הקשר אבל אני שלמה עם החלטתי. לא הייתי רוצה למצוא את עצמי באותו מצב בעוד כמה חודשים. נראה לי שזה יהיה יותר קשה... דברים מסויימים פשוט לא נועדו להיות... שוב תודה וערב מעולה לכולם.

חן,כל פרידה/אובדן כואב ולא משנה ממה

זה יכול להיות מרכוש,מבני אדם,מעיסקה,ומכל ובכל תחום. הבעיה הגדולה, איך לוקחים את זה,וזה תלוי רק בנו. יום טוב ובע"ה הרבה גשם(על אובדן כזה אני כואב יותר)

הזוייה

New member
אני חושבת

כמה החיים שלנו כל כך חזקים לא בציפייה למשהו חדש בהם כאם דווקא בפרידות. כי הפרידות הן חוויות שהותירו חותם. במשהו חדש אין עדיין את העומס הרגשי הזה בצורה כל כך עמוקה. אני אומנם לא אלמנה, למרות שלאבד אהוב לא צריך תואר, או חותמת נישואין, אבל אני מבינה את התחושה שלך. שום פרידה היא לא דבר נורמאלי, היא תמיד היא משאירה אותך עם פצע שממאן להגליד מהר, בדיוק בשלב הנזקקות והחולשה שלך את מרגישה פתאום לבד ומאוימת כאילו לא תוכלי להסתדר ברגע שאת לבד עם עצמך. אני לוקחת את הפרידות הללו, כמשהו מלמד, לעליית מדרגה בחיים.

../images/Emo24.gif

זהו הגעת לעולם הפנויות האכזבות ומשברי הלב מזל טוב יקרה עוד שלב של כניסה לעולם של משחקי החיזור כמה אמת כמה בדייה , היה או לא היה קשר מאחלת לך שתגיע אהבה נורמלית שתעשה לך טוב בנשמה

למעלה