רציתי לספר לכם...

רציתי לספר לכם...

שלום לכולם לאחר זמן מה של חוסר וודאות מתסכל למדי, ולאחר שפניתי למטפלים רבים בתחומי הרפואה המשלימה וגם כאן שאלתי בפורום מי יודע על טיפול בהיפרדות שליה, לא קיבלתי תשובה שתכוון אותי למקום הנכון. היה כאן בעבר דיון מי הוא מטפל ענו כאן תשובות חכמות יותר וחכמות פחות. גם אני הגבתי על שאלה זו וטענתי כי מטפל הוא זה אשר מוצא את התרופה לעצמו בכל מצב ובעיה במקרה אישי שלי זה, מאחר ואין כנראה ידע גם לא ברפואה הקונבנציונאלית, פניתי לכוחה של תפילה מעבר לזה, פגשתי אישה שומרת מצוות והיא יעצה לי בתמימות לב לקחת על עצמי לקיים מצווה אחת ולהתמיד בה והבטחה אישית שלי לבורא עולם שעם לקיחתי עלי לקיים את המצווה שתיפסק הבעיה הזו. הבעיה היתה שהיו לי דימומים חזקים ואני בהריון והבעיה העיקרית היא שאני נולדתי עם פרפלגיה ספסטית כאשר כל תנועה היא בעצם מאמץ ואפילו שמירת הריון אינה יכולה לפתור את הבעיה מאחר ולא מצאתי תשובה באף מקום בחרתי לקחת על עצמי לקיים מצווה אחת כפי שיעצה לי אותה אישה ניפלאה לאחר שהבטחתי לבורא עולם כי אני לוקחת על עצמי להתמיד בקיום המצווה, בו ברגע פסקו הדימומים. חשבתי הרבה מה אני יכולה לקחת על עצמי ולהתמיד בו ובחרתי את מצוות הבוקר "נטילת ידיים". והנה הרפואה הגיעה, ללא תרופות וטיפולים מסובכים. הדבר היחיד שיכלו הרופאים לומר לי בבדיקות שערכו לי סביב השעון היה "היפרדות שליה" ושההריון הזה בסיכון גבוהה למדי. אתמול, לאחר מספר ימים של קיום המצוה יחד עם הבטחה שלי להתמיד בה, ערכו לי בדיקה במחלקה להריון בר סיכון גבוהה בבית חולים בילינסון תוצאות הבדיקה: אין סימנים להיפרדות שליה, רחם סגור והכל תקין והעובר מתפתח להפליא. אני פשוט מאושרת הרי לכם תרופה אמונה אמונה היא אם כל הרפואה והיום אני רגועה ושלווה לאחר תקופה מתישה ומתסכלת מה יהיה עם ההריון למעשה, הגעתי למסקנה מאד ברורה אם אין אמונה בלב, שום שיטה לא תביא את הרפואה ברוך אתה ה´ רופא כל בשר ומפליא לעשות. מחבקת את כולם באהבה נמהטה...

../images/Emo24.gif

תודה ששתפת אותנו,
אותי ריגשת מאוד ,
אני מסכימה איתך שהאמונה היא הבסיס לכל תהליך החלמה ( ולא רק...) מאחל לך המשך הריון בריא , לידה קלה ואושר גדול
שבת שלום יעל

תודה יעל-נותרה רק בעיה אחת...

תודה יעל ועכשיו נותרה רק בעיה אחת שדי מלחיצה אותה והיא: האם אוכל ללדת בלידה רגילה או שאצטרך לעבור ניתוח קיסרי? אני מאד חוששת מניתוח מאחר והמגבלה הפיסית שלי היא לא כל כך מוכרת לרופאים הקונבנציונאלים חתך בבטן עלול לגרור אחריו מספר חודשים של החלמה, ויש לי ניסיון כזה מהעבר, (ניתוח כריתת כיס מרה) הייתי ארבעה חודשים כו סמרטוט ועכשיו, האם אוכל להיות סמרטוט ויש תינוק שמחכה לאימו? והנה אני מחפשת להיאחז באמונה שאלד לידה רגילה ולא אצטרך חלילה ניתוח. את יודעת, אני לעיתים לא יודעת אם לבכות או לצחוק בנוגע לרפואה הקונב´ לפני 50 שנים כאשר היתה מגיפת הפוליו, הרי הרופאים למדו תוך פאשלות קשות שלהם איך לטפל בנפגעי המחלה האיומה והיום אף יש חיסון לפוליו. הפוליו כבר נעלם, ז"א הוק קים אך יודעים איך לטפל ולמנוע. מדוע לא יעברו הרופאים ללמוד על עוד סוגי נכויות אחרים ולהתפתח? כמו גם ברפואה משלימה לומדים את שלמדו לפני שנים רבות ויש דברים רבים שמשתנים הכל משתנה אני מקווה שיום אחד תתגלה התובנה גם ל- c.p. מאחלת יופ ניפלא סוף שבוע ניפלא ופורה והכי חשוב אהבה ואור לעולם וליקום בת חן נמהסטה...

m_katzmann

New member
כוחו של התת מודע =כוחה של אמונה

לבת חן שלום, ראשית אני כה שמחה שאת היום כה שלווה ומאושרת ושההריון שלך תקין ובמקרה הזה שלך את שוב חוזרת ומדגישה את הקשר הזה בין הגוף לנפש. כאשר הנפש כה רוצה - אין דבר העומד בפני רצונה. אם אתה מאמין שתצליח, אתה תצליח גם אם כל הנתונים מצביעים על כך שאין לך כל סיכוי להצליח. השידור הזה לתת המודע מממש רצונות. בעבודתי כמטפלת בקנסיולוגיה וכמורה לדיסלקטים אני חווה יום יום איך שזה עובד. אדם שמרידיאן הטחול שלו לא מאוזן ואומר את ההצהרה החיובית המתאימה למרידיאן זה תוך כמה דקות הטחול מתאזן. תלמיד שאומר לעצמו אני את התרגיל הזה אפתור בכיף - יפתור אותו מהר מאי פעם. וזה עובד בכל התחומים ותחום אחד משפיע על השני. אז את קוראת לזה כוחה של אמונה ואני קוראת לזה כוחו של התת מודע ושתינו יודעות שהאהבה היא האנרגיה שמניעה אותנו. שמחבקת ותומכת בנו. נותנת לך חיבוק אינטרנטי ותופחת לך על השכם כי הפעם הצלחת ובגדול,
מאיה

היי מאיה

תודה על דברייך ועל חיבוקך ואהבתך גם אני מטפלת ומלמדת קינסיולוגיה זו שיטה מדהימה וניפלאה וחכמה רבה יש שם. והנה שהרי דם אם אדם ישדר לתת המודע שלו וישנן מילון פתגמים חיוביים ואמונה לא להייה לו שזה יעבוד אזי שום דבר לא יעבוד שמחה אני כי את השיעור הזה עברתי למרות שהיה הוא קשה מאד מסקנתי היא: כדי להבריא ולא חשוב ממה, יש להבין או יותר נכון יש לזהות את הגורם האמיתי לבעיה לקבלו באהבה ובשמחה, להבינו לעומק, ומשם כבר הכל פשוט כי ברגע שמעלים משהו למודע משם יש לו רק דרך אחת להמשיך החוצה!!! שיטת הקינסיולוגיה היא מדהימה ואני מחוברת אליה מעומק נשמתי אך הינה, גם היא במקרה שלי לא עזרה לי ופניתי לשם ראשונה. תת המודע ואמונה הם שתי דברים שונים בתכליתם ומנוגדים מאד כפי שרגש ושכל מנגדים ואין קשר ולעולם לא יהיה קשר בניהם. אילו היה לא היו חליים רבים וקשים פוקדים את האנושות על פני האדמה אני שמחה לפגוש עוד אדם העוסק בתחום זה עי והצליחי מחבקת באהבה בת חן

m_katzmann

New member
על רגש ועל שכל

היי בת חן, אני שמחה כמוך לפגוש אותך כאן ומודה לך על כל המשפטים היפים שנשמעים כל כך חמים כאשר הם נקראים כאן על המסך ובאמת גורמים לי לחיוך רחב ונעים. אבל אני חולקת על דעתך שהרגש והשכל הם שני דברים לא קשורים ומנוגדים. הן אנחנו חווים דברים, מעבדים אותם מתייחסים לחוויות קודמות שלנו ומיישמים את המסקנות שלנו בעשייה שהיא שוב גורמת לחוויה וכו. הייתי אומרת שהרגש והשכל משלימים אחד את השני, מזינים אחד את השני ובעצם לא יכולים להתקיים האחד ללא השני. וזהו גם הקשר שאני רואה בין התת-מודע והאמונה. לא במקרה אנחנו כה שונים האחד מהשני באמונה שבאנו, באיכות השפעתה על כל חיינו ובמעשינו.
מאיה

על הרגש והשכל-מה בניהם?

שכל הוא המחשבה רגש הוא התחושה-הרגשה עכשיו אשאלך שאלה ואשמח לשמוע אם מישהו יתן פעם את הדעת על כך. נניח וחוש הטעם שלי פגום לחלוטין, איך תסבירי לי דרך השכל מהו טעמו של תפוח עץ? האם השכל יבין את התחושה של הטעם? חישבי על כך וראי ידידתי היקרה כי אין קשר בין השניים ולעולם לא יהיה את יכולה ללכת עם אדם לבדיקת דם את תראי איך דוקרים אותו השכל שלך יבין שברגע שהמחט נכנסת הוא מרגיש את הדקירה האם תוכלי להרגיש במקומו את הדקירה? ועוד דוגמאות רבות יש שהרי אילו היה קשר בין השכל לרגש הרבה בעיות היו נפתרות ותעלומות לא היו. הדבר היחיד שיש הוא הבנת השכל וחיבור לרגש ברגע שאדם חושב על משהו הוא חייב לזמן איזו שהי חוויה לחייו כדי להבינה ברגש. העצוב במה שקורה לאנושות הוא שאין מספיק הבנה איך המוח-שכל שלנו פועל ולכן חסרות המון המון תשובות מכאן ההבנה לוקה בחסר שנים רבות למדתי ואחד התחומים אשר התעמקתי בהם הוא פעולם המוח ותגובת המוח לסיטואציות וחוויות אישיות כמובן שאת יכולה לחלוק ואכבדך על חילוקייך על דעתי שלי והכל בסדר והכל מותר מחבקת באהבה בת חן

m_katzmann

New member
ועוד כמה הערות

היי בת חן, אז אתחיל בשאלה, זה שחוש הטעם שלו פגום ולא יודע טעם חמוץ מהו, למה הטעם שלו משובש? האם לא בגלל שחווה חוויה לא נעימה והמוח -תקראי לו השכל,תת המודע, - מקבע אותו בדפוס מסויים בקבעון מסויים , במקרה זה בחוש הטעם. אז האם את באמת לא רואה את ההקשר בין השכל והרגש. וכן בת חן, את כאב הדקירה אפשר לשנות עם הרפייה ודמיון מודרך. ואם זה אפשרי זה שוב מצביע על הקשר הזה בין השכל והרגש. והיום אפילו הפסיכולוגים מדברים כבר על אינטליגנציה רגשית. אז הנה לך דוגמא כמה אנשים שונים זה מזה. אנחנו שתינו עוסקות באותו התחום כל אחת מקבלת ומעבירה מה שהיא יכולה לקבל. דעותינו חלוקות אבל בשביל זה קיים הפורום הזה. מקווה לסוף שבוע רגוע ונעים, מאיה

מאיה אחות יקרה

ראי כמה אנחנו מוגבלים דרך המילים ואין אנו מדברות על אותו דבר ולא באותו כיוון וגם זה בסדר שהרי אם לא היתה לנו את המגבלה של המילים היינו חיים בלבל אחר ואנו מה? רגש? שכל? ראי אחות- כי בעצם שתינו מנסות להסביר האחת לשניה את מה שהיא חושבת במילים כתובות וראי עד כמה קשה עכשיו, למה חוש הטעם פגום? זה השיעור של אותו האדם לחוות את חייו בלא לחוות את הטעימה ולנו השיעור כיצד להתחבר לרגש שלא דרך השכל מאחר ואין שם החיבור שיעורים רבים לנו אחות יקרה, האם נשכיל ונלמד את כולם? אשרי הלומד מחבקת באהבה בת חן

odeia

New member
בת חן, שמחה מאוד בשבילך

מאחלת לך המון בריאות ואושר

למעלה