רציתי לספר לכם...

רציתי לספר לכם...

לכל אחד יש שלט בלתי נראה התלוי לו מצווארו ואומר: "עשה שארגיש חשוב" לעולם אל תשכח מסר זה ביחסיך עם אנשים. ועוד רציתי לספר לכם את הסיפור בלינק הזה: http://anatweb.com/nice2u.htm
 

ישלישם

New member
תודה, בני../images/Emo140.gif

בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל
 
תודה בני,באמת שחשוב מאוד../images/Emo104.gif

לומר ולהראות בכל הזדמנות,את אהבתנו לסובבים אותנו.להראות אהבה,לתת אהבה לומר מילה טובה עידוד,,חיבוק,ליטוף,נשיקה,אבל העיקר שחשוב שזה יבוא ממקום נקי,לתת לא על מנת לקבל,לתת ולא משנה מה הצד השני חושב. לעשות זאת ספונטני ללא תוכניות ,כדאי או לא כדאי, פשוט לעשות,ולהיות. למרות שכולנו יודעים ,שטוב לומר ,ולהראות את אהבתנו,אנחנו צריכים מיידי פעם ,איזה התעוררות,כמו שאתה עשית פה. זאת דעתי האישית,וככה אני מרגישה. תודה לך,לאחר קריאת הסיפור,ללא מחשבה שלחתי את הסיפור לבת-דודי, והוספתי הודעה, אני אוהבת אותך ,רחי, לאחר קריאת הסיפור התמלאתי בהתרגשות,והרגשתי מוצפת באהבה. תודה, אביבה.
 

איל באש

New member
../images/Emo45.gifתודה בני

כמה שזה נכון וחשוב. חייך ואחרים יחייכו אלייך היה נחמד ואחרים יהיו נחמדים אלייך אמור מילה טובה, ברכת בוקר טוב ותקבל חזרה.
 
../images/Emo45.gif../images/Emo142.gifת ו ד ה,בני..

הייה שמח ותשמח אחרים
 

mimeli

New member
אהבתי מאוד..

ומצרפת אייקון שלא מופיע ב"תפוז"..|מתרגש|. ראתי משהו דומה בגן ילדים בו עבדתי: הגננת הושיבה ילד אחד בריכוז.(במרכז המעגל של הילדים)- ואז ביקשה מכל ילד שיגיד משהו נחמד ויפה על אותו הילד. זה פשוט היה מדהים לראות אותו הילד אח"כ..כמובן היא לקחה בכל יום ילד אחר, עד שכולם קיבלו טור..והתחילה עם אלה שדווקה הוי פחות "מקובלים".מדהים!! סימון.
 
למעלה