רציתי לספר לכם

Ronron21

New member
רציתי לספר לכם

שלפני כמה ימים הורדתי פרק פיילוט של באפי, וזה היה נראה כל כך שונה....שונה בצורה לא טובה. זה היה כמו הפרק הראשון, אבל היתה מישהי אחרת ששיחקה את וילו ( וזה היה נורא מוזר!!!) ורוב הסצינות היו שונות מהפרק הראשון, וגם האפקטים היו שונים - למשל כשבאפי הרגה ערפד הוא נפל על הרצפה ולאט לאט נהיה מעיין אבקה לבנה כזו .... משהו ממש מוזר ונראה די פרימיטיבי.... בכל מקרה אני הכי נדהמתי משהשחקנית ששיחקה את וילו....זה היה כל כך מצחיק.... היא דיברה ממש כמוה אבל נראתה ממש שונה... טוב, התרגלתי למראה שונה....וטוב שהחליפו את השחקנית ההיא. מישהו יודע משהו עליה?? מי זאת?

bigbadjoe

New member
זה היה

scatch pilot כזה שעשו ניסיון בהתחלה והוא יצא גרוע (מי אמר באפי -הסרט???????) ואז גנזו אותו, צילמו חלק מהסצינות מחדש והחליפו את וילו בשחקנית רזה, מה שיותר מתאים, והם גם קיבלו יותר תקציב בינתיים ויכלו להשקיע יותר באפקטים. יש לי את הפרק גם בוידאו וגם במחשב

Goodboy26

New member
הפיילוט הלא משודר מ96...

אף פעם לא היתה כוונה לשדר את הפרק הזה (והוא גם לא שודר...)אלא רק להראות אותו לתחנות שידור ולנסות לעניין אותם לרכוש את הסדרה. כמובן שלא היה אז להפקה של ג´וס שום תקציב לאפקטים מיוחדים או לפס-קול משוכלל ולכן הפרק נראה מאד חובבני.ועדיין לא ליהקו אז את אליסון האניגן לתפקיד ווילו ובמקומה היתה הבחורה המלאה...שקוראים לה Riff Regan ומסתבר שהיא שיחקה פעם גם בסדרה "אחיות" ולמזלנו הבחינו במשחק הגרוע והמשעמם שלה והחליפו אותה בווילו המדהימה שכולנו אוהבים:)

resputin

New member
כמה תיקונים...

אוקיי, הפיילוט של הסדרה, כמו פיילוט של כל סדרה, נערך וצולם במטרה שחברות יקנו אותו, והוא לא עולה לאוויר בצורה כזאת או אחרת. את הפרק המצולם, רואים קבוצה של אנשים שנבחרו מהרחוב במטרה להחליט אם הסדרה תצליח או לא <"נציגים מהעם">, ואם לא- מה ישנו בה בשביל שהיא תצליח <להלן כוכבים, מקומות, להוסיף משהו, להוריד מישהו, כימיה בין השחקנים וכו´..>. במקרה של באפי, אנשים שאהבו את הרעיון <כמובן, אלא מה..>, נתנו אחוזי הצלחה טובים, רק הכימיה טיפה הפריעה להם עם השחקנית ריף רגן <!?> ושאר הכוכבים, לכן החליפו אותה- מה גם, כל רעיון של המוות של הערפדים וההפיכה הא-י-ט-י-ת ע-ד מ-ו-ו-ת שלהם לאבק שונה למשהו הרהב יותר מהיר, עצבני ויפה, שעולה אגב, כ-5000 דולר לערפד <פינת הטריוויה: הידעתם שבכדי לאפר שחקן אחד לערפד לוקח להם שמונה שעות של איפור ליציאת המסכה? וכל "יצירת" ערפד בפרק עולה כאלף דולר?>. אםתשימו לב טוב טוב, בסצינה ל באפי עם ג´יילס בספריה יש שני פאקים: א´. עוד מישהו שם לב שתיק היד של באפי עובר ב"סופנטניות מירבית" מיד ליד במהלך השיחה בינה לבין ג´יילס?! ב´. כשג´יילס מעביר לבאפי את הספרים, הם פונים עם כיוון הכריכה לבאפי =)|באפי| <להלן ציור מומחש של הספר ובאפי: << >, אח"כ היא מעבירה אותם לג´יילס וההכריכה משום מה לכיוונו, למרות שהיא מעבירה לו אותם ישר, ולא הופכת את הספר: |ג´יילס|(= , ושוב לבאפי: =)|באפי| =) |באפי| |ג´יילס| (= =) |באפי| והספרים הועברו ישר, לא הפכו אותם..! < -כן, זה מסובך.. >

trilliane

Well-known member
מנהל
8 שעות איפור?! מאיפה הנתון הזה?

אני זוכרת שקראתי 3 שעות, ואפילו לאפר את לורן, ההוסט בבר הקריוקי מהעונה השניה של אנג´ל לא לוקח 8 שעות לאפר... אם זה היה 8 שעות לא היה להם זמן לצלם כלום באותו יום... זו נשמעת לי הגזמה פראית. אם יש לך קישור לנתון הזה, אני אשמח לקרוא.

resputin

New member
לא זוכר איפה קראתי את זה.. אממ..

ובתור בן לאימא שהיא מאפרת מקצועית מירין שחף, דווקא שמונה שעות למה שהם עושים להם, כל השעווה ששמים על הפנים, והתצורת הצללה וצבע גוף, הייי אומר שנעשה ככה משהו באמצע לכיוון ה..חמש שעות? וחוץ מזה- בטח שיהיה להם זמן לצלם, את יודעת, לא מצלמים את הכל בסדר שזה מופיע בסדרה, קודם סצינות רגילות, אח"כ ממוחשבות +ערפדים...

Bassman

New member
בטח בפורים אתה הכי מגניב בביה"ס

אמא מאפרת
SWEEEt

resputin

New member
חחח..האמת היא שעד הפורים שיהיה..

.. בערך מאיזה כיתה ד´ לא התחפשתי, אבל יש לי תחפושת להשנה.. |ספויילר סוף עונה שישית| ס פ ו י י ל ר אוקיי, אתם זוכרים שווילו שאבה את הכוחות של המכשף ההוא <לא ג´יילס>, שבעקרון מטיל כשפים וכו´ תמורת כסף? -אתם זוכרים את הצלקת היפה-מוזרה שיש לו על הפנים, אז את זה +עדשות שחורות<דהיינו שכל העין היא אישון, בלי עיגול צבע מסביב> +גלימה שחורה מהBlack Rose שבלונדון >>> ומה יוצא? בן אדם מוזר, עם שיער ארוך ושחור שעיצב אותו עם חימר לשיער וגרם לא להראות כמו השיער של שירלי מנסון מגארבאג´ בקליפ "אי ט´ינק איימ פאראנויד", עיניים מעוותות וצלקות.

Ronron21

New member
תודה על התשובות ../images/Emo6.gif

איזה מזל שהחליפו את השחקנית ההיא באליסון... היא הרבה יותר טובה!!

למעלה