רציתי לספר לכם...

shunit4

New member
רציתי לספר לכם...

שקיבלתי רשות מיוחדת מנפתלי בלבן-אוברהנד לפרסם באתר שלי את הסרט שיצרו סטודנטים בהנחייתו, ונקרא "מייק ברנט - 20 שנה אחרי" בלינק הזה וכמו כן, שלאתר נוספה שפה חדשה, והוא מופיע (כרגע חלקית) גם בשפה האיטלקית, בעזרת עזרה מחבר חדש דובר איטלקית. מסתבר שגם באיטליה אוהבים וזוכרים את מייק, אבל עד כה אף אחד לא הרים את הכפפה להתייחס אליהם... וחוץ מזה, על החדשות המרגשות מהיום כבר קיבלתם דווח אישי

מיכל שמ

New member
שונית יקרה ../images/Emo24.gif ברכותי על הכל ../images/Emo140.gif

על ההודעות הפומביות וההודעות הפרטיות . המשיכי לעשות חיל

Alvai

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

דר' שונית בבקשה... ולא איכפת לי מה תגידי... ריגשת אותי מאוד מאוד ואני שמח בשבילך
! ! ! ושכולם ידעו עכשיו מה שאני חושב עליך
! מסירות טוהר יושר ועוד... הם ערכים שלא פוגשים כל יום כל שכן באדם אחד
. העונג כולו שלי לדעת שיש לי חברת פורום כמוך, ושתמיד אשמח בשבילך
! בהצלחה רבה בכל אשר תפני... כל הכבוד !

brandoz

New member
ברכות חמות לשונית../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

באחד הרגעים החשובים בחייך קבלת תואר דוקטור אנו שמחים מחבקים ומנשקים אותך מכל הלב...עלי והצליחי מצביקה ויונה ברנד

daliat1

New member
../images/Emo20.gif מייק ברנט - 20 שנה אחרי ../images/Emo20.gif

שונית, רעיון נהדר להעלות ברשת את "מייק ברנט - 20 שנה אחרי" תודות רבות לנפתלי בלבן-אוברהנד
נהנתי מאוד לצפות בו שוב, מרגש לראות את צבי ברנד, יואלה ומיכל ברבי ז"ל שלא זכיתי להכירה אך שמעתי עליה רבות וטובות ואת קובי ארליך שסיפר על הביצוע המדהים של מייק לשיר מלגניה בקליפ שנערך ע"י איריסים ותורגם ע"י שונית ומיכל שמ
שונית,
ובהצלחה בהמשך דרכך
נ.ב. מקווה שהפעם הצלחתי בקישור בתוכן ואם לאו יש גיבוי בסוף ההודעה
שבת שלום לכולםםםםםםםםםםםם

שולה 13

New member
ברכות לבביות ד"ר שונית גל../images/Emo140.gif

בהצלחה בהמשך דרכיך...תודה על הקישורים באתר שלך...ותודה למר נפתלי בלבן-אוברהנד ....עדיין לא ראיתי...שומרת לשבת....שבת שלום ושלוה לכולם.....

1ezra

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gifלשונית היקרה תודה רבה לך ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

shunit4

New member
תודה רבה לכל המברכים ../images/Emo140.gif

התרגשתי מאוד לקרוא את התגובות החמות של כולכם

laveeg

New member
../images/Emo140.gif מזל טוב ובהצלחה שונית

תודה על העלאת הסרט שהוא נוסטלגיה על נוסטלגיה

mikamike

New member
שוניתוש יקרה מזל טובבבב!!

שוניתוש אני גאה בך מאוד .. הרבה מזל שיהיה לך... הצלחה בהמשך דרכך.... מרגש מאוד לראות אותך עם הכובע והגלימה של הדוקטורט- פשוט אושר!!!!!!!!! נשיקות וחיבוקים לך יקירה .. באהבה מיקה

ברכות חמות לך שונית יקרה ../images/Emo140.gif

ו
בכל, שיהיו רק בשורות טובות. עדיין לא הספקתי לראות את השינויים והתוספות באתר.. אך כבר אני מפרגנת לך על העשייה המבורכת.

למעלה