רציתי לספר לכם

adipo

New member
../images/Emo2.gif איזה קטע!

עשיתי שם שנת שירות. האמת, כבר הרבה זמן לא ביקרתי וכולי געגועים. בעיקר מעניין אותי לראות איך התפתחו הפיצקים שלי, שהיום הם כבר בי"א! עם מי דיברת? באיזה כיתה את? מתי את עוברת? אל תשכחי שפנימייה זה לא בדיוק כמו בבית וזה לא כמו לישון עם חברות בטיול שנתי. זאת מסגרת, עם חוקים מאוד ברורים, שלא את כולם תאהבי, או אפילו תביני. לא פשוט לחיות עם עוד 20 (ויותר) חבר'ה באינטנסיביות וקרבה שכזאת ואבא ואמא, גם כשהכי קשה איתם, יעלו בגעגועים הרבה. אבל דואגים לך שם להכל, ומקבוצות בפנימייה יוצאות חברויות חזקות ומיוחדות לכל החיים. לומדים הרבה מחיים משותפים וזה מאוד מחזק, בעיני, ויכין אותך ל"חיים שבחוץ", בעיקר בעניינים שבין בני אדם, בתגובות של אנשים, בקבלה של השונים ממך. בפנימייה יש הרבה תרבות, חוגים והעשרה (פעולות וכד'), עזרה בשיעורי בית וחיזוק בלימודים. ההתחלה תמיד קשה- אז תחזיקי מעמד- אולי תהיה לי עוד סיבה להגיע
בהצלחה ובהנאה!

../images/Emo2.gif אני בי"א!

אוי, איך האנשים מהשכבה הזו
? אני בהחלט מבינה שזו מסגרת עם חוקים - ואני חושבת שאני נורא צריכה את זה. הבית שלי הוא לא ממש בית, אין מסגרת, אין חוקים, כל אחד דואג לעצמו, מבשל לעצמו. ובכלל, לא מסתדרת עם המשפחה, נורא קשה לי עם הרעש שלהם. דיברתי עם אפרת, שהיא המנהלת. וביום שלישי יש לי פגישה עם מישהו ממשרד החינוך (נראה לי), ובתקווה אני אוכל לעבור כבר אחרי חנוכה. פעולות העשרה זה גם חשוב בעיני. עדיף בהרבה מלהעביר את כל היום מול המחשב (למרות שגם מחשב זה חשוב
), ואני מאוד בעד צורת חיים "קיבוצית" שכזו. אמרו לי כמה וכמה פעמים שמאוד קשה בהתחלה, ואני מקווה שזה לא ייאש אותי. תודה רבה על התגובה. היא באמת עודדה אותי
.

dana2909

New member
שיחקת אותה

נראה לי שתצליחי שם, מן תחושה שכזו. אז המון מזל טוב, ואל תשכחי להתחבר אלינו משם!

למעלה