רציתי לישאול מי זה כי זה נראה כמו גוהן הקרב אם סל (ואני החסני למי שלא ראה את ההודעה הקודמת)
O only tita New member 6/3/05 #1 רציתי לישאול מי זה כי זה נראה כמו גוהן הקרב אם סל (ואני החסני למי שלא ראה את ההודעה הקודמת)
O only tita New member 6/3/05 #3 אבל תראה הנה אפילו יש לו חולצה כחולה כמו לתמונה הגדולה רק שזה ליפני הקרב אז הוא עוד לא קיבל מכות
G gokussj2 New member 6/3/05 #4 זה גוקו רואים לפי הפנים , והחולצה הכחולה זה מה שיש לגוקו מתחת לחרא הכתום
G gokussj2 New member 6/3/05 #8 תגיד זה רק נראה לי או שפרשת מבי"ס , משום מה אתה כותב הודעות בכל שעה אפשרית במהלך היום...
O only tita New member 6/3/05 #12 ככה זה תיכון שלומדים מגמות אז כל השעות משתנות נגיד אני לומד תקשורת אז אנימתחיל ללמוד רק ב10:40 בגלל אין תקשורת או מקצוע כמו מ"ת או תנך וכאלה אתה יודע כללי של הכיתה אבל מי שנגיד בחר אלקטרוניקה מתחיל ב8 כי יש לו ב8 אלקטרוניקה!
ככה זה תיכון שלומדים מגמות אז כל השעות משתנות נגיד אני לומד תקשורת אז אנימתחיל ללמוד רק ב10:40 בגלל אין תקשורת או מקצוע כמו מ"ת או תנך וכאלה אתה יודע כללי של הכיתה אבל מי שנגיד בחר אלקטרוניקה מתחיל ב8 כי יש לו ב8 אלקטרוניקה!