רציתי ליידע אתכם

E1982

New member
רציתי ליידע אתכם

שקניתי D.V.D של: Cats יוסף וכתונת הפסים ישו כוכב עליון. ועוד אחד של מופע בשביל אנדרו לוייד וובר -ערן-

zViper

New member
קדימה... תעדכן אותנו...

האם הם כל המחזות-זמר מתחילה ועד סופם? מסקרן אותי במיוחד בנוגע לשלושה הראשונים שציינת.

E1982

New member
כן, יש את הכל :)

שלושת הראשונים זה כל המחזמר מההתחלה ועד הסוף ! פשוט מדהים ! ב-Cats יש שני דיסקים, אחד של המחזמר בשלמותו, והדיסק השני זה כל מיני ראיונות עם איליין פייג' (נראה לי שככה קוראים לה) ועוד כמה שחקנים, רואים אותם עובדים על השירים, רואים איך מאפרים אותם. בקיצור - ענק! הדיסק הרביעי הוא אחד הדיסקים היפים! יש שם את הזמרים הכי טובים של מחזות הזמר (שרה ברייטמן, איליין פייג' ועוד). ורואים את אנדרו לוייד וובר מדבר וכו'! עכשיו יש לי שאלה אליכם: יש בדיסק של אנדרו לוייד וובר יצירה בשם Invention, שגם אותה מנגן מישהו עם משפחה לוייד וובר. איך הוא קשור לאנדרו? -ערן-

LiRi 1

New member
נראה לי שאח שלו

יש לי בבית קלטת של תוכנית על אנדרו לוייד וובר ויש שם קטעים מכל מיני מחזות זמר.החלק השני של "Song & Dance" (כפי שנאמר באתר פעם) הוא ואריציות על נושא ואני חושב שזה ה-Invention שאתה מדבר עליו ומנגן שם בצ'לו מי שגם תיזמר את הכל- אח של אנדרו לוייד וובר

Gabi38

New member
זה יום ההולדת ה-50 של וובר

שהוא הDVD שעליו אתה מדבר. הצ'לן הוא אכן ג'וליאן לויד-וובר , אחיו של אנדרו והוא מנגן שני קטעים מתוך "VARIATIONS" שאנדרו כתב במיוחד בשבילו. הקטע הרשון הוא וריאציה על הקפריצ'יו ה-24 של פגניני (לא מוזיקה מקורית של וובר). בנוגע לקאטס: הי די וי די נפלא ! אולם לצערי חסר שם את אחד הקטעים המדהימים של קאטס "GROWLTIGERS LAST STAND " מי שמכיר את הדיסקים אויל שם לב לקטע החסר. אגב ערן , יצא סט חדש שכולל בתוכו גם את "BY JEEVES" שעד עכשיו לא יצא בדי וי די. גבי

E1982

New member
יכול להיות שחסר שם את שיר,

אבל קניתי גם די.וי.די של קאטס, ככה שאני יכול לראות את זה שם :) -ערן-

למעלה