רציתי לחלוק משהו

רציתי לחלוק משהו

הודעה פרטית מאדון בשמנמונת : כלבה, לפרטי מיד. הודעה פרטית מאדון בשמנמונת : שלום. שמנמונת????? הודעה פרטית מאדון בשמנמונת : למה את לא עונה, זונה. שלך בהערצה : כי אני לא כלבה ובטח לא שלך. הודעה פרטית מאדון בשמנמונת : שכחת להוסיף את המילה עדיין. שלך בהערצה : אולי אני שמנמונת, ואולי לא. אולי אני שפחה ואולי מלכה, אבל אין סיכוי שאהיה שלך. הודעה פרטית מאדון בשמנמונת : למה את אומרת את זה? שלך בהערצה : כי לא אהיה שפחתו של איש גס רוח המתנהג באלימות. מאסטר לדעתי אסור לו שיהיה גס רוח. לכן לעולם לא אהיה שפחתך ובטח שלא תקרא לי כלבה או זונה. הודעה פרטית מאדון בשמנמונת : בת כמה את בכלל? את מדברת כמו ילדונת בת 16 שלך בהערצה : אני לא בת 16, יש לי ניסיון מצטערת להגיד שאתה נשמע פאתטי, מה שלא מתאים לאדון כלל וכלל ואני מפסיקה לענות לך ברגע זה ממש הודעה פרטית מאדון בשמנמונת : אז אם יש לך ניסיון, למה לא תנסי אותי? לעולם לא יהיה לך אדון כמוני. הודעה פרטית מאדון בשמנמונת : טוב אז רק שתדעי שאני דווקא לא כמו שאת חושבת. כך החלה השיחה בצ'אט (שאכן היתה, ציטוט כמעט מדויק). נגעלתי. כל כך הרבה חובבנים... שרלטנים. מזמן כבר הבטחתי לעצמי לא להיכנס יותר לצ'אטים האלו. אבל לעתים משעמם לי ולא בא לי לקרוא .. בא לי על הפינג-פונג הזה. לא מכל שיחה של שתי דקות צריך לעבור לטלפון, לא מכל שאלה או משפט אני אמורה להגיע לאורגזמה אלוהית, ובטח שאחרי שתי דקות שיחה, לא אקבע עם איש לחכות לו עירומה על ארבע באיזושהי סמטה אפלה. אני חיה את עולם הבדסמ כבר שנים, חייתי באמסטרדם, בניו יורק, בתל אביב ובלונדון. העבודה שלי לוקחת אותי לארצות שונות ובכל אחת מהערים הללו מצאתי מאסטרים אציליים. מאסטר עבורי צריך להיות אדם עם קלאס. אחד שלא מחפש בחורה לפרק עליה את זעם אגרופיו, אלא איש המודע לרצונותיו, למעמדו, לרצונות שפחתו, לגבולותיה. עליו לדעת להיות במחשבתה גם כשאינו איתה. עליו להבין את מהות הכאב כחלק מעונג. זכורה לי חוויה מדהימה אחת מהצ'אטים בארץ. איש מקסים שפנה אלי בברכה ולא השבתי לו. לא זוכרת מדוע. בשלב מסוים נכנס איזה פרא אדם והחל להשתלח בכללי, להעליב אנשים, מסוג האנשים שבדרך כלל אני מתעלמת מהם. אני לא זוכרת מה בדיוק היה המשפט שאמר ועמד לי על קצה הלשון משפט שידעתי שישתיק אותו. התפתיתי לענות לאיש המגעיל בשיחה הכללית. זה אכן השתיק אותו. משום מקום התפתח דיון בנושא מהו אילוף, מה תפקיד המאסטר, מהו חינוך אנגלי ועוד. ממש נהניתי מהשיחה ואז האיש ההוא, המקסים, פנה אלי שוב. נוצר ביננו קשר וירטואלי כיוון שלא גרתי בארץ. הייתי כולי שלו. זה מאד התאים לי בזמנו, כיוון שהייתי בפרשת דרכים וידעתי שלא יהיה הוגן להיכנס למערכת רצינית עם איש. המקסים שלח לי מייל בכל יום, נתן הוראות. הוראות לביצוע, הוראות לדווח. לעתים הגביל את מספר המלים שהתיר להשתמש בהן (כתבי מכתב בן 742 מילה בדיוק). טעויות גררו עונשים ואני? אני הייתי בשמיים. ואז חזרתי ארצה. רק לביקור, רק לחופשת מולדת. האיש שהציג את עצמו כגבר בן 40, התגלה כבחור בן 25, שהעתיק את משימותיו וחלק ממכתביו מאתרי אינטרנט. הסתכלתי בעיניים שלו. למען האמת, הניצוץ הדומי היה שם בהחלט. אבל בבסיס הקשר היה שקר. הלכתי משם. שקר מכבה לי כל תשוקה. אבל מה רציתי להגיד בעצם? רציתי להגיד שלמרות שהקטעים המאכזבים הם הרוב, למדתי שיש גם אנשים כל כך יפים ברשת הזו. טוב זה לא מפתיע, הרי אם אני כאן (ועם כל הצניעות אני בהחלט חושבת שאני אדם איכותי) סביר מאד שיהיו עוד כאלו. את המאסטר שלי הכרתי באתר הצ'אטים של צ'אטרופוליס, הוא איש מדהים. כמה מהאנשים כאן, עושים עלי אותו רושם ואני מרגישה שיש כאן כמה נשמות מקסימות שהייתי רוצה להיקרא חברה שלהם. לא תאכזבו אותי, נכון?

nerissa

New member
חסר לך שלא תהי חברה שלי ../images/Emo25.gif

אני הרבה יותר צעירה ממך בבדסמ. את המאסטר הראשון הכרתי דרך שידוך של חברה סאבית משותפת.. כך שלא היה לי "העונג" להסתובב בשוק הבשר המקומי העשיר בערסדומים למינהם. אבל גם אני מסתובבת הרבה בצ'טים - למה? זה משעשע להפליא! אוףףף.. אני מתה על הטיפוסים שאת מתארת. מעדן עבורי
ואני לומדת לקחת בפרופורציה את הדמויות הוירטואליות.. עד שהן לא מתממשות מולי - הן בע"מ

אסתי69

New member
אוי כמה הייתי שמחה

"לפגוש" אחד כזה נריסתי גם את פה? הורסת את כולם? }{

nerissa

New member
תרופה מתוקה שלי ../images/Emo25.gif

אני מתכרבלת לי כאן.. חמים, נעים, טעים.. ויש כאן אנשים שנעים לי להתכרבל לצידם

אסתי69

New member
האמת היא

שכבר כתבתי פה פעם ואכן קיבלו אותי בזרועות פתוחות רק הנסיבות את יודעת מנעו ממני.... אני שמחה שנעים לך פה תתכרבלי רק בחיאת תשאירי לי מקום לידך אחרת אני אלך לאיבוד את יודעת אוהבתותך }{

Z o d i a c

New member
לאכזב אותך? מעולם לא יקירתי!

וירטואלי או מציאותי זודיאק הוא אותו אדם כפי שהוא במציאות.

יוניפי

New member
נכוחתך בקהילתנו...

אני חייב לומר לך שמאז שראיתי אותך פה(ויש עוד כמה)אני מרגיש טוב יותר אם עצמי...כי בכל אופן הקהילה שלנו זה סיפור לא הכי ברור.וכשאחת כמוך נמצאת איתי בקהילה זה אומר לי שאני בחברה טובה.

אייבורי

New member
חמים וטעים

קורא את מה שכתבת ומחייך אכן צאטים הם מטעים לפעמים, אך זוהי הזדמנות להרבה אנשים להיות מה שתמיד חלמו, להיות שונים מהגוף בו הם כלואים. הבחור בן ה25 האם היית מדברת איתו לו ידעת ? בכל זאת טעמת ממנו קצת, מהאישיות, מקווה שנהנת לך ממנו. בכל מקרה, דווקא ניסיוני בצאטים הוביל אותי לפגוש אנשים (נשים בעיקר) יפות פנימה והחוצה, נוצרו ידידויות (וקצת יותר בחלק מהמקרים). שלך אייבורי ושמח לפגוש אותך פה פומלית חמודה

תודה אייב

בקשר לבחור בן ה-25 חייבת להודות שמראש לא הייתי פונה אליו, אבל אילו הצליח למשוך את תשומת לבי, הייתי נותנת צאנס. בשבוע שעבר הייתי המון בבית כי הייתי חולה. אז ביליתי קצת בצאט. פנה אלי בחור בכינוי שהבהיר את היותו בן 25. החלפנו כמה מלים משעשעות והוא ניסה למשוך לכיוון שיחה קצת יותר מתובלת. לא האמנתי שייצא מזה משהו - אבל הילד החמוד הזה (ואמרתי לו שבעיני הוא מאסטר חמוד) אשכרה הוכיח לי שלא חשוב הגיל וגו'. כך שאם הוא מספיק חכם, שנון, בעל בטחון עצמי וגם דום טבעי, הוא יצליח לקחת אותי אל מעבר לגיל שלו. אגב, זה לא שאני כזו צרת אופקים, פשוט מהנסיון שלי דום אמיתי צריך איזשהו נסיון חיים. ככה יותר טעים.

אייבורי

New member
מחייך

לא רק דום צריך יותר ניסיון חיים, גם סאבית \ שיפחה בכלל נשים משתבחות עם הגיל...דעתי המלומדת שלך אייבורי

nerissa

New member
חנפן.

די כבררר.. נו.. אל תפסיק
יש לי חברה טובה, בת 42, שמעדיפה גברברים צעירים.. אני מדברת על גילאים סודקים שכאלה: 24,25.. אמא'לה! אני פשוט לא מסוגלת לחשוב על לממש קשר שכזה. פיזית. אני בקשרי חברות גם עם צעירים מהגיל הזה.. שיחות נפש ארוכות כמו גם פלירטוטים וירטואלים קלילים - אבל מעבר לזה? בררררר.. גם אתה עולל, אייבורי! כן, כן.. אל תתחבא לי שם!

אייב- אל תקרא - זה מסוכן ../images/Emo18.gif

יקירתי, את יודעת שאני מתה עליך, אבל את אייב אני לוקחת בשתי ידיים, למרות גילו הצעיר. יפה שלי.. הרי קראת את מה שהוא כותב .. הוא לא איזה ילד מחוצ'קן (בלי להעליב איש). הוא נשמע כזה טעים.. מה אתה מסמיק אייב? הזהרתי אותך שזה מסוכן לקרוא, לא? ואל תגיד לא מסמיק, כל הרחוב שלך זורח באדום.. <פומלית נסחפת קצת>

אייבורי

New member
אני זוועטוט גאה

נריסה חמודה, תמיד יצאתי עם מבוגרות ממני, ככה הסתדר לי הכי טוב אכן צעיר בגוף ובנפש, פעם אמרתי למישהי שאני הצעיר הכי זקן שתפגוש (שחצן שכמוני) אבל אין להסתכל בקנקן אלא בידית (חיוך) ופומלית....קצת יותר קשה לגרום לי להסמיק..אבל אני מחוייך מאוזן לאוזן ככה אני שאני שמח והייתי לוקח גם אותך בשתי זרועותי החסונות. כללית אני חושב שגברים צעירים מתאימים יותר לנשים בשלות, לפחות מינית זה מסתדר יותר נכון (כמות איכות) רק צריך לברור אותם ללא חצ'קונים (פיכס) שלך אייבורי

ישראלי מצוי ../images/Emo163.gif

אומרים לו לא להיכנס, לא רק שנכנס, גם משוויץ יודעת שיותר קשה להסמיק אותך.. הודיתי שנסחפתי לא ככה? ובעניין הידית - מותר רק להסתכל?

אייבורי

New member
גם מנגל

כזה ישראלי אני, נכנס לאיפה שאסור עושה מנגל (לא משאיר לכלוך יש גבול) רק להסתכל ? אפשר לגעת.. שלך אייבורי

nerissa

New member
גועל נפש מה שקורה כאן!

מקנאה אבל ברצינות.. מהכפת לי לגלות מאיפה הרתיעה.. תראו, צמד חמד סקסי שלי: אני אישה בת ארבעים, אחרי שש הריונות וארבע לידות (וכולם בטווח של חמש שנים.. דבר שקימט לי את הצורה!). האינסטלציה לא הדוקה/סימטרית/מצויירת כמו שרואים בקלוז-אפ באתרים שונים באינטרנט
אני מרגישה חופשיה ונינוחה יותר עם גברים נשואים, מבוגרים יותר, שרגילים לראות גוף של אישה בשלה ולאהוב אותו כפי שהוא - אחרי שמסר נעוריו לטבע.. מביך אותי לאללה לחשוף עצמי, בטח ובטח בצורה אינטימית - בפני מישהו שרגיל ויכול לצפות במראות יותר.. אהמממ.. מתוחים וממוקמים משלי. אז זהו. גיליתי

למעלה