רציתי לומר תודה

רציתי לומר תודה

שלום לכולם! :) אין לי מילים כדי לומר לכן, תושבי צורן-קדימה היקרים, תודה. תרומת הדם שהייתה אתמול בצורן הייתה לכבוד אבא שלי,קובי אשכול, אשר חלה לפני כחודש בלוקמיה חריפה. אתמול כאשר הגעתי עם אימא שלי לצורן פשוט לא יכולנו לעצור את הדמעות מרוב התרגשות. כייף לדעת שיש אנשים שבאמת אכפת להם ומוכנים לתרום ולבוא מזמנם החופשי. זה מחמם את הלב בצורה שאי אפשר לתאר כולי תקווה שזה מה שיציל את אבא שלי תודה רבה לכולם :)

Master Stav

New member
תודה לך ולמשפחתך

על שנתתם אמון ביישוב הזה כולי תיקווה שאכן זה יעזור אנחנו פה כולנו מחזיקים לכם אצבעות ואם יש עוד שמהו שניתן לעשות פשוט אימרי . בברכת בריאות טובה לך ובודאי שלאביך .

הערה***

אני אנצל מעמד זה, בשמי ובשם משפחתי לומר תודה רבה אישית מכל הלב לאילן דרזי ולסתיו אדם אשר בזכותם כל האירוע הזה התקיים.

אליה ל

New member
סיוון יקרה, אחד הדברים המופלאים בצורן

הוא ההתגייסות והתמיכה ההדדית כשיש צורך בהם וזאת מנסיון. מקווה שאביך יחלים וכבר היו מקרים שהחלימו מלוקמיה.

איחולי החלמה לאבא

לצערי או לשמחתי הייתי מספר 73 ברשימת התורמים אך ההתרמה הסתיימה בטרם הגיע תורי. אני מאושרת לראות את ההתגיסות של התושבים ומצטערת על כי לא תרמתי. מאחלת לכם רק טוב והמון בריאות. אני ועוד רבים מתושבים כאן כדי לעשות את המוטל עלינו.

Master Stav

New member
תהייה לך היזדמנות ביום חמישי ...

ה13 לחודש ...15:00 עד 22:00 במתנ"ס בשכונת צורן יהיו 8 מיטות .....ואני יודע ...שתהייה הענות של האנשים הניפלאים מהיישוב ....

רחל 65

New member
סיוון, מאחלת לאביך החלמה מהירה

ולכם, חיבוק אמיץ, וכל מה שנוכל כדי לעזור!

למעלה