רציתי להתיעץ

ב ל י נ ק

New member
רציתי להתיעץ

שלום לכולם אני ניצן, בת 20 אני מחפשת מקום להתנדב בו מקום שעוסק בדו- קיום ושיש בו חברה מהמגזר הערבי אני פתוחה לשמוע על כל מיני ארגונים או רעיונות שאתם חושבים עליהם אשמח מאוד לעבוד עם ילדים ונוער תודה ענקית ניצן

ערב רב

New member
כרגיל, אני ממליץ לבחון ב-7 עיניים

כל ארגון כזה שאת שוקלת להתנדב בו, לברר מיהם מייסדיו ומיהם מממניו, משום שרבים מהארגונים שמצהירים על עצמם כארגוני "דו-קיום", אם כי לא כולם, הם למעשה ארגוני לוויין של מפלגות ערביות וגופים פוליטיים אחרים עם אג'נדה מאוד מובהקת שמחלחלת לפעילות הארגון. בקיצור, אני מציע לך להתייעץ עם חברי הפורום לגבי הארגונים שאת שוקלת לבחור בהם, אולי נוכל לסייע לך לברור את המוץ מן התבן.

ToMeR Yea Yea

New member
אני אתן לך כמה וכמה הצעות

* ארגון סדאקה רעות, ארגון ותנועת נוער ערבית יהודית למען דו קיום בישראל, הארגון מרכזו ביפו, הוא מפעיל פרוייקטים קהילתיים וחינוכים בכל רחבי הארץ. הארגון מלוכד ואנשי הצוות אנשים מעולים למדי, כדאי לך להתחיל שם, ארגון בעל שם ארצי ופעילות עשירה ומגוונת (הארגון היחיד שאני מכיר שבאמת יחסי העבודה והכוחות דו לאומיות) * ארגון חלונות - שבאביק: מתעסק יותר בתקשורת והוצאת עתונים, עם מפגש תלת זהותי - ישראלי: ערבי יהודי ופלשטיני. * ארגון שתי"ל - לייעוץ לארגונים חברתיים, זה ארגון כוללני יותר אך באתר שלהם תמצאי יותר הצעות ובמיוחד תחת הכותרת מתנדבים. ויש כל מיני ארגונים שהם יהודים אך אוכלוסיית היעד שלהם היא ערבית, אני לא ממליץ על כאלה.

ננסנס

New member
ממליץ להתחיל עם הקרן החדשה לישראל

ארגון נהדר הפועל לחיזוק הדמוקרטיה, הצדק והשוויון לכל אזרחי ישראל. על אף שאיני מסכים עם כל האירגונים בהם תומכת הקרן, אני בהחלט חושב שמעשיהם ברוכים ותורמים לדו קיום במדינה.

למעלה