רציתי להתיעץ?

רציתי להתיעץ?

יש לנו ילד מקסים בגיל חצי שנה .עברנו שלושה טיפולים של הזרעות והפריה אחת שכתוצאה ממנה נכנסתי להריון ונולד לנו ילד מקסים. כל התהליך של הטיפולים פגע בבעלי מאוד (ספירת זרע נמוכה) כל התהליך של לתת זרע ושום דבר אינו פרטי קשיים שבוודאי מוכרים לכל מי שעובר טיפולים. יחסי המין שלנו ממש נפגעו ובהריון בעלי חשב שאחרי הלידה זה יעבור . אבל זה לא עובר כבר 4 חודשים שאיננו מקימים יחסים. הקשר בנינו נפלא ואנחנו מאושרים ביחד בעלי שותף מלא ואבא מדהים. אמול דיברנו על הנושא והוא אמר שמאז הטיפולים יחסי מין מתחברים אצלו למבוכה.ושהוא מרגיש שכל התהליך היה טראומאטי אצלו. אני יודעת שעלינו לטפל בנושא. עד עכשיו הייתי עסוקה בלהתאושש מהלידה כך שזה לא ממש הפריע לי. אבל עכשיו אני מרגישה שזה הזמן לטפל בנושא האם יש לך עיצות מניסיון או המלצה לגבי מטפל ממש טוב בנושא? בעלי נרתע מהרעיון של ללכת לטיפול הוא היה רוצה לראות אם נוכל להתמודד עם זה לבד אשמח לכל תגובה

blue4u2

New member
תלמה המודאגת ../images/Emo24.gif

עד שהמומחה שלנו כאן יענה לך, החלטתי לצרף רשימת מטפלים מוסמכים ומקצועיים השייכים לאיט"ם, אם בכל זאת תחליטו לפנות יחד לטיפול זוגי ולא תצליחו להתמודד עם זה לבד. ברשימה מופיעים אנשי מקצוע טובים, ביניהם גם "עבדנו הנאמן מאוד"
שיהיה רק טוב ושבעייתכם תיפתר במהרה

blue4u2

New member
הנה האתר....שלא הצטרף לו קודם ../images/Emo39.gif

http://www.itam.org.il/members/members_list.htm

הי תלמה!!

ראשית מזל טוב!! מי כמוכם יודע איזה מסע ייסורים עברתם על-מנת לחבוק ילד!!. התופעה אותה את מתארת היא נפוצה...לצערנו. גברים ונשים חווים ירידה בחשק ובתפקוד המיני במהלך ובעיקבות טיפולי פוריות. תהליך זה, יש בו בכדי לפגוע בדימוי ובערך הגברי/נשי וכתוצאה מהחוויה הקשה/טראומטית יש המנעות מיחסי מין. הייתי מייעץ לכם לנסות להכנס למיטה (אם לא ניסיתם עדהיום) ולקיים יחסים ללא יחסי מין מלאים. אין צורך בזיקפה...וגבריות!. רק להנותולהתמקד בחושניות. במידה ומספר פעמים כאלו לא מדליקות ת'סטרטר, אזי יש מקום לפנות לטיפול. גם אם בעלך מתקשה ו/או מרגיש נבוך, לכי לבד....הוא ייצתרף בהמשך...ממה שכתבת הוא לא נשמע פרובלמטי. את הרשימה של המטפלים כבר צירפה לך האחת והיחידה
blue4u2 .בכל מיקרה, אני כאן!!לא לוותר !!בהצלחה ושוב...לא לשכוח! מזל טוב!! עידן

תודה על תגובתך אבל אני לא מצליחה

להכנס לכתובת המצורפת האם אפשר לשלוח לי לינק לאתר של הרשימה

למעלה