רציתי להתייעץ....

רציתי להתייעץ....

ואני מניח שזהו המקום המתאים. נראה לי שאני עובד עם אדם מניפולטיבי מאד...ואיך הגעתי לזה? אני רואה את ההתנהגות שלו כלפי אנשים אחרים, אני משחזר דברים שקרו לי איתו...יש לציין שאני עובד איתו צמוד מאד שעות רבות. השאלה היא איך מתמודדים עם אדם כזה מבלי לחשוף בפניו שאני יודע עליו את כל הדברים האלה, מהי צורת הפעולה הנכונה ביותר עם אותו אדם?

האגס 1

New member
כבדהו וחשדהו

מן הסתם תצטרך להמשיך לעבוד איתו, אבלמעכשיו תיזהר איתו יותר - תשתדל לא להתכחך איתו מעבר לענייני עבודה.

תודה

הבעיה היא שאנחנו באותו החדר..ויש לי חשד כבד שהוא מנסה להכשיל אותי, מסתיר ממני דברים שקשורים לעבודתי ויכולים לקדם אותי ולא נראה לי שתהיה לו בעיה לדרוך עליי בדרך לפסגה ומאידך הוא מציג חזות של אדם נחמד מאד..הרבה מוקסמים ממנו, כולל אני (לפחות בהתחלה) והוא עוזר ועזר לי. יש בו צדדים אמביוולנטיים מאד שלעיתים מפחידה אותי.

זIקיני

New member
תהיה בדיוק אותו דבר.

אל תנדב מידע שיכול להכשיל אותך בעתיד. תרחרח. תכשיל אתה אותו, תבלבל לו בשכל על דברים שהם לא נכונים, חחחח - תן לו "טיפים" שיפילו אותו. אחחחחחחח רק אם הוא היה בידיים שלי

מוּסקט

New member
שקיפות ותיעוד

אין דרך אחרת. במילים אחרות - המניפולציה נפסקת אם אומרים בקול רם שכולם ישמעו משהו כזה: "אבל אתה בעצמך אמרת ביום שלישי שצריך בלה בלה בלה - הנה: רשמתי ביומן... אז מה? זה לא נכון?"

למעלה