רציתי להתייעץ

nlanxner

New member
רציתי להתייעץ

בסופ"ש הבא אנחנו נוסעים לאילת(!!!) שבועיים אחר כך יש לנו ביקורת אצל פורת ואנחנו אמורים סוף סוף להוריד את הנעליים ל- 6 שעות ביום. זה יהיה כל כך נורא אם נוריד לה את הנעליים לקצת יותר משעה ביום כדי שגם היא תוכל להינות מהמים ולא לסבול כל כך מהחום? גם ככה זה כבר כמעט בזמן...מה נראה לכם?

Adoushi

New member
לדעתי

מומלץ להקפיד. אני לא הייתי מוריד יותר משעה. סליחה אם ציפית לתגובה אחרת. רציתי להיות גמיש אבל לא יצא לי. אולי תורידי לשעה וחמש דקות. זה המקסימום שאני הייתי נותן. איהאב

אני הרבה יותר לרג'ית

שעה וחמש דקות וחמש שניות
וברצינות, מה זה קצת יותר משעה? האם שעה יותר או ה20 דקות יותר באמת יעזרו לה כל כך להתגבר על החום? הרי חם 24 שעות? לגבי ההנאה מהמים זה סיפור אחר, זה באמת יותר כיף. לא ממש יודעת מה הייתי עושה. אולי מה שכתבתי בשורה העליונה? באמת תחשבו מה זה קצת? והאם זה באמת בשבילכם או בישבילה. היא הרי לא תדע מה היא מפסידה לא? טוב אני שוב חושבת עם הידיים מו המקלדת. מקוה שלא בילבלתי. ונראה לי שאושרי ואני "ניפול" עלייך ועל אוריה ביום חמישי בסביבות 11:30. אכתוב לך מסר.

כנראה שאני בדעת מיעוט ../images/Emo8.gif

לא חושבת שיהיה נזק אם באילת "תרמו קצת". הכל בתנאי שזו לא תהיה התחלת הסוף, כלומר התרופפות המשמעת לטווח ארוך. בסוד - גם אני רימיתי בימים שלפני ההורדה רק ללילה... וגם היום-אם יש לילה שהוא חולה וסובל אז אני לא שמה נעליים. זה יוצא אחת לחודשיים-שלושה ולא פוגע במצב הטוב שלנו.

למעלה