רציתי להתייעץ...

שרית מ123

New member
רציתי להתייעץ...

שלום, יש לי עסק חדש, די נישתי. הוצע לי להעמיד דוכן בהפנינג חד פעמי שיתקייים בדרום הארץ שבו יהיה קהל היעד שלי. מדובר ב-1500 ש"ח (אחרי הנחה) לדוכן של כ-2 מטר ליום אחד של 8-9 שעות + כמה מאות ש"ח דלק. האם המחיר נראה לכם סביר לדבר כזה? האם כדאי?

E i t a n 47

New member
קצת קשה ליעץ בלי מספיק נתונים

בהנחה ש10 אחוז קונים לחלק במספר הדוכנים , זה מספר המכירות הצפוי לך. זה חשבון מאד מאד פשטני לבדיקת כדאיות. כמובן שצריך לקחת בחשבון את סוג האנשים, האם הם באים לקנות או לארוע אחר. האם יהיו ילדים? האם הם קהל יעד שלך, ,האם את עושה את המוצרים? אם לא ההתיחסות היא אחרת..וכו וכו. אני עושה תכשיטים ,מחיר מכירה ממוצע 100 ש"ח, לכן עבורי 1500 ש"ח זה מחיר שלא בא בחשבון. מקווה שעזרתי במשהו איתן

HayaBee

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gifשנה טובה לך ו.....

לשאלתך, כל כך קשה בלי פרטים מדויקים לתת עצה. איתן ענה לך בפרוטרוט ככל האפשר. אני אישית - לא הייתי הולכת על נסיון יקר כל כך. אך כמובן, הפרטים הרלוונטיים אינם, אולי תוכלי לעדכן בשאר הפרטים במסר אישי ואפשר יהיה להתיחס לזה. שנה טובה, חיה

יריד בסוכות, רציתי לשאול

האם ידוע לך על יריד מתנות המתקיים בסוכות בראש העין? תטודה וחג שמח לאה

שרית מ123

New member
תודה לשניכם ופרטים נוספים

את המוצרים אני לא מייצרת אלא מייבאת, רוב המוצרים נעים בין 70 ל-100 ש"ח. בעקרון ישנו אירוע מרכזי אליו כולם באים והדוכנים יהיו באזור. המארגן אומר שיהיה יריד אומנים גדול ושצפויים להגיע כ-3000 אנשים. לדעתי יגיעו 1000 (וזה גם די אופטימי) ויהיה מספר לא רב של דוכנים. העניין הוא שזה ממש קהל היעד שלי ואני מנסה לחדור לשוק. ממה שקראתי בפורום, אתם מדברים על מחירים של 200-300 ליום והבנתי שזו הנורמה. לכן מחיר של 1500 אחרי הנחה נראה לי שערורייתי.

HayaBee

New member
הנורמה היא בממוצע 150 שח.

לכן כדי לשלם 1500 את צריכה להרויח פי 10 ממה שתרוויחי ביריד רגיל. אם לא תאמרי מי המפיק ובאיזה ארוע מדובר לא תקבלי עצה ממוקדת וחבל. אם אינך רוצה לכתוב בפורום כיתבי במסר אישי שלא יופיע בפורום. בהצלחה, חיה

E i t a n 47

New member
לשרית: האם מכרת פעם ביריד?

האם המוצר שלך הולך? האם הוא ניקנה? אם זו פעם ראשונה שלך ביריד,הייתי אומר לך ,לא מוחלט. גם אם את מנוסה בירידים הייתי ממליץ לך לא ללכת. לפי הנוסחה הפשטנית שלי, נניח יש 1000 מבקרים ו10 דוכנים בלבד, נניח בראיה אופטימית ש20 אחוז קונים ,שזה 200 איש לחלק ל10 דוכנים זה 20 איש שיקנו ממך, 20 כפול 85 ש"ח זה 1700 ש"ח פידיון. ברור שלא כדאי לך. כנראה שהמפיקים עדיין לא הבינו שיש האטה במכירות ,חבל מקווה שעזרתי ד. א. אם תחליטי ללכת, נשמח לשמוע איך היה איתן

תיגי

New member
../images/Emo41.gif את מדברת על יום אחד של עבודה? 1500 ש"ח?

אם כן אז הייתי אומרת לך לא מוחלט! אני לא הייתי משלמת סכום מופקע שכזה! זאת חוצפה לגבות מחיר שכזה, מה גם שאף אחד לא מבטיח לך שתעבדי. אני כבר למעלה משנתיים בדוכנים, יש לי מוצרים בעבודת ומקסימום שאני מוכנה לשלם ליריד הוא 300 ש"ח וגם זה בערבון מוגבל. בכל אופן שיהיה בהצלחה תיגי

למעלה