רציתי להינות, אבל

רציתי להינות, אבל

רציתי לשמוח, רציתי להינות. שבת, יום שאסור לא להינות בו. אבל איך אהנה כשאין עם מי. ידידות מוצאות להן בני זוג, לאהוב אני לא מצליח, כל הקשרים שאני יוצר נפסקים ומתחדשים שוב ושוב נפסקים בלי התראה מוקדמת, אז איך אפשר לחיות ככה? לא משנה מה אני עושה, מכלום אני לא מצליח להנות. אז לפחות יש לי אתכם...

aero-pooh

New member
כן...שבת

אפשר להנות מהשבת גם כשאין בן/בת זוג שבת זה יום מנוחה זמן שסוף סוף אפשר להתפנות לעצמך להרגע לנתח דברים הכי כיף זה אפילו סתם לשכב על המיטה ולשמוע מוסיקה שמעלה זיכרונות שבת זה שבת. למרות שהכי כיף זה להעביר את השבת עם עוד אנשים :) אני החלטית היום, הא?

aero-pooh

New member
אוי סליחה

זה שלח את זה פעמיים...מצטערת הדפדפן עושה לי בעיות.. wont happen again

אז לא נורא אם

שלחת את זה פעמיים - קיבלתי תמיכה כפולה... העניין הוא שבמשך השבוע אני גם ככה מרוכז בעצמי, אז בכל זאת צריך משהו שייחד את השבת, לא? אבל הבעיה הזאת קיימת גם בימי חול.

aero-pooh

New member
אבל..

אני מכירה את זה ובכל זאת שני דברים א. לא כדאי להיות מרוכז בעצמך יותר מידי ב. לא צריך להסתכל על הכל בצורה של ``רע לי, אני מסכן`` לפעמים כיף להיות לבד. זה לא מזיק. אם זה עיניין של שיגרה.. אז כבר רגילים אבל ניחא...תמיד כיף להתלונן אני מניחה. קראתם פעם את מאה שנים של בדידות?

Silk

New member
הממ...נשמע מוכר

תמיד כיף להתלונן על עצמך שאתה אומלל טווינה...את מכירה אותי הרי... אבל הכי חשוב זה שגם עם עושים את זה, לא להאמין בזה...מותר לילל, וזה סה``כ בריא להוציא לפעמים קיטור, אבל לא להצמד לזה ולהתחיל להאמין בכך...

aero-pooh

New member
אני יודעת

ואני חושבת שזאת הבעיה של רובנו.. כל כך אוהבים להתלונן ולרחם על עצמנו עד שאנחנו מתחילים להאמין בכל השטויות שאנחנו אומרים וחיים לפי הם

aero-pooh

New member
כן...שבת

אפשר להנות מהשבת גם כשאין בן/בת זוג שבת זה יום מנוחה זמן שסוף סוף אפשר להתפנות לעצמך להרגע לנתח דברים הכי כיף זה אפילו סתם לשכב על המיטה ולשמוע מוסיקה שמעלה זיכרונות שבת זה שבת. למרות שהכי כיף זה להעביר את השבת עם עוד אנשים :) אני החלטית היום, הא?

תהנה....מהחיים....כי..הם ....יפים..

לכל בן אדם יש רגעי יאוש אבל למדתי דבר אחר, נתנו לנו רק פעם אחת לחיות.. אז תנצל את החיים ותסחוט מהם כל שמחה וכל הנאה.... והנה שיר קטן בשבילך ממני: *אל תהייה עצוב, חוץ מימך דבר לא חשוב. מאיש בעולם אל תיקח ללב, אף אחד לא שווה את הכאב. חבל על הזמן, זמן כה יקר לא ישוב לעולם. עם כאבך אל תיסחף, אל תיכנע אל תתכופף. בעולם כה פראי, בו אנו חיים. אין סבלנות,אין רחמים. בעולם כה פראי, בו אנו חיים, איתך בימים סוערים. קן החיי ניתנו לך כשי הצער בלב חסר כל טעם אז למה על מה כל הזעם. אתה שורד וחזק, בימים קשים ממשיך נאבק. אל תרים ידך תחפש מקלט ואיתי תמצא מפלט. שתהייה לך המשך שבת מתוקה.. ממני שאיכפת לה

פושעת-

New member
צעד צעד ותגיע

אנחנו פה בשבילך, לצעוד איתך צעד צעד ולגלות, שהנאה, בניגוד לאהבה, יכולה לבוא במנות קטנות. בוא נחפש את ההנאות הקטנות - של חיוך קטן שובב, של תשומת לב ולו מזערית. ואחר כך נמשיך ונגלה עולם ומלואו של הנאות. עם הידע של איך להנות, ולו במעט, מגיעות גם האהבות, כי הן אוהבות לשכון בצל ההנאה, בצל האושר, ולינוק מהם לאט לאט על מנת לפרוח ולשגשג. הנה יד - שלב ידך, פקח עיניים ונצא למסע של לגלות, הנאות קטנות ואהבות גדולות.

עופרי-

New member
זו מחמאה אמיתית

לפחות כך אני חושבת. אבל מעבר לכך, הכל בא בסוף, רק צריך סבלנות. לי למשל, אין סבלנות ואני רוצה הכל מהר ועכשיו, אז אני מאיצה בדברים. אבל תצריך להמתין. לאט לאט. בסוף תספר לנו כאן בפורום איך עברת שבת מ-ה-מ-מ-ת עם החברה שלך המיועדת. חוץ מזה, אולי כבר אמרתי, אני ממש לא בעד קשרים שנפסקים ושוב ושוב מתחדשים. אבל...החלטתך.

tairon

New member
א-י להנות תמיד אפשר ורצוי

הכל תלוי אייך אתה מקבל דברים אני בטוח למשל שיש לך גם חברים ומשפחה אני קורא פה דברים שאתה רושם ולא יודע למה כולם עוזבים אותך כל הקשרים נפסקים לך זה אומר לי שהבעיה היא אולי אצלך ..ולא אצלהם שווה בדיקה.. כי אני שם לב לתבנית מסויימת שחוזרת על עצמה לכן קודם כל בדק בית ואחר בדיקת ציציות של חברים ידידים ומכרים אני שמח שאתה מוצא כייף להיות איתנו מאחל לך שבוע טוב

למעלה