רציתי להחמיא לכם
שלום שלום לכם, שמי יניב, והיום במהלך עוד אחד מהניסיונות שלי להבין איך דברים עובדים בארץ, ניתקלתי בפורום הזה, שמלבד הקושי למצוא אותו בגלל שמו הטיפה מטעה, יש לי רק דברים טובים להגיד
לפני שבועיים וחצי חזרתי לארץ אחרי חמש שנות גלות בוושינגטון, ואחרי חמש שנים מחוץ לבית, הבנתי שהשהות שלי בבית אבאמא צריכה להצטמצם למינימום. אחרי ארבעה ימים מתסכלים של חיפוש דירה והתקלות באנשים שההורים שלהם היו צריכים להשתמש בקונדום באותו לילה, התמזל מזלי ומצאתי שותפה לתפארת מדינת ישראל. שלב חיפוש הדירה היה נקודת הגעגוע השנייה שלי לארה"ב דרך אגב... (נקודת השבירה הראשונה אם אתם שואלים, היתה פתיחת חשבון הבנק. כמה עמלוווות!). ואז השותף היוצא התחיל להגיד לי כל מיני דברים כמו שטר ביטחון... ערבים... ללכת לבעל הדירה... להפגש פה... לראות שם... בקיצורף כל מיני דברים שלא היה לי חצי מושג בהם. ואז חשבתי לעצמי... אם בתפוז יש פורום החלפת מפיות, לא יהיה פורום לשוכרי דירות? אצתי רצתי אל האות שי"ן, ולא מצאתי. מהתקופה שניהלתי פורומים פעם מזמן, זכרתי שלפעמים אוהבים לתת שמות יצירתיים לפורומים, ואחרי מלאכת חיפוש מאומצת מצאתי את יוצאים מהבית. ומה אני אגיד לכם, עד עכשיו, את כל מה שרציתי לדעת מצאתי בטאגליינס. הצלחתי להבין מה ההבדל בין שטר ביטחון לערבות בנקאית, איך מוציאים כזה, כל מיני דברים על החוזה, דירה עם סלון בעד ונגד, ושאר דברים חשובים יותר וחשובים פחות - אבל שעוזרים. אז תודה על העזרה והנכונות לעזור
שלום שלום לכם, שמי יניב, והיום במהלך עוד אחד מהניסיונות שלי להבין איך דברים עובדים בארץ, ניתקלתי בפורום הזה, שמלבד הקושי למצוא אותו בגלל שמו הטיפה מטעה, יש לי רק דברים טובים להגיד