רציתי להחמיא לכם

Yaniv-DC

New member
רציתי להחמיא לכם

שלום שלום לכם, שמי יניב, והיום במהלך עוד אחד מהניסיונות שלי להבין איך דברים עובדים בארץ, ניתקלתי בפורום הזה, שמלבד הקושי למצוא אותו בגלל שמו הטיפה מטעה, יש לי רק דברים טובים להגיד
לפני שבועיים וחצי חזרתי לארץ אחרי חמש שנות גלות בוושינגטון, ואחרי חמש שנים מחוץ לבית, הבנתי שהשהות שלי בבית אבאמא צריכה להצטמצם למינימום. אחרי ארבעה ימים מתסכלים של חיפוש דירה והתקלות באנשים שההורים שלהם היו צריכים להשתמש בקונדום באותו לילה, התמזל מזלי ומצאתי שותפה לתפארת מדינת ישראל. שלב חיפוש הדירה היה נקודת הגעגוע השנייה שלי לארה"ב דרך אגב... (נקודת השבירה הראשונה אם אתם שואלים, היתה פתיחת חשבון הבנק. כמה עמלוווות!). ואז השותף היוצא התחיל להגיד לי כל מיני דברים כמו שטר ביטחון... ערבים... ללכת לבעל הדירה... להפגש פה... לראות שם... בקיצורף כל מיני דברים שלא היה לי חצי מושג בהם. ואז חשבתי לעצמי... אם בתפוז יש פורום החלפת מפיות, לא יהיה פורום לשוכרי דירות? אצתי רצתי אל האות שי"ן, ולא מצאתי. מהתקופה שניהלתי פורומים פעם מזמן, זכרתי שלפעמים אוהבים לתת שמות יצירתיים לפורומים, ואחרי מלאכת חיפוש מאומצת מצאתי את יוצאים מהבית. ומה אני אגיד לכם, עד עכשיו, את כל מה שרציתי לדעת מצאתי בטאגליינס. הצלחתי להבין מה ההבדל בין שטר ביטחון לערבות בנקאית, איך מוציאים כזה, כל מיני דברים על החוזה, דירה עם סלון בעד ונגד, ושאר דברים חשובים יותר וחשובים פחות - אבל שעוזרים. אז תודה על העזרה והנכונות לעזור

Jazz Singer

New member
היי יניב

ברוכים הבאים לפורום יוצאים מהבית... מאחלת לך בהצלחה בכל מה שכרוך בחיפוש דירה, התעסקות עם בעלי בית, שותפים וכו'...

gal-or

New member
כמה טוב שבאת הביתה.....

ברוכים הבאים לפורום. עדי

NightElf

New member
שלום וברוך-הבא ../images/Emo140.gif

אני שמח שאתה מוצא את הפורום מעניין, ואת המאמרים עוזרים, זאת בדיוק מטרת הפורום. נשמח לראותך כותב כאן בקביעות (ובוחר במחנה האור - אנשי הניקיון
)

Yaniv-DC

New member
יום אחד כשיהיה לי כח

אני מבטיח לפרסם פה סיפור קצר שיקרא "סימה". מבוסס על סיפור אמיתי, אחת הדירות שראיתי, משום מה נראה לי שאתה תאהב אותה

1255815

New member
אז זה מה שקונה אותך? ../images/Emo6.gif

לפני חודש ניקיתי את החדר
נכון אני בחורה נקיה?
***צפניה, חבל שאני לא יכולה לצלם את השולחן שלי, וזה בלי לימודים ומבחנים

NightElf

New member
חודש?! ../images/Emo6.gif

אני מצפה לפחות לפעמיים-שלושה בשבוע פק"ל

1255815

New member
טוב, די ../images/Emo3.gif

אני לא באמת ליכלוכית כמו שאני נשמעת, סתם מגיעה לחדר פעם ביום בשביל מטרה מוצהרת אחת- לישון... הוא בקושי מתלכלך

שנברך אותך?

<אתה בכלל זוכר אותי?
> בכל מקרה, ברוך הבא לפורום ולישראל, אני מקווה שתשכיל ותצטרף למחנה החושך (עם המוטו "כי עוזרת זו לא מילה גסה")

Benjamin Turner

New member
../images/Emo45.gif

ברוך הבא בשם מזכירת מחנה החושך
לא שיש לי כסף לעוזרת, אבל אנשים כמו נאור גורמים לי לרצות לפנות למחקר פרה-קליני מעמיק

Yaniv-DC

New member
וודאי שאני זוכר אותך

מהימים שעוד אנשים ידעו מה זה עופר נחשון.

Mיקי_

New member
הלו, שבוע שעבר הוא הופיע במדור

רכילות, ידיעה שהוא עוזב בעקבות בן זוגו מזה 8 שנים לחו"ל או משהו, אז כנראה אנשים יודעים מי זה עופר נחשון, ואפילו מתעניינים בו! (אגב הוא עדיין מגיש את קופסת הלהיטים ב88FM - אממ אם הוא עוד לא טס- ככה שקשה לשכוח אותו.) ואותי אתה זוכר?

למעלה