רציתי להודות לכן!

שבלולה8

New member
רציתי להודות לכן!

כשנכנסתי לכל התהליך הזה הייתי אדישה, כזו אני, בדרך כלל פסימית וככה קל לי יותר לא להתאכזב.
אך על אף גישתי לא תארתי לעצמי כמה כואבת הנפילה, כמה קשה זה לדעת שהחזקת משהו בתוך גופך והוא פשוט ככה, בלי להסביר מרד בך ונפל.
הכאב קשה, הבעל בהחלט מנסה לתמוך אך לצערי לא מבין אותי ואת רגשותיי והמקום היחידי שאני מוצאת בו נחמה וקצת עידוד זה כאן. מרגישה עם כל אחת ואחת מכן יכולת להפתח , לשאול ,להתיעץ לקבל תקווה ולקבל פרופורציה והסבר לכל דבר שעובר עליי.
בנות יקרות אתן קבוצה נפלאה, אני מקווה שיצא לנו להפגש . בכל אופן אני מאיזור ראשון לציון אם יש משהי שרוצה להפגש איתי מהאיזור, לדבר על התהליך וגם בכיף על נושאים אחרים אני ממש ממש אשמח אם תפנה בפרטי.
בכל אופן רציתי לאמר לכן תודה תודה!! מכל הלב!! מאחלת לכל אחת שיגיע יומה והאושר במהרה!

איזה מקסימה את

שיהיו לך בשורות טובות במהרה! אמן

ענתי787878

New member
מתוקה

זה נכון. זה פורום מדהים ותומך. והתהליך שאנחנו עוברות מחייב כזאת תמיכה. ולגבי מה שאת עוברת כרגע מחזיקה אצבעות שאולי בכל זאת תהיה עליה תקינה ברביעי ושימשיך תקין. ואם לא אז שבמהרה יהיה הריון תקין. חיבוק גדול.

ענבל ח1

New member
מתוקה שאת

אין בעד מה. והלוואי וגם האושר שלך יגיע במהרה!
חיבוק גדול ויש מפגש פורום ב-21.5, את יודעת?
שלחו הזמנות לכל מי שאישרה שתגיע אבל אני לא זוכרת אם היית מחוברת בזמנו (לפני כמה שבועות).

תודה ענקית גם לך..

גם אני מודה לך .. כי את חלק בלתי נפרד מקבוצה ענקית תומכת מחבקת ומעודדת..
אני מרגישה כמוך ..
כולנו כאן בשביל כולנו...
ובאמת תודה לכל אחת ואחת..
ההרגשה של הביחד מנחמת , מחממת , נותנת כח ואופטימיות...
הלוואי שהשהות פה..ובתהליך תהיה קצרה.. ובהמשך נוכל לתמוך אחת בשניה בטענות כמו "הילד לא אכל או ליכלך את הבית בחול מהגן :)

snir210

New member
מאמי

מקסימהה שכמותך מבינה לליבך מאוד זה העולם דפוק שאפילו לא מנסה להבין כמה זה קשה שהגעת לחלום ואפילו נגעת בו והוא פשוט נגמר זה עצוב מבינה לליבך מאוד אני עברתי את זה 3 פעמיים ואני עדין לא מעכלת את הפעם ה1 זה נראה לי חלום בהלות

למעלה