רציתי להודות לכם!

רציתי להודות לכם!

אתם מקסימים! אני כבר באמת מתחילה לחבב את האפילפסיה...אני הגעתי לכאן נורא מפוחדת ומבולבלת ואתם התגייסתם לעזור לי.שמחה להצטרף לפורום הזה.אני אברר על הטיפול התזונתי,אני באמת מודה לכם, שוב,ושיהיה יום מקסים!בדיוק כמוכם!!

בוקר טוב../images/Emo24.gif

לא יצא לי אתמול לקבל את פנייך
אני יכולה להבין את התחושה המאוד לא נעימה שהיית בה אתמול, אני מקווה שיש סביבך משפחה תומכת וחברים תומכים,זה מאוד חשוב שלא תרגישי לבד... בביה"ח החליטו לא לתת לך טיפול תרופתי בשלב זה? מה הציעו לך לעשות בינתיים? יום נעים ותרגישי טוב

בוקר אור.

נתנו לי שם כדור אחד ביום עד שאעבור בדיקות ויתאימו לי סוג מסויים של כדורים וכמות מסויימת. האמת,אמא שלי די מרוסקת מזה וחוץ ממנה ומאחותי שאשכרה מתכננות את הלוויה שלי,יש רק חברה אחת שיודעת ונורא תומכת וגם פה קיבלתי תמיכה עצומה!יש לי שאלה, אני מרגישה כבר מאתמול את הגוף שלי רדום לגמרי. רק עקצוצים בכל הגוף וזה מטריף.מה זה?זה סימן להתקף? זה עובר מתישהו? יש משהו שיכול להעביר את זה? ושאלה אחרונה,את לא היית כאן אתמול אבל אני אנורקסית ולפני שבוע וחצי התחלתי מעקב בתל השומר,עוד שבועיים אני מתאשפזת שם. רציתי לשאול אם ידוע לך על מאכלים מסויימים או תבלינים מסויימים שכדאי להתרחק מהם ומה כן כדאי לאכול,או שזה לא קשור לאוכל?

איזה כדור נתנו לך?

מה השם שלו?, אם נדע את השם נוכל לבדוק את תופעות הלוואי, בכל מקרה אם את לא מרגישה טוב , צרי קשר עם ביה"ח כדי לבדוק מה הסיבה לתחושות שלך ועשי זאת בהקדם,גם קשר טלפוני יכול לעזור ולהרגיע. אולי תנסי לתת לאמא שלך ולאחותך לקרוא כאן בפורום? אם את יכולה ורוצה,זה יכול לעזור לעבור את התקופה הראשונית. כשקוראים ורואים שיש אנשים שיש להם אפילפסיה ויש להם חיים רגילים קל יותר,כשלא יודעים על אפילפסיה כלום התגובה באמת יכולה להיות מאוד קיצונית כמו זאת שאת מתארת. העיקצוצים שלך עלולים להיות קשורים לכמה דברים, לי אישית לא ידוע על עיקצוצים שהם סימן לפני התקף, התבלין היחידי שכתבו עליו בפורום שעלול לעודד התקפים הוא רוזמרין, אני מאמינה שבתה"ש יודעים מה מזיק לאנשים עם אפילפסיה,אם אני לא טועה כולם כאן בפורום אוכלים אוכל רגיל, לפחות זה מה שזכור לי ממה שכתבו בעבר כאן והרוב נמנעים מאלכוהול. אני מקווה שהדברים יהיו קלים יותר עבורך בעתיד ואת מאוד מוזמנת להישאר איתנו, העיקר שתהיי חזקה

תודה חמודה!

האמת ששם הכדור כתוב בדף של השיחרור מהמיון.הם נתנו לי 4 כדורים עד שאגש לרופא משפחה.את מכירה את הכתב של הרופאים...אז מילה אחת מתחילה ככה: DEPE...ג€ והמילה השניה:SEIZAZE...ג€ מכירה משהו כזה?

את צריכה להתקשר לביה"ח../images/Emo24.gif

בלי להתבייש. הם לא בסדר שהם לא כתבו או נתנו לך עלון של התרופה ולא הסבירו לאיזה תופעות לוואי היא עלולה לגרום לך ובכלל מה השם שלה. צלצלי לביה"ח,סביר להניח שהכל בסדר, אבל אם את מוטרדת צלצלי אליהם, אל תשכחי לעדכן אותנו, מעניין מה קיבלת...

טלטול232

New member
נשמע כמו דפלפט

שזו תרופה נגד אפילפסיה. והמילה השניה נשמעת כמו היתקף SEIZURE , שזו מילה המתארת היתקף אפילפסי. בדרך כלל תבוא עם עוד מילה המתארת את סוג ההיתקף. אבא של טלטול

טלטול232

New member
התרופה דפלפט

שלום לך למעלה בעמוד יש קישורים שונים, תבחרי במאמרים , יש שם מאמר על דפלפט. אני מנסה גם להכניס את הקישור של המאמר. אם את מתחילה בדפלפט את חייבת לעבור בדיקות דם לתיפקודי כבד , ספירת דם ,ספירת טסיות בדם וכו, ( הרופא בודאי יודע איזה בדיקות ) בהצלחה אבא של טלטול אגב , התופעות שטלטול סובלת מהם לאחר כ 15 חודשים של דפלפט הם נשירת שער והתוצאה היא שער דליל , תאבון "בריא" ביחוד לדברים מתוקים ובעיקבות זה השמנה, בעיות זיכרון לא בצורה חריפה , ולפעמים כאבי בטן לאחר נטילת התרופה ( לא חמורים במיוחד).

תודה,אני פשוט גולשת מפלאפון.

אז אין לי אפשרות להיכנס לקישורים. אבל אני היום מבררת אצל הרופא (שלא היה אתמול) ונוסעת לקפלן. בקשר לתאבון הבריא,נראה לי שכאן זה יבוא לטובתי...בגלל האנורקסיה אני חייבת לעלות במשקל : ) נשירת שיער...טוב,זה יש לי במילא,כאבי בטן,יש לי,בעיות בכבד ממש לא חסר לי אז אני אבדק.תודה לך!

למעלה